- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Zaratoth wrote: Εμένα συνεχίζει να μου αρέσει, απλά το θέμα είναι ότι ξεκίνησε σαν "ένα mecha της σειράς" και εξελίχθηκε σε κάτι άλλο, που προσπάθησε να χώσει μέσα ανάλυση κατάθλιψης κλπ. Το πρώτο μισό μου άρεσε, το δεύτερο με κέρδισε. Το είδα πριν 2-3 χρόνια, δεν νομίζω να το ξαναδώ (δεν ξαναβλέπω γενικά σειρές, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων). Αλλά θέλω να δω τις 3 ταινίες που έχουν βγάλει.
TheReaper wrote: Είναι ένας τύπος εκεί στο anidb, ο οποίος είναι Έλληνας και έχει κάνει και ανάλυση σε βάθος της σειράς. Μου έστειλε τον "οδηγό" για την κατανόηση της σειράς, αλλά δεν το έχω ακόμη τελειώσει. Είναι πολύ το διάβασμα. Από τα όσα έχω έως τώρα διαβάσει, είναι πλήρης οδηγός, έχει επεξηγήσεις ακόμη και για πασιφανή πράγματα.
Προσωπικά, δεν με εντυπωσίασε. Ήταν ωραίο αρχικά με όλες τις μάχες και τα ρομπότ, αλλά όταν το γύρισε σε βαριά φιλοσοφία, εκεί με έκανε να το ξανασκεφτώ. Όπως ο Zaratoth λέει ότι τον κέρδισε το δεύτερο μισό, εγώ θα έλεγα ότι μάλλον με έχασε.
Ήταν ωραία σειρά, με καινοτόμες ιδέες και οφείλω να το αναγνωρίζω αυτό. Αλλά τον μη-μυημένο τον αφήνει να αναρωτιέται τι ήταν αυτό που είδε. Ξέρει κανείς να μου πει πως να συνάψω το αρχείο που είναι .rar μορφής?