Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Anime Game με Naruto, Bleach κτλ.

More
22 Jun 2011 00:31 #94827 by dimitriskl1992
Θα παιζατε RPG ή Action RTS (τύπου LOL) με χαρακτηρες Naruto, Bleach?
Πιστευω οτι δεν θα ηταν ασχημη ιδεα να υπαρχει ενα τετοιο παιχνιδι και αν υπαρχει τοθλαχιστον θα ηθελα να το δω...

EDIT

Γιατι κανενας δεν απαντα σε αυτο το πολυ απλο ερωτημα?... παρατηρω οτι εχουν μπει γυρω στα 20 ατομα να τ δουν και κανενας δεν εχει δωσει τη γνωμη του...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jun 2011 23:17 #94880 by Άγγελος Φασούλης
Αν θα έπαιζα λέει; Πως και πως περιμένω ένα Naruto που να είναι Action-Real Time! Όχι βέβαια πως θέλω το επόμενο Ultimate Ninja Storm να αλλάξει! Αλλά ένα καινούργιο μέρος άσχετο με την ιστορία σίγουρα θα έκανε διαφορά.

More
28 Jun 2011 22:43 #95093 by Μάνος Γρυπάρης

dimitriskl1992 wrote: Γιατι κανενας δεν απαντα σε αυτο το πολυ απλο ερωτημα?... παρατηρω οτι εχουν μπει γυρω στα 20 ατομα να τ δουν και κανενας δεν εχει δωσει τη γνωμη του...

Και τώρα κοντεύουν τα 100 αλλά δεν λέει κάτι.
- Ανοιξες το topic σε λαθος forum. Επρεπε να το ανοιξεις εδω στο Versus οπου και μεταφερθηκε.
- Του εβαλες τιτλο "ANIME GAME" αρα δεν καταλαβε κανεις το περιεχομενο του.
- Στο γκαλοπ η ερωτηση ειναι "Naruto ή Bleach" κι εσυ βαζεις επιλογες "Ναι ή Όχι".

Σε συμβουλεύω να διαβάσεις τους κανονισμούς του forum πρώτα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Jun 2011 00:20 #95117 by dimitriskl1992

Manos wrote:

dimitriskl1992 wrote: Γιατι κανενας δεν απαντα σε αυτο το πολυ απλο ερωτημα?... παρατηρω οτι εχουν μπει γυρω στα 20 ατομα να τ δουν και κανενας δεν εχει δωσει τη γνωμη του...

Και τώρα κοντεύουν τα 100 αλλά δεν λέει κάτι.
- Ανοιξες το topic σε λαθος forum. Επρεπε να το ανοιξεις εδω στο Versus οπου και μεταφερθηκε.
- Του εβαλες τιτλο "ANIME GAME" αρα δεν καταλαβε κανεις το περιεχομενο του.
- Στο γκαλοπ η ερωτηση ειναι "Naruto ή Bleach" κι εσυ βαζεις επιλογες "Ναι ή Όχι".

Σε συμβουλεύω να διαβάσεις τους κανονισμούς του forum πρώτα.

Δεν νομιζω οτι ειναι λαθος το θεμα και η επιλογη οτι ειναι λαθος... εγω εννοουσα, απ οτι βλεπω το εχω διατυπωσει σωστα, να υπαρχει ενα παιχνιδι με naruto και bleach χαρακτηρες και οχι ειτε το ενα ειτε τ αλλο... δν εχει να κανει το topic μου με αντιπαραθεση των 2 αυτων anime...μαλλον δεν καταλαβες τι εννοω...η ερωτηση δεν ειναι naruto η bleach αλλα αν θα επαιζαν ενα παιχνιδι με τα στοιχεια που ειπα...με αυτην την λογικη το τοποθετησα εκει και εγγραψα αυτο το topic...εκανα λαθος? οσο για τον τιτλο πιστευω οτι δεν εκανα καλη επιλογη γιατι το εβαλα πιο γενικο απο οτι θα επρεπε... sorry για αυτο...

More
29 Jun 2011 14:17 #95136 by dimitriskl1992
οopss...αλλιως το εβλεπα εγω... οταν πατουσα πανω στο τοπικ μου με θεμα anime game μ εβγαζε το poll που ηθελα με τον ναι και οχι που νομιζω οτι ειναι σωστο... τωρα για το απο πανω που βλεπω τωρα με το bleach h naruto σε poll δεν το ηθελα... κατα λαθος το εφτιαξα και δεν θυμομουν οτι ειχα φτιαξει κατι τετοιο...σορρυ...

More
27 Jul 2011 09:40 #96719 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Θα ήταν καλή ιδέα, ειδικά αν εφαρμοζόταν σωστά ο πελώριος κόσμος του One Piece το παιχνίδι θα έπαιρνε 10/10 απο εμένα.