Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Δημοσθένης Λιακόπουλος

More
14 May 2011 17:19 #93338 by Μπάμπης Χαραλάμπους

eliminator wrote: @ BigBoss Εχεις αγορασει κανενα βιβλιο που να λεει για τους illuminati?

Οχι. Δεν εχω πολλά βιβλία.

Για τους Illuminati εχω μαθει απο βιντεακια στο youtube :D

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 May 2011 17:39 #93341 by eliminator

BigBoss wrote:

eliminator wrote: @ BigBoss Εχεις αγορασει κανενα βιβλιο που να λεει για τους illuminati?

Οχι. Δεν εχω πολλά βιβλία.

Για τους Illuminati εχω μαθει απο βιντεακια στο youtube :D

Και εγω απο κει...Για μενα σιγουρα υπαρχουν...δεν ειναι μυθος...

More
14 May 2011 19:32 #93346 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μασόνοι, τέκτονες κτλ...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
14 May 2011 23:39 #93352 by eliminator
Ενα καλο βιντεακι για αυτους (δεν πιστευω να ειμαι off topic γιατι ο λιακο για αυτα λεει πανω κατω, πουλαει και τετοια βιβλια)

[youtube:2r3uxu61]
[/youtube:2r3uxu61]

More
12 Jun 2012 16:44 #109084 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ. ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ. ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

[center:2n3cj07z] [/center:2n3cj07z]

Όπως κυκλοφορεί ήδη στα blogs, αλλά όχι στα ειδησειογραφικά sites, τo νομοσχέδιο "υγειονομικής φροντίδας" προϋποθέτει εμφύτευση μικροτσίπ σε όλους τους αμερικανούς πολίτες!!! Το Νομοσχέδιο σχετικά με την Υγειονομική Φροντίδα στην Αμερική, ή εν συντομία το νομοσχέδιο H.R. 3200, μόλις εγκρίθηκε στο Κογκρέσο και ως εσωτερική του προϋπόθεση περιλαμβάνει το τσιπάρισμα όλων των Αμερικανών πολιτών!!!

Τα σχέδια και οι ζυμώσεις για την «νομοθετική» και νομικά επικυρωμένη εμφύτευση μικροτσίπ στους αμερικανούς πολίτες είχαν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο του 2004. Το κείμενο της Αρχής Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA, Food and Drug Administration) που χρονολογείται από τις 10 Δεκεμβρίου του 2004 ονομάζεται Αρχείο Ειδικής Κατεύθυνσης Τάξης Β': Εμφυτεύσιμο Σύστημα Μεταφοράς Ραδιοσυχνοτήτων για την Αναγνώριση των Ασθενών και την Υγειονομική Πληροφόρηση ("Class II Special Guidance Document: Implantable Radiofrequency Transponder System for Patient Identification and Health Information).

Το δεκασέλιδο αυτό έγγραφο υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της Αρχής Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής και μπορείτε να το διαβάσετε εδώ! Το συγκεκριμένο έγγραφο δεν είχε νομική δεσμευτικότητα, αλλά έθεσε τις βάσεις για το τωρινό νομοσχέδιο-έκτρωμα και παρείχε το πλαίσιο για την «ασφαλή» τοποθέτηση των μικροτσίπ στους ασθενείς σύμφωνα με επίσημα πρότυπα ασφάλειας και υγειονομικών προϋποθέσεων!!!

Πλέον η διατύπωση του Νομοσχεδίου για την Υγειονομική Φροντίδα στην Αμερική δείχνει τις σαφείς προθέσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων: Στην σελίδα 1001 του νομοσχεδίου βρίσκουμε τον Υπότιτλο Γ - Εθνικό Αρχείο Ιατρικών Συσκευών ("Subtitle C - National Medical Device Registry") ο οποίος αναφέρει ότι: "Το Υπουργείο Υγείας θα καθιερώσει ένα εθνικό αρχείο ιατρικών συσκευών (σε αυτό το υποκεφάλαιο αναφερόμενο και ως το'αρχείο') με στόχο να διευκολύνει την ανάλυση την ασφάλεια από την εμπορική του εκμετάλλευση καθώς και των αποτελεσμάτων των δεδομένων σε κάθε συσκευή....η οποία είχε χρησιμοποιεί μέσα ή σε έναν ασθενή..."

Με απλά λόγια, όποιος αμερικανός πολίτης τσιπαριστεί σύμφωνα με το Νομοσχέδιο περί Υγειονομικής Φροντίδας θα πρέπει να καταχωρηθεί στο Υπουργείο. Το Υπουργείο ορίζεται ως το Υπουργείο Υγείας και Ανθρώπινων Υπηρεσιών. Η ημερομηνία κατά την οποία θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το αρχείο καταχωρήσεων (το απόλυτο φακέλωμα δηλαδή) περιέχεται στην σελίδα 1006 του νομοσχεδίου, δηλαδή 36 μήνες αφότου το Νομοσχέδιο περί Υγείας γίνει νόμος του αμερικανικού κράτους.

Έτσι, υπό τις ρυθμίσεις του Νομοσχεδίου σχετικά με την Υγειονομική Φροντίδα το οποίο εγκρίθηκε από το Κογκρέσο, το τσιπάρισμα των Αμερικανών πολιτών πρέπει να ξεκινήσει από το 2013

Σχόλιο

Τελείωσαν τα ψέματα, Τώρα είναι η ώρα που ο καθένας διαλλέγει πλευρά. Στον αόρατο πνευματικό πόλεμο, δεν υπάρχουν άμαχοι

Ο υιός της ανομίας, όπως έχουμε πει, ζει ήδη ανάμεσά μας εδώ και μερικούς μήνες. Πρέπει να αντισταθούμε σε κάθε σχέδιό του, που προωθεί το παγκόσμιο φακέλωμα.

[center:2n3cj07z][youtube:2n3cj07z]
[/youtube:2n3cj07z][/center:2n3cj07z]

[right:2n3cj07z]Πηγή: www.Liako.gr [/right:2n3cj07z]

Και βάζω κι εγώ το εξης:
«Και έκανε όλους τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν ένα χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμό του ονόματός του. Εδώ είναι η σοφία όποιος έχει το νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι χξς (666)».
(Αποκάλυψη στον Ιωάννη 13:16-18)

More
12 Jun 2012 17:09 #109085 by Γιώργος Σουβατζίδης
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η δημοσίευσή σου φίλε BigBoss. Δεν το κρύβω ότι είμαι οπαδός του Δημοσθένη, μου αρέσει ο τρόπος που μιλάει και πιστεύω ότι είναι πολύ δυναμικό άτομο.

Μπορεί οι κατά γενική ομολογία ηλίθιοι Αμερικανοί να δέχονται τα τσιπάκια (που αναφέρει και η αποκάλυψη του Ιωάννου) αλλά ας το δοκιμάσουν αλλού και ας δουν τα αποτελέσματα.

Ίσως ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος να μην είναι και τόσο μακρυά τελικά. Πάντως εγώ δεν δέχομαι κανένα τσιπάκι, καμία μέθοδο ελέγχου και καμία ηλεκτρονική ταυτότητα από κανέναν κερατά εξουσιαστή. Ο Ομπάμα (ή Ομπάμια) όπως τον αποκαλούν πολλοί (και εγώ) σίγουρα δεν είναι άτομο εμπιστοσύνης και φαίνεται διπρόσωπος και πουλημένος.

Άλλωστε είχε κάνει και δημόσια εμφάνιση προ καιρού χεράκι χεράκι με τον δολοφόνο και επικηρυγμένο στην Ευρώπη Κίσσινγκερ. Αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά.

Όσον αφορά το Λιακόπουλο, σαφώς λέει πράγματα αμφιλεγόμενα, έχει πει υπερβολές κατά καιρούς, πλην όμως είναι σίγουρα ένα άτομο με πολλές γνώσεις σε πολλούς τομείς και αναμφίβολα δεν είναι κανένας χέστης όπως όλοι οι πολιτικάντηδες που μας κυβερνούν σήμερα (για την Ελλάδα μιλάω κυρίως).

Θα παρακολουθήσω με πολλή προσοχή τα βιντεάκια που παρέθεσες (Ελληνικά και Αγγλικά) για να δούμε, όπως λέει και ο Λιακό, τι παίζεται.

Εύγε πάντως BigBoss.

Syberia και ξερό ψωμί!

More
12 Jun 2012 17:20 #109086 by eliminator
[youtube:34teihih]
[/youtube:34teihih]

"Καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς (666)΄"

«Και έκανε όλους τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν ένα χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμό του ονόματός του. Εδώ είναι η σοφία όποιος έχει το νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι χξς (666)».
(Αποκάλυψη Ιωάννου 13:16-18)

More
12 Jun 2012 19:12 #109091 by Μπάμπης Χαραλάμπους
@Eliminator: Σωστα. Πρεπει να μαθουν και μερικοι τι ειναι το τσπιακι.

geosouv wrote: Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η δημοσίευσή σου φίλε BigBoss. Δεν το κρύβω ότι είμαι οπαδός του Δημοσθένη, μου αρέσει ο τρόπος που μιλάει και πιστεύω ότι είναι πολύ δυναμικό άτομο.

.......

Εύγε πάντως BigBoss.

Τίποτα! Πώς φαίνεται οτι είσαι οπαδός του. Είχες να μπεις μήνες να σχολιασεις (νομιζω) και σε τράβηξα χαχαχα!

Εισαι και στο chat room του liako? Αν ναι PM me.

More
13 Jun 2012 10:09 #109121 by Γιώργος Σουβατζίδης
Το ότι δεν γράφω εδώ οφείλεται σε δύο βασικούς λόγους: Πρώτον, δεν υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τα adventures και δεύτερον γράφω σε πολλά άλλα forums. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν σέβομαι το παρόν forum, κάθε άλλο :P

Syberia και ξερό ψωμί!

More
05 Nov 2012 03:07 #114529 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Καλά ε, ο Λιακόπουλος έβγαλέ καινούρια βιβλά και έχει ταράξει τα videogames στα διαφημιστικά του.

[youtube:38e9v79u]
[/youtube:38e9v79u]

[youtube:38e9v79u]
[/youtube:38e9v79u]

Crysis, Infamous, I am alive, νομίζω σε άλλα διαφημιστικά το μάτι μου έχει πάρει και μερικές εικόνες απο The last of us, Journey και άλλα.

Τρέλα, τρέλα :rolleyes: