Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Lucky Star

More
04 Feb 2010 00:22 - 07 May 2015 21:07 #68506 by Θάνος Βουτσίνος

Είδος: Κωμωδία, Σχολείο, Παρωδία

Κάνουν καφρίλες, λένε αστεία, διασκεδάζουν, παίζουν παιχνίδια και βλέπουν anime. τα 4 κορίτσια, η Konata Izumi με τις φίλες της, κάνουν την καθημερινή τους ζωή μέσα στο σχολείο τόσο διασκεδαστική και αστεία. Το πως κάνουν είναι κάτι το αλλόκοτο και αστείο.

Ας μιλήσουμε γιαυτό το anime και με τις εντυπώσεις μας !
Last edit: 07 May 2015 21:07 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jan 2013 00:30 #118207 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Είδα το πρώτο επεισόδιο και πέθανα στο γέλιο. Πολύ κάφρικο! Μιλούσανε για το πως τρώνε παγωτά, γλυκά και άλλα φαγητά!!!!

More
08 Jan 2013 00:49 #118213 by Sharkman
Replied by Sharkman on topic Lucky Star
Θα το δω αν και σε προειδοποιώ ότι μετά από one piece και fairy tail..έχω υψηλά standars!:P

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
08 Jan 2013 00:55 #118215 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Krabby οπως και δήποτε να δεις το Claymore το αγαπημένο μου anime. Τόσο αγαπημένο που αγόρασα το manga!!!

More
08 Jan 2013 00:57 #118217 by Sharkman

aliengoa wrote: Krabby οπως και δήποτε να δεις το Claymore το αγαπημένο μου anime. Τόσο αγαπημένο που αγόρασα το manga!!!

Συλλέγεις τα περίφημα manga??Εχω πολλά του bleach...αγγλικά,διάβασμα ανάποδα κι έτσι εε? :icon applaud:

More
08 Jan 2013 01:00 #118219 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Ναι αλλά μόνο το Claymore αξιώθηκα να αγοράσω γιατί το anime "έκλεισε" στο 26 επεισόδιο και μάλιστα με διαφορετικό τέλος. Και το manga τώρα πάει για τον επίλογο. Τεράστιες σειρές όπως Naruto, Bleach δεν μπορώ να αγοράσω γιατί ξέρω πως δεν πρόκειται να τα πάρω όλα και είναι πολλά τα άτιμα, πάρα πολλά!!!!

More
08 Jan 2013 01:04 #118221 by Sharkman

aliengoa wrote: Ναι αλλά μόνο το Claymore αξιώθηκα να αγοράσω γιατί το anime "έκλεισε" στο 26 επεισόδιο και μάλιστα με διαφορετικό τέλος. Και το manga τώρα πάει για τον επίλογο. Τεράστιες σειρές όπως Naruto, Bleach δεν μπορώ να αγοράσω γιατί ξέρω πως δεν πρόκειται να τα πάρω όλα και είναι πολλά τα άτιμα, πάρα πολλά!!!!

Αυτό είναι αλήθεια,,καλύτερα να αφοσιωθείς σε μία σειρά παρά να έχεις λίγο από όλες και στην ουσία να μην ξέρεις το story σε καμία..

More
24 Aug 2014 22:04 #148503 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Απλά ο ορισμός της κωμωδίας για anime!Άκυρο μέχρι θανάτου και φέρνει πολύ γέλιο!

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!