Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιά games παίζετε/έχετε παίξει online?

More
06 Jul 2015 13:02 - 08 Jul 2015 10:31 #163892 by Georgios Manolis
Παιχνίδια που έπαιξα online όμως δε με ενθουσίασαν ιδιαίτερα:
COD Modern Warfare 1 k 2
Resident Evil 5 k 6
Ninja Gaiden Sigma 2 k 3 Τα έπαιζα για τα trophies,ευτυχώς δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με "αρρωστημένα" παιχνίδια.
Tekken Tag Tournament 2 Αν και παίζω ακόμα tekken στο solo είμαι πολύ καλός αλλά το tag δεν το έχω,θα ξαναμπω δυναμικά στη μάχη με το Tekken 7.
Crysis 3 Πολύ πιο εύκολο απο το Crysis 2 multi και όχι το ίδιο εθιστικό
Team Fortress Pc Το arcade shooting δεν είναι για μένα,περνούσα λίγη ώρα έτσι όμως τώρα δε μένει πια ώρα για τέτοια.
Counter Strike 1.6 Πολύ λιώσιμο στα πρώτα χρόνια που αχολήθηκα με τα Pc αλλά μετά ήρθε το Crysis 1 multi και με πήρε και με σήκωσε.
Προσπάθησα να παίξω Eve online όμως δεν είναι για μένα.Τόνοι πληροφοριών και λειτουργιών στο interface που χάνει τη μπάλα ακόμα κι ένας Tactical freak όπως εγώ.Μέχρι που φτάνεις σε ένα σημείο και λες φτάνει ρε π....η μου βάλε με να παίξω.

Games που είναι στα γούστα μου και κάποια απο αυτά τα παίζω ακόμα και τώρα.
Crysis 1 k Crysis Wars Multi Λίγος "σοβαρός" κόσμος έπαιζε Online όμως ήταν αρκετός και περνούσαμε φανταστικά με ένα ωραίο mix τακτικής και ανελέητης δράσης.Κρίμα που έκλεισαν τους servers...
ArmA 2 k 3 Multi η αλλιώς η χαρά του Wargamer!Παίζω ακόμα λίγο κι απο τα 2 όμως όχι πολύ "βαριά" matchaκια.Παίζω με λίγους παίχτες αναγκαστικά λόγω κακού cpu.Δεν σηκώνει πολλά άτομα ταυτόχρονα στην οθόνη.
Crysis 2 έκλεισαν και σε αυτό οι servers στη Pc edition δεν γνωρίζω για τη Ps3.Αν και το έχω το παιχνίδι στο Ps3 δεν έχω παίξει εδώ και καιρό.Αν θέλει κάποιος φίλος μπαίνω.
Uncharted 2 k 3 Δε περίμενα να κολήσω έτσι με τέτοιου είδους multiplayer όμως έλιωνα αμέτρητες ώρες και στα 2 παιχνίδια.Τώρα τελευταία με έχουν κουράσει κυρίως επειδή όλοι παίζουν τα ίδια games συνέχεια και στο Lab τους ίδιους χάρτες.
Resident Evil Revelations 2 Ps4 Το πως έπρεπε να είναι το co op στα RESI.Κάθε χαρακτήρας έχει διαφορετικό ρόλο και θέλει πραγματική συνεργασία για να προχωρήσεις.Ενώ τα RESI 5 k 6 ήταν ένα πεδίο βολής που ο καθένας προσπαθούσε να κάνει high score για πάρτη του.(Αυτό το έπαιζα σε local co op με τον αδερφό μου για να μη μπερδευόμαστε.)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
Last edit: 08 Jul 2015 10:31 by Georgios Manolis.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Nov 2015 19:13 - 25 Nov 2015 19:14 #171584 by Nikos
πω πω τώρα ειναι πάρα πολλά μμμ έχουμε και λέμε
  1. Warcraft 3
    World of warcraft
    Diablo 3
    Unreal tournament
    Call of Duty Ghost
    Counter strike
    Final Fantasy 14
    Tekken 6
    Tekken tag 2
    Pro 2015
    Aion
    Hearthstone
    Heroes of the Stone
    Lineage 2
    LoL
    και ειναι κ αλλα απλα δεν τα θυμαμαι τωρα χαχα και φυσικα μερικα απο αυτα που ειπα οπως το final fantasy και το wow τα παιζω ακόμα
Last edit: 25 Nov 2015 19:14 by Nikos.

More
29 Nov 2015 05:35 - 29 Nov 2015 21:20 #171787 by Blood Prince
Fifa 15 έφτασα στο division 9 και παλεύω για την παραμονή.

Πάντως το online είναι arcade παρά simulator..αν δεν έχω όρεξη και δεν με βολεύει ο χειρισμός ειδικά όταν αμύνομαι (το πιο δύσκολο σημείο του Fifa 15) μπορεί να φάω και 8 με 10 γκολ..όταν παίζω με την CPU όσο χάλια και να παίζω λίγο χλωμό να φάω 10.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 29 Nov 2015 21:20 by Blood Prince.

More
25 Dec 2015 20:34 - 26 Dec 2015 00:04 #174077 by Blood Prince
Με την ευκαιρία που στο assistant είμαι καλύτερος από manual,χθες και σήμερα κάηκα online στο Fifa 15.

Αξιζε τον κόπο,γιατί πήρα δύο τίτλους στο Division 10 και στο Division 9 και προβιβάστηκα από το Division 8 και κατάφερα να φτάσω στο Division 7.

Εχω παρατηρήσει πάντως περιπτώσεις που κάποιοι ενώ χάνουν εγκαταλείπουν αλλά τελικά παίρνω τους πόντους της νίκης.Στο Division 7 είναι κάπως πιο ζόρικα αλλά σκέφτομαι να μην ασχοληθώ άλλο .Εναν τον διέλυσα χθες 7-2.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 26 Dec 2015 00:04 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
26 Dec 2015 00:45 #174087 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
Lol
Hots
MW3
Battlefield 4
Tomb Raider
GTA IV
Paladins
Rainbow Six
Payday2
Medal of Honor
Call Of Duty Black Ops 1,2,3, δεν συνεχιζω γιατι δεν θα τελειωσω ποτε :silly: :lol:

More
26 Dec 2015 00:55 - 26 Dec 2015 17:41 #174089 by Tassos Dokkantsuiteru
Lol
Wow
Dota 2
Cod (όλα εκτός από το bo3)
GTA V
Battlefield 3
Gh3
Resident evil 6
Halo 4
Gears of war 3
Και άλλα πολλά.
Last edit: 26 Dec 2015 17:41 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
26 Dec 2015 13:44 - 26 Dec 2015 14:03 #174126 by Blood Prince
Δοκίμασα λίγο στο Cod:BO 2 στο Zombie Mode και ενώ στο Survival υπάρχει πολύς σχετικά χώρος να κινηθώ συγκριτικά με το WAW με το που με ακουμπάνε τα Ζόμπι χάνω.Μέχρι 2 γύρους που έχω επιβιώσει είναι επιτυχία.Οπότε δεν αξίζει και πολύ τον κόπο.

Τώρα για το Multiplayer δεν βρίσκω παίκτες,καθώς οι περισσότεροι λογικά θα έχουν στραφεί στο BO3 ή στο AW.

Για αυτό επιμένω πως το Campaign είναι το σημαντικότερο που υπάρχει στο COD..Ζόμπι θα μπορούσαν να βάλουν ως μέρος του Campaign όπως συμβαίνει σε Bonus στο BO3 νομίζω.

callofduty.wikia.com/wiki/Nightmares

Αυτά.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 26 Dec 2015 14:03 by Blood Prince.

More
27 Dec 2015 15:30 #174204 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Ουσιαστικά το μόνο παιχνίδι που έχω παίξει online και για ουκ ολίγες ώρες είναι το Sniper Elite V2, αλλά υπήρχε πολύ έντονο cheating και σε κάποιες πίστες με σκότωναν οι ίδιοι μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα έκανα respawn, όπου κι αν βρισκόμουν.

More
26 Jan 2016 22:28 #175969 by game corner
Εγώ πάιζω ένα idle. Όποιος του αρέσει ας μου δώσει και το referral xD

goo.gl/X839yb

More
27 Jan 2016 12:44 - 27 Jan 2016 12:50 #175986 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έχω παίξει/παίζω: Unreal Tournament, Lineage(λίγο), WOW(λίγο), DOTA 2(λίγο), Sacrifice, Counter Strike, Call of Duty, GTA San Andreas multiplayer, Star Wars Jedi Academy multiplayer, Star Wars Battlefront II, Age of Mythology, Left 4 dead, left 4 dead 2, Lord of the rings BFME I και ΙΙ, F.E.A.R., GTA V multiplayer, Rocket league, FIFA 12,13,14,15,16. Αυτά δε θυμάμαι κάτι άλλο τώρα.
Last edit: 27 Jan 2016 12:50 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.