Αλήθεια, έχετε καθίσει να παρατηρήσετε τι τραγούδια βάζουν στην τηλεόραση για να συνοδέψουν τις τηλεοπτικές σειρές, τα τρέιλερ των ταινιών (στο star κυριως) αλλά και σε εκπομπές τύπου πύλες του ανεξήγητου του Χαρδαβέλα;
Χρησιμοποιούν τραγούδια απο video games και anime προς οφελός τους και μάλιστα χωρις να αναφέρεται πουθένα το όνομα αυτών των τραγουδιών. Αυτό πραγματικά με ενοχλεί αφανταστα, ειδικά οταν πρόκειται για καλοδουλεμένα κομματια μοναδικής αξίας.
Δυστηχώς δεν μπορω να σας βρω τα τραγουδια σε βίντεο την ημέρα που τα εδειξε στην τηλεοραση γιατι απλουστατα δεν βιντεοσκοπώ οτι βλέπω. Πάντως παρακάτω θα σας δείξω τι τραγουδια εχω ακουσει προσωπικά και που.
Όπου βλέπετε
κόκκινο χρώμα σημαίνει οτι το τραγουδι μου αρέσει πολυ
Πύλες του ανεξήγητου
ή αλλιως το παρτυ του Metal Gear
Tappi Iwase - Blast Furnance (Metal Gear Solid - PSone)
[youtube:22nqfj3v]
[/youtube:22nqfj3v]
Tappi Iwase - Escape (Metal Gear Solid - PSone)
Tappi Iwase - Encounter (Metal Gear Solid - PSone)
Trailer ταινιών στο star
Το STAR εχει υψηλο επίπεδο, θελει Harry Gregson Williams!
Harry Gregson Williams - The Battle (Narnia: The Lion. The Witch and the Wardrobe - Ταινία)
Harry Gregson Williams - Main Theme (Metal Gear Solid 3: Snake Eater - PS2)
Αποδείξεις (Αυτό με τον Ευαγγελάτο στον Ant1)
Οκ το θεωρώ προσβολή.... ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΡΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ?!?
Harry Gregson Williams - Main Theme (Metal Gear Solid 2: Sons of liberty - PS2)
Ευτυχισμένοι Μαζι (σειρά στο MEGA) -
ΛΟΛΑ (σειρά στον ΑΝΤ1)
Εδώ και στα δύο κανάλια και στις δυο σειρές αποφασισαν να δανειστούν (χωρις τον ξενοδοχο πάντα ) μουσική απο ένα γνωστο anime. Το ονομα αυτου; Sailor Moon. Αξιζει να σημειωθει πως ο συνθετης ειχε παρει επι 3 χρονιες συνεχομενα βραβεια για την μουσικη αυτη)
Arisawa Takanori - Ketsui (Sailor Moon Sailor Stars Season - Anime)
Arisawa Takanori - Yuugure Toki wa Youma no Yokan (Sailor Moon (όλες τις season) - Anime)
Arisawa Takanori και Ishida Yoko - Kanashimi wo Yuuki ni Kaete (Sailor Moon (ολες οι season) - Anime (οχι όλο)
Αυτά θυμάμαι. Σίγουρα εχω ξεχασει κάποια και σιγουρα ειναι πολλά αλλα τραγουδια που τα εχω ακουσει αλλα δεν ξερω την κανονικη τους προελευση. Πραγματικά την επομενη φορα που θα δω κάποιο αλλο theme να παιζει σε εκπομπη, σειρα ή δεν ξερω και εγω τι όπως ειμαι θα ενημερωσω την εταιρια που εχει τα δικαιοματα για να στειλει καμια μηνηση στα καναλια γιατι αλλιως δεν νοιωθουμε εμεις οι ελληνες
ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕ!