Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Amazing Spiderman

More
22 Jul 2011 13:40 #96411 by Κωνσταντίνος Αβορίτης

eliminator wrote: Το μαμήσανε με τα web catridges...Υποτίθεται πως ο ιστός πρέπει να βγαίνει φυσικά και όχι με μηχάνημα γιατί τότε θα γίνει μια πόλη μονο spiderman.

Το αντίθετο θα έλεγα. Όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, τα cartridges χρησιμοποιούνταν από τον Spiderman του Stan Lee. Δες αυτό :

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jul 2011 13:43 #96413 by eliminator
Replied by eliminator on topic The Amazing Spiderman
Από τα πρώτα κόμιξ ήταν έτσι; Δε το ήξερα, τότε μάλλον είναι σωστό σύμφωνα με το κόμιξ, αλλά πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα χωρίς web catridges όπως τις προηγούμενες ταινίες.

More
22 Jul 2011 13:59 #96416 by Κωνσταντίνος Αβορίτης
Κι εγώ έτσι νόμιζα πιο παλιά. Είχα δει πρώτα τις ταινίες και μετά διάβασα και μερικά κόμιξ. Όντως ξενέρωσα λίγο κι εγώ αλλά τελικά ήταν καλύτερα έτσι. Δεν ξέρω αν έχεις παίξει το Spiderman 2: Enter Electro για Playstation 1 και N64 (παιχνιδάρα).

Εκεί μπορούσες να μεταβάλεις τη σύσταση του ιστού. Για παράδειγμα, είχες ηλεκτροφόρο ιστό με τον οποίο παρέλυες τους αντιπάλους ή ψυκτικό ιστό για να τους παγώσεις.

Ήταν πολύ κουλ, αν και δε νομίζω να υπάρχει περίπτωση να δούμε κάτι τέτοιο στην ταινία.....

More
22 Jul 2011 14:05 #96418 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Εμένα μου φάνηκε ψιλομάπα η στολή του αν και δεν είμαι designer, απλά δεν μου άρεσε.

More
22 Jul 2011 14:16 #96423 by eliminator

ntinosaurus wrote: Κι εγώ έτσι νόμιζα πιο παλιά. Είχα δει πρώτα τις ταινίες και μετά διάβασα και μερικά κόμιξ. Όντως ξενέρωσα λίγο κι εγώ αλλά τελικά ήταν καλύτερα έτσι. Δεν ξέρω αν έχεις παίξει το Spiderman 2: Enter Electro για Playstation 1 και N64 (παιχνιδάρα).

Εκεί μπορούσες να μεταβάλεις τη σύσταση του ιστού. Για παράδειγμα, είχες ηλεκτροφόρο ιστό με τον οποίο παρέλυες τους αντιπάλους ή ψυκτικό ιστό για να τους παγώσεις.

Ήταν πολύ κουλ, αν και δε νομίζω να υπάρχει περίπτωση να δούμε κάτι τέτοιο στην ταινία.....

Το είχα λιώσει στο ps1 και το enter electro και το spiderman 1. Όταν έβρισκα ιστό φωτιά τον είχα με πολύ οικονομία(μου άρεσε να τους καίω έναν έναν) και τον κρατούσα αρκετά.
Μακάρι να δούμε κάτι τέτοιο στην ταινία αλλά...μηδαμινές πιθανότητες...

More
22 Jul 2011 14:30 #96424 by Γιώργος Λόλας
Τα παιχνίδια Spiderman στο PSone ήταν διαμαντάκια :)

Σκέφτομαι ότι προσπαθούν να διαφοροποιηθούν τόσο για να υπάρχει χώρος στο μέλλον να συνεχιστεί το story της τριλογίας με τον Toby. Ελπίζω τουλάχιστον να είναι έτσι τα πράγματα.

Αν καταστρέψουν και αυτόν τον υπέρ ήρωα, θα τους πάρει και θα τους σηκώσει! :P

More
22 Jul 2011 14:50 #96426 by Κωνσταντίνος Αβορίτης
Εγώ πάλι θα προτιμούσα κάτι πιο original.. Να είχε άλλο αντίπαλο (καλή ώρα τον Electro). Αρχικά είχε αναφερθεί ο Lizard, ενδιαφέρουσα προσθήκη κατά τη γνώμη μου και ο Carnage :icon bow: . Τώρα νa έχει πάλι τους ίδιους... Και να πω ότι χρειάζεται remake. Δε μιλάμε και για κανα Star Wars !!

BTW στην ταινία ίσως να μη δούμε τα περιβόητα αυτά cartridges αλλά στο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει (πιστεύω) βασισμένο στην ταινία ;;;; :?:

More
22 Jul 2011 15:16 #96430 by eliminator
Αν πολεμάει Lizard ή Carnage ή Electro θα είναι πολύ κρίμα γιατί ήθελα να τους δω στην ταινία με τον Toby Maguire(αν έβγαινε το 4 ίσως) αλλά τώρα αν και είναι τρομερά boss δε θα πάρουν την αξία που πρέπει σε αυτήν την ταινία.

More
22 Jul 2011 15:25 #96433 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Μιας και βλέπω ότι μιλάτε για παιχνίδια spiderman έχω να πω ότι το spiderman 2 στο ps2 ήταν πολύ καλό!

More
22 Jul 2011 15:40 #96438 by Κωνσταντίνος Αβορίτης
@eliminator Δε νομίζω να βγει Spiderman 4. Ο Toby μάλλον κατέβασε τα ρολά ως Peter Parker.

@IloveGames Ναι αναφέραμε και κάποια βιντεοπαιχνίδια με τον άνθρωπο-αράχνη και ναι το Spiderman 2 για PS2 είναι φοβερό. Πόσο μάλλον το Spiderman : Web Of Shadpws !!

To Shattered Dimensions δεν το έχω δοκιμάσει καν γιατί ξενέρωσα με την ιδέα ότι δεν είναι free roaming. Τι καλύτερο από το να αιωρείσαι στο Μανχάταν ;;