Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Path of Exile: Γράψτε το ID σας

More
17 Sep 2014 11:37 #149620 by Μάνος Γρυπάρης
Μετά από ένα χρόνο ξαναπιάσαμε στα χέρια μας το Path of Exile.
Γράψτε τα usernames και τον server σας καθώς ενδέχεται να τα πούμε ξανά online

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jul 2015 15:57 #164039 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα 8-10 στο www.twitch.tv/gameworldgr επιστρέφουμε με νέο Path of Exile livestream!

Γράψτε εδώ τα in-game username σας.

Το δικό μου : HardcoreGW
Server: Europe

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
09 Jul 2015 04:59 #164065 by 001
Replied by 001 on topic Παίζουμε Path of Exile
Domine_Non_Es_Dignus το δικό μου, έχω στείλει friend invite. Το The_Astel είναι ενός φίλου ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από 'μένα αρκετά τεχνικά θέματα - και οι 2 παίζουμε ένα χρόνο με αρκετούς χαρακτήρες πάνω από τα 70-75 level (λες και είναι συνέντευξη για δουλειά ξέρω 'γω). Έχει στείλει invite και αυτός.

Ενδιαφερόμαστε κυρίως για το act4, αλλά αν γίνει και άλλο stream πιο πριν δεν νομίζω να υπάρχει θέμα, απλώς μπορεί να μην είναι κάποιος από εμάς (ή και οι δύο) online. Θα παίξει Skype στo act4?

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

More
09 Jul 2015 10:07 - 13 Jul 2015 14:31 #164067 by Tony
Replied by Tony on topic Παίζουμε Path of Exile
tonyler lvl 10 :P .Τωρα εχω ξαναρχισει και το παιζω.
Steam id tonypap
Οποιος θελει απο Δευτερα να καουμε μαζι καλως
Last edit: 13 Jul 2015 14:31 by Tony.

More
09 Jul 2015 11:14 #164069 by Myrmidon
Aν και εχω να την εκπαιδευσω απο το 2012 εχω μια.....in game character Elvira_Dark (Witch Necromancer). Ελπιζω να ξαναπαιξετε Παρασκευη.

More
09 Jul 2015 12:22 #164071 by 001
Μια σημείωση εδώ, το area level του act4 είναι 34-35 με 40 σε normal difficulty οπότε οποιοσδήποτε χαρακτήρας που είναι πάνω από τα 37 level θα προκαλέσει xp loss σε όλους τους υπόλοιπους.

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

More
09 Jul 2015 13:11 - 09 Jul 2015 13:22 #164074 by 001
Btw εδώ είναι το 2.0 skill tree: cb.poedb.tw/us/passive-skill-tree/ . Καλό είναι να κάνετε adjust (δεν θυμάμαι τον ελληνικό όρο) τα builds σας από τώρα.

Μιας και το 'φερε η κουβέντα, τι builds πάτε?

(Georges Bataille)
Last edit: 09 Jul 2015 13:22 by 001. Reason: forgot something

More
09 Jul 2015 17:08 #164082 by Μάνος Γρυπάρης
Κάντε με add στο HardcoreGW

Την Παρασκευή 8-10 θα παίξουμε πάλι, απλά για να lvlάρουμε. Ενδεχομένως δεν θα προλάβουμε να δούμε το Act του νέου expansion γιατί το launch γίνεται στις 10 αρα ίσως πέσουν οι servers την ώρα του live. Θα το δούμε. Πάντως σίγουρα θα παίξουμε Online στο νέο Act κάποια στιγμή.

Η συννενόηση γίνεται μόνο μέσω Mumble σε όσους έχουν μικρόφωνο. Το Skype δεν κάνει για livestream διότι αν είμαστε πολλοί θα έχουμε θέματα με lag. Οπότε εγκαταστήστε το Mumble στο παραπάνω link και εξοικειωθείτε για να τα πούμε.

Φέρτε και την παρέα σας.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
09 Jul 2015 17:27 #164083 by 001
Εάν έχετε φτάσει μέχρι act3, μπορώ να μπω με κάποιον 85άρη+ και να σας τρέξω σε μισή ωρίτσα max μέχρι το act4. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω αν θα είστε στο ίδιο level με το πρώτο area του act4 (35+) και μπορεί να πεθαίνετε εύκολα.

Από προσωπική εμπειρία, το patch θα κάνει περίπου 15-20 λεπτά max (καθώς είναι εντελώς καινούριο act) να φορτώσει αφού γίνει restart το realm. Όταν ξεκινήσει το countdown από τα 5 λεπτά και μετά, ΑΞΙΖΕΙ να μπείτε στο global chat 1. The spam is real.

Το act4 itself θέλει 1½ ώρα γεμάτη για "σωστό" stream, πληροφοριακά.

(Georges Bataille)

More
09 Jul 2015 20:00 #164126 by Kostas Darzentas
Με το Expansion θα έχει και καινούργιοα league.Για όσους δεν γνωρίζουν τα league στο PoE είναι σαν ένας alternative server με κάποια extra features, challenges κλπ. Δίνει rewards με την ολοκλήρωση αυτών και συνήθως τα league κρατάνε αρκετό καιρό(κάπου στους 6 μήνες νομίζω). Ιδιαίτερα τώρα η GGG έχει βάλει σαν reward 2 Alienware Laptops για όσους σκοτώσουν πρώτοι το last boss στην Merciless δυσκολία solo.Λογικά αφορά τα 2 καινούργια leagues που θα ξεκινήσουν μαζί με το expansion.1 League θα είναι αντίστοιχο του standard και 1 σαν το Hardcore άρα λογικά το παραπάνω challenge θα αφορά τον 1ο από κάθε league.
Υ.Γ.: Κάντε με add εάν θέλετε: JustTryingTorment