Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Οικογενειακές Ιστορίες

More
29 Oct 2010 20:42 #82906 by Aνέστης Αδαμίδης
Ή αλλιώς "Πως γίνεται μια αποτυχημένη σαπουνόπερα". Ειλικρινά, τι σκατά έχουν στη θέση του εγκεφάλου οι άνθρωποι του alpha; Έχει δει κανένας αυτό το.....πράγμα που το έχουν για καθημερινή σειρά; Αν όχι, τότε μπράβο σας :icon applaud: Προσέχετε μόνο να μην το δείτε. Αν ναι, πείτε την αλήθεια, τζάμπα τηλεθέαση κερδίζουν οι λούγκρες.

Που λέτε ρε παιδιά, αυτό το...αντικείμενο που προβάλλεται στο τηλεοπτικό κουτί, έχει ως θέμα καθημερινούς(?) ανθρώπους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα μέσα στις οικογένειές τους. Οι πλεκτάνες που δημιουργούνται είναι απίστευτες! Ούτε ο Φώσκολος τέτοια πράγματα! Κι όμως εξακολουθούν να το προβάλλουν.

Σήμερα έτυχε να δω εγώ ένα επεισόδιο καθώς έτρωγα. Ρε παιδιά, δηλαδή τέτοιες μασκαλίες έχω να δω από τότε που οι Αμερικάνοι έλεγαν ότι μπήκαν στο Ιράκ για να καθαρίσουν τη χώρα από τους καμικάζι και τους ταλιμπάν(οι καμικάζι είναι γιαπωνέζικης ή κινέζικης προέλευσης, λάθος μου). Η μητριά είχε κόντρα με την κόρη κι εκείνη προσπαθούσε να αποκαλύψει στον πατέρα της ότι τον απατούσε κι εν τω μεταξύ έβγαινε με ένα τύπο που ο πατέρας της δε γούσταρε καθόλου και και και... Όλο μαλακίες ρε παιδιά, δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.

Ειλικρινά μιλώντας, δεν ξέρω που τους βρίσκουν όλους αυτούς που δουλεύουν στο συγκεκριμένο κανάλι. Αλλά πιστεύω πως εκμεταλλεύονται την τάση των ανθρώπων για αυτοπροβολή και φήμη στο έπακρο. Αλλιώς δεν θα είχαν του κόσμου τα ριάλιτι σόου(οικογενειακές ιστορίες, αγρότης μόνος ψάχνει και δε συμμαζεύεται). Αυτοί οι άνθρωποι είναι για λύπηση, όχι για γέλια. Και που υπάρχει ακόμη το κανάλι...τι να πω. Ακόμη και το Star καλύτερα λειτουργεί.

Τα σχόλια δικά σας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Oct 2010 21:14 #82917 by Γιάννης Ρέμας
αν είναι όντως αληθινές ιστορίες και δεν είναι ηθοποιοί τότε είναι μεγάλα ρεζίλια πάνε και διασύροντε σε όλη την Ελλάδα λυπούμε πιο πολύ τα παιδιά που τα βάζουν πως πάνε την επόμενη μέρα στο σχολείο? τη καζούρα θα τρώνε? δεν φταίει το κανάλι είναι φτηνές παραγωγές και θα βγάζουν καλά λεφτά οι άνθρωποι φταίνε που πάνε ](*,) ](*,) ](*,)

More
29 Oct 2010 21:32 #82918 by Frank
ειναι απιστευτα τραγικο, εβαλα να δω ελαχιστα λεπτα μονο κ μονο γιατι γινοταν χαμος στο twitter με αρνητικα σχολια στην πρεμιερα κ ηθελα να δω τι παιζει, πραγματικα ντροπη για την ελληνικη τηλεοραση και φυσικα για το καναλι :armata NO:

More
29 Oct 2010 21:37 #82919 by Aνέστης Αδαμίδης
Είναι αληθινές ιστορίες. Και πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι που τις έζησαν.

More
29 Oct 2010 21:43 #82922 by Vagelis
Το παλίκαρι που στην πρωτη εκπομπή έκανε τον 16χρονο που τα χε φτιάξει με την 23χρονη ιεροδουλη ή οτι ήταν τελος παντων,ειναι στην ίδια σχολη με τον Κουτσούμπα και μένα.
Έκατσα και είδα μόνο αυτό το επεισόδιο επειδη ετυχε να δω το τρειλερ και να τον δω,μιλαμε πολυ τραγική εκπομπή.
και το συγκεκριμενο παλικαρι έχει πάει και στο wipe out απο οτι μ ειπε ένας συμφοιτητης.

More
29 Oct 2010 22:00 #82926 by Aνέστης Αδαμίδης

Lordriddick wrote: Το παλίκαρι που στην πρωτη εκπομπή έκανε τον 16χρονο που τα χε φτιάξει με την 23χρονη ιεροδουλη ή οτι ήταν τελος παντων,ειναι στην ίδια σχολη με τον Κουτσούμπα και μένα.
Έκατσα και είδα μόνο αυτό το επεισόδιο επειδη ετυχε να δω το τρειλερ και να τον δω,μιλαμε πολυ τραγική εκπομπή.
και το συγκεκριμενο παλικαρι έχει πάει και στο wipe out απο οτι μ ειπε ένας συμφοιτητης.

Φαντάζομαι μετά πως μπορεί να τον αντιμετώπισαν όσοι τον είδαν στη σχολή. Είναι το λιγότερο ξεφτίλα, κατά την άποψή μου.

More
29 Oct 2010 22:27 #82934 by Ιβάν
Καλά εγώ όταν κάτσω να δω τηλεόραση είναι επειδή θέλω να δω μπάλα ή κανένα nickelodeon για να διασκεδάσω. Τώρα τι να σας πω... όλο παπαριές βάζουν.

ΥΓ. Μια παρατήρηση: αν δεν κάνω λάθος το θέμα αφορά την tv οπότε δεν θα έπρεπε να είναι στο Music/Media/Movies?

More
29 Oct 2010 22:29 #82935 by rafor
Οτι να 'ναι ρε παιδια.Τιποτα το σοβαρο.Ολες οι μαλα**** στην τηλεοραση τις βρισκεις.Γενικα, οι διευθυντες των καναλιων, πως νομιζουν οτι θα κανει τηλεθεαση μια τετοια πατατα?Ειδικα φετος το Alpha που εβαλε και το BigBrother...εχει γινει η κατασταση ''Χεσ* μεσα Παναη, το σκ*** σου δεν θα βγει..''.

More
29 Oct 2010 22:56 #82946 by Vagelis
Η αλήθεια είναι οτι φέτος το ξεφτιλήσανε,αλλα εντάξει δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα υπάρχουν και πράγματα που μπορείς να παρακολουθήσεις ευχάριστα όπως ο Λαζόπουλος,Το ράδιο αρβύλα,μερικές ξένες σειρές που βάζουν το ΣΚΑΙ και το ΣΤΑΡ (ασχέτως αν τις "αγοράζουμε" με πολλα kbit/s οπως είπαν και τα παιδία στην εκπομπη) και κανα-δυό τηλεπαιχνίδια,το νησι (σε όσους αρέσει).
Το κακό δεν είναι ότι απλά έχουνε βάλει πολλά reality και real life (τρομαρα τους) προγράμματα το κακό είναι οτι ακομά και τις ώρες που δεν προβάλονται ,τα αναλύουν αλλες εκπομπές.πχ άμα τύχει ,που λεει ο λόγος να είσαι κάπου και να πιάνεις μόνο Αλφα,ένα επεισόδιο Big Brother ,το ξαναπαίζουν και το αναλύουν 4 εκπομπες.
Παλι καλά που χω καβάτζα καμια 10αρια ξένες σείρες και βλέπω :cool:

More
29 Oct 2010 22:59 #82948 by Aνέστης Αδαμίδης

Alcatraz wrote: ΥΓ. Μια παρατήρηση: αν δεν κάνω λάθος το θέμα αφορά την tv οπότε δεν θα έπρεπε να είναι στο Music/Media/Movies?

Έχεις δίκιο εδώ. Απλά δεν το σκέφτηκα νωρίτερα. Αν μπορεί κάποιος από τους moderators ας το βάλει εκεί. Απλά έχω συνηθίσει ό,τι θέμα ανοίγω να το βάζω στο chat, γιατί είναι ψιλοαερολογίες και παρατηρήσεις της καθημερινότητας.

rafor wrote: BigBrother

Δεν το είπες σωστά. Πλέον είναι Kardash Budrum. Το είπαν και στο Ράδιο Αρβύλα(σόρυ αυτό δεν θυμάμαι πως είναι στα τούρκικα). :rolleyes: