Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2006: Αγγλικό Τουρνουά

More
23 Mar 2006 16:40 #10456 by Vagelis

Η αγωνιστικη χρονια αρχισε με τους καλυτερους οιωνους.Στην πρεμιερ λιγκ η ομαδα ξεκινησε με νικες 4-1 και 4-0 απεναντι σε Βοlton kai Charlton αντιστοιχα και με μια ηττα με 2-1 απο την Aston Villa που ηταν συνεπεια του οτι ξεκουραστηκαν αρκετοι βασικοι παικτες και ενω η ομαδα εχει 8 παικτες τραυματιες.
Στην ευρωπη ειχαμε την προκριση στους ομιλους του Τσαμπιονς Λιγκ μετα τον μαραθωνιο αγωνων απο τον πρωτο προκριματικο γυρω(γεγονος που αποτελει ρεκορ στην ιστορια του θεσμου).
Η πρωτη κουπα της χρονιας ηρθε στο Ανφιλντ, αφου η Λιβερπουλ και ενω επαιζε με 10 παικτες απο το πρωτο ημιχρονο,νικησε με 2-1 την ΤΣΣΚΑ Μοσχας στον τελικο του Ευρωπαικου Σουπερ Καπ

Τελος, η ομαδα εκλεισε ακομα 2 παικτες τον AMR/L Πορτογαλλο διεθνη Simao και τον Αργεντινο με Ισπανικο διαβατηριο Maxi Lopez απο την Μπαρτσελονα,που μαλιστα εχει ηδη σκοραρει 4 φορες σε 2 παιχνιδια.
Επισης αποχωρησαν απο το μεγαλο λιμανι, οι Luis Garcia και Fernando Morientes.

Ετσι πλεον η ομαδα βρισκεται με 2 παιχνιδια λιγοτερα στην 4η θεση και ετοιμη για διατηρηση των κεκτημενων στην Ευρωπη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Mar 2006 12:40 #10602 by alex
Paidia logw sxolis den tha boresw na eimai host..Opoios endiaferete na analavei mporei na epikoiwnisei mazi m gia na parei to save game..

Eyxaristw kai sygnwmi

More
29 Mar 2006 12:52 #10603 by Panos Salteas
Λογικά ούτε να παίζεις θα μπορείς αφού δε μπορείς να είσαι και host. ’ρα το καλύτερο θα ήταν μάλλον να σταματήσουμε το Αγγλικού Τουρνουά. Ούτως ή αλλώς μείναμε λίγοι...

More
29 Mar 2006 13:12 #10604 by Μάνος Γρυπάρης
Ακόμα και 3 χρήστες να μείνουν τα τουρνουά θα διεξάγονται κανονικά. Βγήκε ανακοίνωση και στην κεντρική σελίδα και θα μαζευτούν κι άλλες συμμετοχές.

Έτσι κι αλλιώς από 5 χρήστες και πάνω το παιχνίδι σέρνεται.

Ο matrixgeo αν δεν είναι Online σήμερα καλό θα είναι να δώσουμε την Manchester United σε κάποιον άλλο. Έχει καταντήσει κουραστική η αναισθησία ορισμένων που γράφονται σε τουρνουά και δεν πατάνε το πόδι τους! Αποφασίστε ΣΟΒΑΡΑ αν θέλετε να ασχοληθείτε με κάποιο τουρνουά πριν δηλώσετε συμμετοχή. Υπάρχουν πολλοί χρήστες που μένουν στην απ'έξω και δεν δηλώνουν συμμετοχή επειδή άλλος χρήστης ανέλαβε την αγαπημένη τους ομάδα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Mar 2006 13:19 #10605 by Panos Salteas
Κοιταξέ να δεις Μάνο. Τα τουρνουά γίνονται για να διασκεδάζουμε και τίποτα παραπάνω. Δε γίνονται για να λέμε ότι το gamesradio.gr διοργανώνει τουρνουά ούτε για κανέναν άλλον λόγο. Επίσης από τη στιγμή που ξεκινάμε κάποιοι ένα τουρνουά και δε μπορούν να συνεχίσουν οι περισσότεροι δε βλέπω το λόγο γιατί να συνεχίζεται..

More
29 Mar 2006 13:29 #10606 by Μάνος Γρυπάρης
’λλο "οι περισσότεροι" κι άλλο "ο εαυτός σου". Το τουρνουά μπορεί να διακοπεί για 1 ή 2 αγωνιστικές και να συνεχιστεί όταν π.χ. βρεθούν 4 σταθεροί χρήστες. Καλή διάθεση να υπάρχει και κυρίως ΟΡΕΞΗ. Γιατί κάποιοι άλλοι χρήστες μπορεί να έχουν όρεξη να παίζουν κάθε Τετάρτη Αγγλικό τουρνουά. Ή νέοι χρήστες να θελήσουν να μπουν αργότερα. Δεν βρίσκω τον λόγο να το κόψουμε. Κι αν νομίζεις ότι ο Games Radio έχει τα τουρνουά για να "πουλάει μούρη" τότε καλύτερα να αλλάξεις site.

Αν το τουρνουά γίνει άλλη μέρα ο alex βολεύεται. Παρασκευή έχει επίσης μάθημα οπότε εξετάστε το ενδεχόμενο να γίνει Κυριακή 22:00-00:00. Αν βολεύεστε όλοι τότε αλλάζουμε την ώρα του τουρνουά. Απ'την άλλη αν βρεθεί host Τετάρτη 22:00-00:00 τότε το συνεχίζουμε Τετάρτη.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
29 Mar 2006 13:35 #10607 by Panos Salteas
Όταν από τους 5 οι 2 σίγουρα δε μπορούν (μέσα σε αυτούς και ο host) κι ο ένας μπαίνει ότι ώρα θυμηθεί, τότε είναι "οι περισσότεροι" και όχι "ο εαυτός μου".
Ο ’λεξ έχει μαθήματα, απόλυτα κατανοητό. Δε βρίσκουμε ώρα, δεν παίζουμε, απόλυτα λογικό. Είναι απλά ένα παιχνίδι...

More
29 Mar 2006 13:41 #10608 by Μάνος Γρυπάρης
Αν όμως συμφωνήσουν όλοι οι χρήστες σε νέα ώρα (π.χ. Κυριακή 22:00-00:00) άρα ο alex μπορέσει? Κι αν βολεύεται κι ο matrixgeo? Τότε αυτομάτως ως δια μαγείας θα γίνουν 4 στους 5. ’ρα σε αυτή την περίπτωση μάλλον "ο εαυτός σου" βαριέται να συμμετάσχει απ'ότι κατάλαβα. Κι αυτό φαίνεται από την απάντησή σου "Δε βρίσκουμε ώρα, δεν παίζουμε". Τόσο σίγουρο το έχεις.

Το ξαναλέω για να κλείσει το θέμα. Απ'τη στιγμή που θα συμφωνήσουν 4 χρήστες σε ημέρα και ώρα που τους βολεύει, το τουρνουά θα διεξαχθεί κανονικά. Αν θέλεις παίρνεις μέρος. Αν δεν θες παραιτείσαι και αναλαμβάνει άλλος την ομάδα σου. Έληξε

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
29 Mar 2006 13:59 #10610 by Panos Salteas
"Ο εαυτός μου" όπως ειρωνικά λες (και καλά θα κάνεις να σταματήσεις τις είρωνίες) είναι ο μόνος που ξέρει αν βαριέται. Ήμουν κάθε φορά στην ώρα μου, οπότε δε μπορώ να καταλάβω πως με τόση ευκολία μιλάς για μένα σα να με ξέρεις.
Επίσης, ωραία λες να αλλάξουμε ώρα και να το μεταθέσουμε την Κυριακή το βράδυ. Ρωτάς αν μπορούν οι υπόλοιποι να παίζουν Κυριακή βράδυ? Εγώ πχ δε μπορώ. Αν τώρα είσαι της λογικής "ε δε βαριέσαι τώρα δε θα παίξει o ΤΑΔΕ αλλά τουλάχιστον θα έχουμε host κι ας γίνει και με διαφορετικούς παίχτες" τότε τι να πω...

More
29 Mar 2006 14:10 #10611 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν ξέρω αν είσαι συνεπής στο τουρνουά. Το αν θα συνεχίσω τις ειρωνείες ή όχι είναι δικό μου θέμα γιατί εσύ πρώτος ειρωνεύτηκες το site. Όχι άμεσα βέβαια, άλλα έμμεσα. Και καλά "να διοργανώνουμε τουρνουά για να έχουμε κάτι να δείχνουμε".

Από εκεί και πέρα το αν θα συνεχίσει ή όχι το τουρνουά είναι δικιά μας αρμοδιότητα. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να διακοπεί τουρνουά (απ' το 2001 που τα διοργανώνω μέσω mIRC έχω δει πολλά να γίνονται) γιατί δεν μπορούσε ο host και μετά από 5-10 ημέρες συνεχίστηκε. Με νέους χρήστες βέβαια. Sorry κιόλας αλλά επειδή ένας ή δύο χρήστες μπορεί να βαριούνται (δεν θα κάτσω να εξετάσω αν βαριέται ο καθένας) δεν υπάρχει περίπτωση να κόψω το τουρνουά και για τους υπόλοιπους που έχουν την κα*λα να μπουν και να παίξουν.

Απ'τη στιγμή που έχουμε άλλα τρία τουρνουά στο FM2006 η μόνη εναλλακτική ημέρα για τον Alex θα ήταν η Κυριακή. Επειδή όμως Κυριακή θα το "κάψουμε" και το έχω δει πολλές φορές να καίγεται, ας εξετάσουμε την περίπτωση να γίνει Τετάρτη 22:00-00:00 με άλλον Host. Ακόμα κι αν δεν βρεθεί Host σήμερα μπορεί να μην γίνει η σημερινή αγωνιστική και να συνεχιστεί κανονικά το τουρνουά την άλλη Τετάρτη.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)