Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τhe SAW trilogy

More
22 Dec 2006 04:46 #24210 by penny
Replied by penny on topic Τhe SAW trilogy
Δεν είναι τόσο αηδιαστικό πια.. δηλαδή ok προσωπικά δεν αηδίασα καθόλου (είμαστε παιδιά του Argento :cool: ), απλά εντυπωσιάστηκα επειδή η ταινία με κράτησε από την αρχή ως το τέλος. Το 2 απέφυγε τις παγίδες του σίκουελ, κι έδωσε μια γερή συνέχεια και.. oops.. εδώ σταματάω.. δεν μου κατσε το 3.. κακό διάβασμα.. :cry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jan 2007 14:23 #25928 by Kostas Sotiropoulos

Manos\ wrote: Χμμμ, κι εγώ ήθελα να το δω γιατί είχα δει και το 1ο που βγήκε πέρυσι και μου άρεσε (btw ωραίο θρυλεράκι, πάρτε το σε DVD όσοι δεν το έχετε δει) και παρατήρησα ότι στις κριτικές τα ελληνικά έντυπα το τσακίσανε. Μετά όμως πήγα και μια βόλτα απ'το imdb.com

Saw -> 7.6 (29.000 ψήφοι) : www.imdb.com/title/tt0387564/
Saw II -> 7.1 (10.000 ψήφοι) : www.imdb.com/title/tt0432348/

Και σκέφτομαι, ρε μήπως μας δουλεύουνε. Όχι ρε μαγκες, θα το......"δούμε" ξανά το έργο! Και άλλες ταινίες τις είχανε θάψει με το φτυάρι και δίνουνε 3 και 4 αστεράκια σε υπερπαραγωγές που απλά ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ. Καλό είναι να προτιμάμε λίγο την γνώμη του κοινού. Γιατί από Φραγκούληδες ένα σωρό (κι ο κριτικός κινηματογράφου δεν νομίζω να σπουδάζεται, έτσι? Κάτι σαν τον κριτικο παιχνιδιών είναι!

Η αξιολόγηση των ταινιών στο imdb είναι ενδεικτική και δε την εμπιστεύομαι ιδιαίτερα. Μπορεί να υπάρχουν 10,000 ψήφοι για μια ταινία που να δίνουν ένα καλό βαθμό, αλλά μπορεί να υπάρχουν και άλλοι 10,000 που βαριούνται να βάλουν αξιολόγηση και θα έβαζαν χαμηλό βαθμό (ας πούμε). Όλα αυτά είναι σχετικά. Μια εικόνα του προς τα που γενικά κυμαίνονται οι εντυπώσεις του κοινού την παίρνουμε ωστόσο...

Όσο για τη κριτική του κινηματογράφου, σπουδάζεται (πολλοί από τους γνωστούς κριτικούς της χώρας μας έχουν σπουδάσει κινηματογράφο, ιστορία, τάσεις, σκηνοθετικές προσεγγίσεις, στο εξωτερικό) και βέβαια ο κριτικός κινηματογράφου δεν είναι σαν τον κριτικό παιχνιδιών.

Όσο για το Saw, από τότε που είχα δει το trailer της 1ης ταινίας, δεν ήθελα να ασχοληθώ μαζί της. Ταινίες τρόμου που καταφεύγουν σε τέτοιο σπλάτερ με αποκρουστικές σκηνές έχω σταματήσει να βλέπω γιατί δεν έχουν να μου προσφέρουν τίποτα. Θέλω εξυπνάδα και ανατροπή από ένα θρίλερ, όχι βία και αίματα με το κιλό.

More
24 Jan 2007 15:38 #25932 by Σταύρος
Replied by Σταύρος on topic Τhe SAW trilogy
Εμένα προσωπικά πάντως μου άρεσαν και τα 3.Απορω πάντως πως μερικοί αηδιάζετε έτσι...σιγά ρε παιδία δηλ. ακόμα και το 3ο που πιστεύω πως ήταν το ποιο βαρύ δεν νομίζω ότι είναι ικανό για να μην δεις ένα κατά την γνώμη αρκετά καλό thriller.Όπως και να έχει αν έπρεπε να τα βάλω με σειρά προτίμησης θα τα έβαζα έτσι:
Saw I > Saw III > Saw II

More
26 Jan 2007 17:47 - 30 Jan 2007 03:28 #26020 by penny
Replied by penny on topic Τhe SAW trilogy

Lost_in_Paradise\ wrote: Όσο για το Saw, από τότε που είχα δει το trailer της 1ης ταινίας, δεν ήθελα να ασχοληθώ μαζί της. Ταινίες τρόμου που καταφεύγουν σε τέτοιο σπλάτερ με αποκρουστικές σκηνές έχω σταματήσει να βλέπω γιατί δεν έχουν να μου προσφέρουν τίποτα. Θέλω εξυπνάδα και ανατροπή από ένα θρίλερ, όχι βία και αίματα με το κιλό.

Mα τι αξίζει περισσότερο, αν όχι μια σκηνή ταινίας τρόμου που θα τη θυμάσαι για πολλά χρόνια;; χαχαχαχα :P
Last edit: 30 Jan 2007 03:28 by penny.

More
26 Jan 2007 18:28 #26025 by Χριστόφορος
To 3 βγήκε σε dvd και blu-ray?

PSN: personGR

More
20 Mar 2014 18:23 #142146 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic Τhe SAW trilogy
Και όλα τα λεφτά του κόσμου να με δώσετε αυτές τις ταινίες δεν πρόκειται να τις δω ούτε για αστείο. :P

More
07 Jun 2014 12:49 #145465 by Μάρκος Ασκανιάν
Μα γιατί; Δε σε καταλαβαίνω... :P :P :P

Adododo!!!

More
07 Jun 2014 13:52 #145474 by Sotiris Greece
Δεν αντέχω τον τρόμο γενικά με τις ταινίες τρόμου και θρίλερ δεν τα πήγαινα ποτέ καλά γι' αυτό. :P

More
07 Jun 2014 13:55 #145475 by Μάρκος Ασκανιάν
Αυτό δεν είναι τρομακτικό, απλά φρικιαστικό και αηδιαστικό!!!

Adododo!!!

More
07 Jun 2014 14:05 #145479 by Sotiris Greece
Όπως και να χει δεν θα το δω γιατί πολύ απλά όταν δεν σε αρέσει κάποιο είδος δεν το βλέπεις απλά τα πράγματα. :mrgreen: