Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Eurovision 2010

More
13 Apr 2010 00:30 #70659 by olgaliki
Replied by olgaliki on topic Eurovision 2010
Πολύ καλύτερο ειναι το τραγουδι του Αλκαίου και από του Ρακιντζη αλλά και από πολλα άλλα που έχουν πάει κατά καιρούς...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Apr 2010 23:00 #70751 by arkypraios
Replied by arkypraios on topic Eurovision 2010
Εγω παιδια ουτε τελικο δεν μας βλεπω

More
20 May 2010 13:32 #72408 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic Eurovision 2010
Έχοντας ακούσει όλα τα τραγούδια του θεσμού,πάμε να κάνουμε μια γρήγορη ανάλυση για το καθένα ξεχωριστά.

1ος ημιτελικός

1.Αλβανία-Πολύ καλό,ανεβαστικό,ξεσηκωτικό
2.Βέλγιο-Μπαλάντα με ωραία φωνή
3.Βοσνία-Τραγούδια στα Σέρβικα
4.Ελλάδα-ΩΠΑ!
5.Εσθονία-Βορράς
6.Ισλανδία-Γαλλοαγγλικός στίχος
7.Λετονία-Only Mr.God knows why...this song is here
8.Λευκορωσία-Μια ωραία πεταλούδα
9.Μάλτα-Καλή φωνή
10.Μολδαβία-Ωραίο κομμάτι
11.Π.Γ.Δ.Μ.-Πάμε παρακάτω
12.Πολωνία-Πάμε παρακάτω είπα!
13.Πορτογαλία-Τι θα γίνει τώρα?
14.Ρωσία-Σαν το guitar come to my boudoir του fight club είναι
15.Σερβία-Αστείο και πιασάρικο
16.Σλοβακία-Nice Ηoreronie
17.Φινλανδία-I love Finland-Τραγούδι γραμμένο στην μητρική τους γλώσσα

Οι 17 αυτές χώρες ρίχνονται στην μάχη αυτήν την Τρίτη στις 10.Η διαδικασία ψηφοφορίας από φέτος αλλάζει.Στον Α' ημιτελικό ψηφίζουν ΜΟΝΟ οι χώρες που συμμετέχουν σε αυτόν.Δηλαδή, οι 17 παραπάνω θα ψηφίσουν με τον γνωστό τρόπο.Σε αυτές τις χώρες προσθέτονται και οι Γερμανία,Γαλλία και Ισπανία,άρα στο σύνολο 20.Οι αλλαγές όμως δεν σταματάνε εδώ.Από φέτος,στην ψηφοφορία του ημιτελικού,η κριτική επιτροπή θα παίζει και αυτήν τον ρόλο της.Και μάλιστα όχι έναν οποιοδήποτε αλλά το 50% της τελικού αποτελέσματος θα κρίνεται φέτος από τους κριτές και στον ημιτελικό.Με αυτό το μέτρο προσπαθούν να αντισταθμίσουν τις συμμαχίες και την ανταλλαγή βαθμών μεταξύ των γειτονικών χωρών.Με δεδομένη αυτήν την παράμετρο η οποιαδήποτε πρόβλεψη δυσκολεύει αρκετά.Παρ' όλα αυτά θα ρισκάρω και θα κάνω κάποιες προβλέψεις αιτιολογόντας τες.

Στον επόμενο γύρο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου περνάνε:
1.Αλβανία.Λόγω δυνατού τραγουδιού.
2.Ισλανδία.Πιστεύω δεν είναι τυχαίο που η Γαλλία τελευταία στιγμή μεταφέρθηκε να ψηφίσει στον 1ο ημιτελικό.Επίσης,καλές φωνητικές ικανότητες που δεν θα αφήσουν ασυγκίνητη την επιτροπή.
3.Μολδαβία-Το καλύτερο τραγούδι από τις χώρες του Πρώην Ανατολικού Μπλοκ.
4.Σλοβακία-Σκηνικό αλά Lineage μου θυμίζει Elf η τραγουδίστρια.Ωραίο το τραγούδι και αρκετά καλή η σκηνική παρουσία.
5.Σερβία-Εύκολα,δύσκολα θα περάσει πιστεύω.Έχει τον τρόπο της η Σερβία,θα βοηθηθεί και πολύ από τα γειτόνια.

Αυτή η 5άδα δύσκολα σπάει.Πάμε να βρούμε τους υπόλοιπους.

Απαγωγή εις άτοπον.

Πορτογαλία,Πολωνία,ΦΥΡΟΜ,Λετονία,Εσθονία είναι με τα εισητήρια της επιστροφής στο χέρι.Μεγάλη έκπληξη όποιο από αυτά περάσει.

Θέλουμε πλέον 5 στους 7.
Βέλγιο,Ελλάδα,Βοσνία,Μάλτα,Ρωσία,Φινλανδία,Λευκορωσία.

Το Βέλγιο(δεν υπάρχει Βέλγιο) θέλω να το κοντράρω αλλά φοβάμαι θα περάσει λόγω επιτροπής.Αν δεν ήταν η επιτροπή ήταν σίγουρα έξω.Τώρα δεν βάζω και χέρι μου στην φωτιά.Η Ελλάδα περνάει πιστεύω(τυχεροί είμαστε σε τέτοιον ημιτελικό που πεσαμε).Το ίδιο πιστεύω και για τις Φινλανδία-Λευκορωσία.Πάντως το θέμα εδώ θα κριθεί στις λεπτομέρειες.Αν ήταν να αφήσω 2 χώρες έξω θα άφηνα Βοσνία,Μάλτα.Καμία εντύπωση όμως δεν θα μου προξενούσε να έβλεπα εκτός τελικού μία εκ των Ρωσία,Βέλγιο.

Συνοπτικά:Αλβανία,Ισλανδία,Μολδαβία,Σερβία,Σλοβακία είναι με το ένα πόδι στον τελικό.
Ακολουθούν Ελλάδα,Λευκορωσία,Φινλανδία και μάλλον Ρωσία,Βέλγιο.Αυτά βλέπω εγώ τουλάχιστον.

2ος ημιτελικός

1.Αζερμπαιτζάν-Φαβορί
2.Αρμενία-Πολύ ωραίο τραγούδι
3.Βουλγαρία-Όχι και άσχημο
4.Γεωργία-Τρομερή φωνή που δεν την υποστηρίζει το τραγούδι
5.Δανία-Πολύ καλό
6.Ελβετία-Τίποτα το ιδιαίτερο
7.Ιρλανδία-Η συνήθεια που έγινε λατρεία...ακόμη μια μπαλάντα από την Ιρλανδία
8.Ισραήλ-Πολύ καλή μπαλάντα
9.Κροατία-Μόνο οι τραγουδίστριες αξίζουν
10.Κύπρος-Μια καλή μπαλάντα και εδώ
11.Λιθουανία-ΚαραLOL
12.Ολλανδία-Ότι πιο παιδικό μπορούσε να στείλει...Sha La La
13.Ουκρανία-Μπαλάντα και απο Ουκρανία...απίστευτο
14.Ρουμανία-Πολύ καλή η Ρουμάνα...ε το τραγούδι ήθελα να πω
15.Σλοβενία-Μίξη Rock,Pop,Ethnic!!!
16.Σουηδία-Τίποτα το αξιόλογο...Ballad και εδώ
17.Τουρκία-Mix of Pop-Hip Hop...πολύ καλό

Ισχύει ότι και στον 1ο ημιτελικό με την ψηφοφορία με μόνη διαφορά ότι εδώ ψηφίζουν οι 17 συν την περσινή νικήτρια Νορβηγία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πολύ δύσκολος ημιτελικός,πολλά τραγούδια φαβορί μαζεμένα.Θα γίνει τεράστια μάχη την Τετάρτη.Ελπίζω μόνο να μην έχουμε τίποτα παρατράγουδα(εκπλήξεις).Η μάχη της μπαλάντας μόλις άρχισε.

Πάμε στο ξεκαθάρισμα τώρα.

Φαβορί και λογικά περνάνε:
1.Αζερμπαιτζάν-Στον τελικό στάνταρ.Αν δεν περάσει θα είναι τεράστια έκπληξη.
2.Αρμενία-Αν και υστερεί σκηνικά,ο ρυθμός του τραγουδιού δείχνει τελικό.
3.Ισραήλ-Θα περάσει από την επιτροπή άνετα.
4.Τουρκία-Περνάει εύκολα.

Αυτή η 4άδα είναι ήδη στον τελικό.Θα έβαζα και την Δανία αλλά από ότι είδα είναι μόλις 3 σκανδιναβικές στον ημιτελικό που ψηφίζουν,οπότε μπορεί να έχουμε καμιά μαγεία εκεί.

Απαγωγή έις άτοπον (ΞΑΝΑ)

Ελβετία,Κροατία,Ουκρανία,Βουλγαρία,Λιθουανία δεν βλέπω τον λόγο να περάσουν.Αν τα καταφέρει κάποια από αυτές θα είναι ή η Ουκρανία ή η Κροατία ή η Λιθουανία.Τις βλέπω και τις 5 εκτός.

Ιρλανδία.Περνάει για εμένα.Ψηφίζει και το UK.Οπότε μια χαρά και ότι πάρει και από επιτροπή.
Δανία.Εξήγησα γιατί φοβάμαι πως μπορεί να είναι η μεγάλη έκπληξη και θα μείνει απ' έξω.Πάντως εγώ θα την συμπεριλάβω στον τελικό στα προγνωστικά μου.
Ρουμανία.Θα περάσει εύκολα-δύσκολα.Καλό τραγούδι,όμορφη παρουσία(για την γυναικεία μιλάω)

3 θέσεις για 5 πλέον.
Κύπρος,Γεωργία,Σλοβενία,Σουηδία,Ολλανδία.

Δυστυχώς Κύπρο δεν βλέπω με τίποτα.Ελπίζω να διαψευστώ.Την Ολλανδία γιατί την έχω αφήσει ακόμα μέσα ούτε και εγώ ξέρω.Οπότε έξω και αυτή.Λογικά,Γεωργία.Είναι το πιο δυνατό τραγούδι από αυτά μακράν.Ομολογώ πως είναι πολύ δύσκολο να μην περάσει η Σουηδία στον τελικό όντας χώρα που έχει τρομερή παράδοση στην Eurovision.Γι' αυτό και μόνο τον λόγο Σουηδία,δίχως να αποκλείεται πιθανή έκπληξη.Μην ξεγράφετε τελείως Κροατία,Λιθουανία,Βουλγαρία,Ουκρανία.Πολύ δύσκολος αυτός ο ημιτελικός και αναμένω μεγάλες εκπλήξεις.Αυτές οι 4 μαζί με την Σλοβενία για μια θέση στον τελικό θα παλέψουν.Δίνω πρώτη τύχη στην Σλοβενία να κάνει το μπαμ.

Συνοπτικά:Αζερμπαιτζάν,Αρμενία,Ισραήλ,Τουρκία περνάνε.
Ακολουθούν:Ιρλανδία,Δανία,Ρουμανία,Γεωργία.
Παίζουν για τον τελικό:Σουηδία και Σλοβενία βλέπω να κερδίζουν στο νήμα τις Κροατία,Λιθουανία,Βουλγαρία,Ουκρανία,Ολλανδία.Όποιες πάντως και να περάσουν από αυτές δεν θα ξαφνιαστώ,είναι σίγουρο.

Για τελικό νικητή βλέπω Αζερμπαιτζάν καρφί.

Άντε να δούμε τι θα δούμε...Τρίτη και Τετάρτη οι μεγάλες μέρες.Ελπίζω να βγάλουμε κανένα ψιλό μην πάει τζάμπα και η ανάλυση.Τα υπόλοιπα περί αποδόσεων στο τόπικ του στοιχήματος.

Τα λέμε... :bye:

More
20 May 2010 14:30 #72414 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Δεν είναι και αδύνατο να περάσουμε στο τελικό. Από εκεί και πέρα βέβαια άσ' τα να πάνε.
Αν το σκεφτούμε θα δούμε ότι το Opa έχει και ένα έντονο πολιτικό μήνυμα επίκαιρο ( ''Όλα θα τ' αλλάξω, και θα το φωνάξω, περασμένα ξεχασμένα κι όλα απ' την αρχή ξανά'', ''πλήρωσα όσα χρωστούσα και τα δανεικά'') που ίσως η κριτική επιτροπή εκτιμήσει και μας λυπηθεί και περάσουμε στον τελικό.

PC user forever !!!

More
22 May 2010 23:37 #72580 by Apostolos Kasapis
Replied by Apostolos Kasapis on topic Eurovision 2010
Θα γελάσω ΠΑΡΑ πολύ αν τώρα που δεν έχουμε κάνει όλα τα απαράδεκτα που κάναμε τα τελευταία 5 χρόνια πάρουμε ίδιες θέσεις με αυτούς που πληρώσαμε χρυσούς!!!!

More
23 May 2010 11:42 #72601 by lavezzi7
Τελικές προβλέψεις για εμένα:

1ος ημιτελικός

1.Σλοβακία
2.Αλβανία
3.Ισλανδία
4.Σερβία
5.Ελλάδα
6.Βέλγιο
7.Μολδαβία
8.Λευκορωσία
9.Φινλανδία
10.Ρωσία

2ος ημιτελικός

1.Αζερμπαιτζάν
2.Τουρκία
3.Αρμενία
4.Γεωργία
5.Ισραήλ
6.Ιρλανδία
7.Δανία
8.Ρουμανία
9.Σουηδία
10.Ουκρανία

Αυτά!

Είναι με σειρά προτεραιότητας.Σχετικά με το στοίχημα και τις αποδόσεις θα γράψω την Δευτέρα το βράδυ.

Υ.Γ.:Μετά την πρόβα της Γερμανίας,το Αζερμπαιτζάν ανεβαίνει πολύ περισσότερο στην εκτίμησή μου και συγκεντρώνει ακόμα πιο πολλές πιθανότητες.
:wink:

More
23 May 2010 13:12 #72608 by Γιάννης Ρέμας
ρε παιδια αμα βγουμε πρωτοι ποιος θα πληρωσει τα εξοδα για την επομενη eurovision????

More
23 May 2010 13:14 #72609 by lavezzi7

legend10 wrote: ρε παιδια αμα βγουμε πρωτοι ποιος θα πληρωσει τα εξοδα για την επομενη eurovision????

Δεν πρόκειται να βγούμε πρώτοι μην ανυσηχείς. :wink:

More
23 May 2010 23:02 #72633 by Μπάμπης Χαραλάμπους

lavezzi7 wrote:

legend10 wrote: ρε παιδια αμα βγουμε πρωτοι ποιος θα πληρωσει τα εξοδα για την επομενη eurovision????

Δεν πρόκειται να βγούμε πρώτοι μην ανυσηχείς. :wink:

Μπορει να συνενοειθει η Ευρωπη να μας ψηφίσει για να γελανε μετα με μας...!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
23 May 2010 23:06 #72635 by doxitis
Replied by doxitis on topic Eurovision 2010
Ποτε ειναι η Eurovision? :?