Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ταινίες Silent Hill

More
25 Feb 2006 01:58 - 02 Feb 2020 16:25 #9473 by Μάνος Γρυπάρης
Το Silent Hill θα σκάσει μύτη την Aνοιξη στη μεγάλη οθόνη.

[youtube:116wlmaa]
[/youtube:116wlmaa]

Περισσότερα:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... le&sid=398

Οι fans της σειράς παίζει και να απογοητευτούν από ορισμένες...αλλαγές που υπάρχουν στο σενάριο. Θρίλερ που υστερεί δράσης και κυρίως τσαμπουκά από την πλευρά των ηρώων. Whatever ας την δούμε κι ας την κρίνουμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 02 Feb 2020 16:25 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 May 2006 00:16 #11920 by Μάνος Γρυπάρης
Τελικά το Silent Hill το είδε κανείς? Αξίζει τον κόπο?

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
22 May 2006 15:25 #12921 by Άγγελος Κυρίτσης

Manos\ wrote: Τελικά το Silent Hill το είδε κανείς? Αξίζει τον κόπο?

Εμένα, σεναριακά, μου φάνηκε μια τεράστια κοτσάνα.

Δε λέω, είχε την ατμόσφαιρά του, είχε τη φωτογραφία του, είχε το μακιγιάζ του, όλα καλά.

Το θέμα είναι, πόσες ηλίθιες σκάλες έπρεπε να ανέβει η πρωταγωνίστρια για να καταλάβει πώς το κωλοπαίδι δεν ήταν το δικό της? Κι αφού το είδε, γιατί συνέχιζε να τρέχει?

Πάντως ο τύπος με το κράνος αλά MDK (το θυμάστε?) και το Σπαθί αλά Cloud στο Final Fantasy VII

Επειδή η τεχνολογία μικρή διαφορά έχει από τη λογοτεχνία...

Το πρώτο μου βιβλίο!

www.kastaniotis.com/new-site/dir ... book=01326

More
30 Aug 2009 18:07 #59452 by Μάνος Γρυπάρης
Epic Fail +1
Καταρχήν ο σκηνοθέτης όντως έκανε πατάτα κι έβαλε γυναίκα πρωταγωνίστρια αντί για άντρα, όπως γνωρίζουμε από το παιχνίδι.

Στο ξεκίνημα της ταινίας είχε φάση που γίνονται ακριβώς τα ίδια σκηνικά με το Silent Hill 1 (για όσους το έχουν παίξει). Επίσης είδαμε και πολύ splattεριά. Κατά τα άλλα από ένα σημείο και μετά έγινε ξενέρωτο, ενώ η μεγάλη απογοήτευση ήταν το φινάλε.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
30 Aug 2009 20:54 #59461 by Ρωμανός Βογιατζής
Ούτε εμενα μου άρεσε καθόλου ....! Σε αντίθεση με τα Resident Evil Movies που είναι πολύ μα παρα πολύ καλά !

More
19 Apr 2012 16:08 - 06 Nov 2015 00:54 #106976 by eliminator
Έρχεται στα τέλη της χρονιάς.

Ύστερα από την πρώτη ταινία Silent Hill[/url] το 2006, που άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις (κυρίως αρνητικές για τους fans της σειράς), η Konami επανέρχεται με το Silent Hill: Revelation 3D.

Σκηνοθέτης αυτή τη φορά δεν θα είναι ο Christopher Gans, αλλά ο Michael J. Bassett, ο οποίος παρότι ανερχόμενος δεν έχει κάποιο blockbuster στο ενεργητικό του. Χαρακτηριστικές δουλειές του ήταν το Deathwatch (2002) και το Wilderness (2006), ενώ η πιο πρόσφατη είναι το Solomon Kane (2009). Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα εκτελέσει και χρέη συγγραφέα.

Πρωταγωνίστρια θα είναι η 18χρονη Heather Mason, την οποία θα υποδύεται η Adelaide Clemens (X-Men: Origins, Dawson's Creek). Η Heather θα ερευνά την εξαφάνιση του πατέρα της (Harry), τον οποίο θα υποδύεται ο Sean Bean (Lord of the Rings). Η μητέρα της Heather θα είναι η Radha Mitchell, πρωταγωνίστρια του πρώτου Silent Hill. Όπως αντιλαμβάνεστε, πολλές...εξαφανίσεις έχει αυτή η οικογένεια!

Ο παραγωγός Samuel Hadida δήλωσε ότι η ταινία θα απευθύνεται σε ευρύ κοινό κάθε ηλικίας και γενικά σε όσους θέλουν να δουν ένα ψυχολογικό θρίλερ. Θεωρεί επίσης ότι η ιστορία θα αναπτυχθεί περαιτέρω για τους fans της σειράς. Βέβαια η πρώτη του δήλωση αναιρεί την δεύτερη, καθώς στις μεταφορές απ' τα video games είναι δύσκολο να έχεις δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη.

Το Silent Hill: Revelation 3D θα βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 26 Οκτωβρίου, οπότε λίγες εβδομάδες αργότερα το αναμένουμε και στη χώρα μας. Δείτε το πλήρες cast ηθοποιών στο Imdb .
Last edit: 06 Nov 2015 00:54 by Μάνος Γρυπάρης.

More
03 Feb 2020 20:37 #231324 by Giorgos Tsolaridis
Νέα ταινία Silent Hill
Από τον σκηνοθέτη της πρώτης.

Ο σκηνοθέτης Christophe Gans που ανέλαβε την πρώτη ταινία Silent Hill, δήλωσε στο Γαλλικό site Allocine ότι δουλεύει για δύο projects, το Fatal Frame (Project Zero) που θα λάβει χώρα στην Ιαπωνία και μια νέα ταινία Silent Hill.

Η νέα ταινία Silent Hill θα προσπαθήσει να αναθεωρήσει τα όσα συνέβησαν στην αρχική ταινία Silent Hill που λάμβανε χώρα "σε μια μικρή Αμερικάνικη πόλη, γεμάτη πουρινανισμό, συνεπώς θα δοκιμάσουμε κάτι το διαφορετικό" δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Η πρώτη ταινία Silent Hill κυκλοφόρησε το 2006 και η ιστορία του είχε ήδη αρκετή απόκλιση από το παιχνίδι. Ο σκηνοθέτης αρνήθηκε να αναλάβει το Silent Hill: Revelation του 2012 και ούτε καν το έχει δει. Η άρνησή του οφείλεται στο ότι οι παραγωγοί ήθελαν να τους φτιάξει κάτι στο στυλ του Resident Evil.

Ο Gans έχει σκηνοθετήσει και το Brotherhood of the Wolf.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.