Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κλεμμένα Soundtrack

More
27 Apr 2010 02:46 #71350 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Αλήθεια, έχετε καθίσει να παρατηρήσετε τι τραγούδια βάζουν στην τηλεόραση για να συνοδέψουν τις τηλεοπτικές σειρές, τα τρέιλερ των ταινιών (στο star κυριως) αλλά και σε εκπομπές τύπου πύλες του ανεξήγητου του Χαρδαβέλα;

Χρησιμοποιούν τραγούδια απο video games και anime προς οφελός τους και μάλιστα χωρις να αναφέρεται πουθένα το όνομα αυτών των τραγουδιών. Αυτό πραγματικά με ενοχλεί αφανταστα, ειδικά οταν πρόκειται για καλοδουλεμένα κομματια μοναδικής αξίας.

Δυστηχώς δεν μπορω να σας βρω τα τραγουδια σε βίντεο την ημέρα που τα εδειξε στην τηλεοραση γιατι απλουστατα δεν βιντεοσκοπώ οτι βλέπω. Πάντως παρακάτω θα σας δείξω τι τραγουδια εχω ακουσει προσωπικά και που.

Όπου βλέπετε κόκκινο χρώμα σημαίνει οτι το τραγουδι μου αρέσει πολυ :P

Πύλες του ανεξήγητου
ή αλλιως το παρτυ του Metal Gear

Tappi Iwase - Blast Furnance (Metal Gear Solid - PSone)
[youtube:22nqfj3v]
[/youtube:22nqfj3v]

Tappi Iwase - Escape (Metal Gear Solid - PSone)

Tappi Iwase - Encounter (Metal Gear Solid - PSone)

Trailer ταινιών στο star
Το STAR εχει υψηλο επίπεδο, θελει Harry Gregson Williams!

Harry Gregson Williams - The Battle (Narnia: The Lion. The Witch and the Wardrobe - Ταινία)

Harry Gregson Williams - Main Theme (Metal Gear Solid 3: Snake Eater - PS2)

Αποδείξεις (Αυτό με τον Ευαγγελάτο στον Ant1)

Οκ το θεωρώ προσβολή.... ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΡΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ?!?

Harry Gregson Williams - Main Theme (Metal Gear Solid 2: Sons of liberty - PS2)

Ευτυχισμένοι Μαζι (σειρά στο MEGA) - ΛΟΛΑ (σειρά στον ΑΝΤ1)
Εδώ και στα δύο κανάλια και στις δυο σειρές αποφασισαν να δανειστούν (χωρις τον ξενοδοχο πάντα ) μουσική απο ένα γνωστο anime. Το ονομα αυτου; Sailor Moon. Αξιζει να σημειωθει πως ο συνθετης ειχε παρει επι 3 χρονιες συνεχομενα βραβεια για την μουσικη αυτη)

Arisawa Takanori - Ketsui (Sailor Moon Sailor Stars Season - Anime)

Arisawa Takanori - Yuugure Toki wa Youma no Yokan (Sailor Moon (όλες τις season) - Anime)

Arisawa Takanori και Ishida Yoko - Kanashimi wo Yuuki ni Kaete (Sailor Moon (ολες οι season) - Anime (οχι όλο)

Αυτά θυμάμαι. Σίγουρα εχω ξεχασει κάποια και σιγουρα ειναι πολλά αλλα τραγουδια που τα εχω ακουσει αλλα δεν ξερω την κανονικη τους προελευση. Πραγματικά την επομενη φορα που θα δω κάποιο αλλο theme να παιζει σε εκπομπη, σειρα ή δεν ξερω και εγω τι όπως ειμαι θα ενημερωσω την εταιρια που εχει τα δικαιοματα για να στειλει καμια μηνηση στα καναλια γιατι αλλιως δεν νοιωθουμε εμεις οι ελληνες :evil:

ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕ!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Apr 2010 12:31 #71352 by Νικολής Ασημάκης
Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει μια παράμετρος που επιτρέπει να παιχτεί δωρεάν ένα κομμάτι αν δεν ξεπερνά σε διάρκεια τα 30 δευτερόλεπτα η κάπου τόσο και δεν παίζει πρόβλημα με δικαιώματα κλπ.

More
27 Apr 2010 14:50 #71362 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Nikolis wrote: Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει μια παράμετρος που επιτρέπει να παιχτεί δωρεάν ένα κομμάτι αν δεν ξεπερνά σε διάρκεια τα 30 δευτερόλεπτα η κάπου τόσο και δεν παίζει πρόβλημα με δικαιώματα κλπ.

Δεν παιζει να ισχυει. Αν ηταν ετσι, τοτε στο youtube δεν θα κατεβαζαν τα video των μελων του site όταν ακούγονταν για λιγο καποια μουσική.

Update: Αλλα και να ίσχυε θα επρεπε να αναγράφονταν κάπου ο τιτλος του τραγουδιου καθως και ο συνθέτης (ή τραγουδιστης) του.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 Apr 2010 16:33 #71365 by Νικολής Ασημάκης
Τι να σου πω, αν σκεφτείς πως όλα τα κομμάτια που ακούγονται σε όλα τα ελληνικά serial είναι διάφορα διάσημα (είχα πετύχει Nightwish μια φορά, ή το πιο κλασικό Placebo) αλλά κανένα δεν ξεπερνούσε τα 30 δευτερόλεπτα. Μην πω λιγότερο.

More
03 Aug 2010 19:05 #76199 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εντόπισα κι άλλο! Αυτή την φορά απο μια παλιοα σειρα του Ant1 τα σκεRτσάκια. Μαντέψτε! Για άλλη μια φορά εχει μουσική απο Metal Gear Solid(το 3).

Skertsakia 1

Η μουσική του Metal Gear είναι με την γρια που τρέχει να προλάβει το λεωφορείο. (στο 21:32)

[center:2x3r4ivy]Metal Gear Solid 3 Main Theme[/center:2x3r4ivy]
[center:2x3r4ivy][youtube:2x3r4ivy]
[/youtube:2x3r4ivy][/center:2x3r4ivy]

Skertsakia 2

Ενώ εδώ είναι στα σημεία που γίνονται κυνηγητά με τον αστυνομικό και τον κλέφτη. (στο 1:30 στο 9:08 και στο 26:36)

[center:2x3r4ivy]Takin' On The Shagohod[/center:2x3r4ivy]
[center:2x3r4ivy][youtube:2x3r4ivy]
[/youtube:2x3r4ivy][/center:2x3r4ivy]

More
03 Aug 2010 20:00 #76200 by Νικολής Ασημάκης
Η σκηνή με τον αστυνομικό που κηνυγάει τον τυπά μου θύμισε κάτι αστεία video του MGS 3. :P

More
03 Aug 2010 20:17 #76202 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Nikolis wrote: Η σκηνή με τον αστυνομικό που κηνυγάει τον τυπά μου θύμισε κάτι αστεία video του MGS 3. :P

Ποιό ρε; :mrgreen:

More
03 Aug 2010 20:45 #76203 by Νικολής Ασημάκης
Κυρίως τη φάση που ο μαυρούκος έγινε πρωταγωνιστής και ο Snake έτρεχε από πίσω σαν τον αστυνομικό.

More
04 Aug 2010 12:55 #76237 by Στέφανος Τρίγγας

Nikolis wrote: Κυρίως τη φάση που ο μαυρούκος έγινε πρωταγωνιστής και ο Snake έτρεχε από πίσω σαν τον αστυνομικό.

Εδώ κάνεις λάθος δεν έτρεχε από πίσω σαν τον αστυνομικό έτρεχε σαν F1 πίσω από τον Sigint. :icon car:

More
04 Nov 2011 15:28 #101038 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εντόπισα κι άλλο! Δείτε εδώ