Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποια είναι η καλύτερη Αμερικάνικη σειρά?

Poll: Ή καλύτερη αμερικάνικη σειρά! (was ended 2009-10-28 09:02:44)

LOST
5 35.7%
Prison Break
5 35.7%
Dr House
1 7.1%
CSI:Miami
No votes 0%
CSI:Las Vegas
1 7.1%
CSI:New York
1 7.1%
Heroes
1 7.1%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
More
14 Oct 2009 11:30 #62380 by thanasis

Lordriddick wrote: Η καλυτερη ever ειναι το FRIENDS.
Απο αυτες ψηφιζω χαλαρα το Dr.House .αρκετα καλο σεναριο αλλα ολα τα λεφτα ειναι ο ηθοποιος.
Το prison η 1 σεζον ηταν απιστευτη μετα ψιλοπεσε.τα csi τα εχω δει ολα,και ολα απο το 1ο επεισοδιο ως οτι παιζει τωρα και δεν μπορω να ξεχωρισω καποιο γιατι ειναι ολα γ@μ@τ@.το hereos καλο,αλλα το αφησα στην 3σεζον,περιμενω να μ δωσουν τις αλλες 2.
Οσο για το Lost απλα ειναι απιστευτη βλακεια.
Θα μπορουσες να βαλεις κι αλλες σειρες,αλλα να πω την αληθεια δεν ξερω ποσες συνεχιζονται.(Monk,ncis,bones,las vegas,fringe,supernatural,bing bang, και ειναι αλλες 2 με βαμπιρ αλλα δεν θυμαμαι τιτλους,)

Nαι ρε.Εγω πρωτα βαζω την σειρα FRIENDS πιστευω πως ολοι συμφωνειτε.Απλα εδω ψηφιζω PRISON BREAK επειδη πιστευω πως ηταν η καλυτερη τουλαχιστον τις πρωτες σεζον...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Oct 2009 12:38 #62381 by Γιώργος Δημόπουλος

Απο αυτες ψηφιζω χαλαρα το Dr.House .αρκετα καλο σεναριο αλλα ολα τα λεφτα ειναι ο ηθοποιος.
Το prison η 1 σεζον ηταν απιστευτη μετα ψιλοπεσε.τα csi τα εχω δει ολα,και ολα απο το 1ο επεισοδιο ως οτι παιζει τωρα και δεν μπορω να ξεχωρισω καποιο γιατι ειναι ολα γ@μ@τ@.το hereos καλο,αλλα το αφησα στην 3σεζον,περιμενω να μ δωσουν τις αλλες 2.
Θα μπορουσες να βαλεις κι αλλες σειρες,αλλα να πω την αληθεια δεν ξερω ποσες συνεχιζονται.(Monk,ncis,bones,las vegas,fringe,supernatural,bing bang, και ειναι αλλες 2 με βαμπιρ αλλα δεν θυμαμαι τιτλους,)

Πρώτον θέλω να τονισω οτι εβαλα σειρες που παιζονται τωρα.

More
14 Oct 2009 12:40 #62382 by Γιώργος Δημόπουλος

1000giorgos wrote:

θέλω να τονισω οτι εβαλα σειρες που παιζονται τωρα.(για το FRIENDS λεω που οντως ειναι ωραιο αλλα ειναι παλιο)

More
14 Oct 2009 13:10 #62384 by Stathis Yannacopoulos
Παιδιά εδώ και μέρες έχει αρχίσει στο Σταρ το Fringe. Προσωπικά μου αρέσει πολυ