Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Καταρχήν η Αφρική έχει 50 εκατομμύρια πληθυσμό. Στο IMDB η ταινία έχει 100.000 ψήφους. Δεν είναι τίποτα...έπεσε "σύρμα" στα Αφρικανικά forums για να ψηφίσουνε όλοι και γεια σας. Δεν μπορώ να κάθομαι να μεταφράζω την γλώσσα "Zulu" για να στο αποδείξω, γιατί δεν θα την έχει ούτε ο Google Translator.BigBoss wrote: Ρε Μανο, αυτο που λες με το imdb δεν πρεπει να ισχύει γιατι όπως ψηφήζει η Αφρική θετικά, ετσι μπορει να ψηφισει και ο υπολοιπος κοσμος αρνητικα!
Manos wrote: Π Α Τ Α Τ Α ! ! !
Ένας άνθρωπος (και όχι εξωγηίνος) να μου εξηγήσει πως αυτή η ταινία πήρε 8.4 στο Imdb!!!
Για το άθλιο ξεκίνημά της?
Για την παρουσίαση σε στυλ ντοκυμαντέρ?
Για τους ηθοποιούς που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους?
Και κυρίως...για αυτόν τον ΝοτιοΑφρικανό ηθοποιό (Sharlto Copley) που δεν τον ξερει ούτε η μάνα του? Βέβαια, έτσι κι αλλιώς, τον ρόλο του εντελώς χαζού τον παίζει μια χαρά. Ο Neill Blomkamp που έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία είναι που φταίει. Στην ουσία, ένας Νοτιοαφρικανός σκηνοθέτης, γυρίζει ταινία στη Νότιο Αφρική και βάζει...ΝοτιοΑφρικανό ηθοποιό. Δεν είμαι ρατσιστής (λευκοί είναι οι άνθρωποι ετσι κι αλλιώς) απλά εδώ μιλάμε για τρελό φιάσκο. Το 1% του πληθυσμού της Νοτίου Αφρικής να μπει στο Imdb για να ψηφίσει τα 10άρια της (μιας και δεν εχουνε ξαναβγαλει τετοια ταινια τα τελευταια χρονια) τα επιασε τα λεφτα της.
Τελικά μου είχανε πει ότι "Όλοι κάνουνε μπάφο" αλλά δεν περίμενα ότι θα επιβεβαιωθεί στην πράξη! Ρε πραγματικά, δεν πάει καλά ο κόσμος!
Γούστα είναι αυτά, δε λέω, απλά
1oν καταλαβαινεις ποτε καποιος μιλαει με παραδειγματα?Το 1% της Ν. Αφρικής ειναι 50 χιλιαδες ατομα, λες να επηρεασανε ολο το imdb?