Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Neon Genesis Evangelion

More
28 May 2009 00:49 #53457 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Neon Genesis Evangelion

Περίληψη:
''In the year 2015, the Angels, huge, tremendously powerful, alien war machines, appear in Tokyo for the second time. The only hope for Mankind's survival lies in the Evangelion, a humanoid fighting machine developed by NERV, a special United Nations agency. Capable of withstanding anything the Angels can dish out, the Evangelion's one drawback lies in the limited number of people able to pilot them. Only a handful of teenagers, all born fourteen years ago, nine months after the Angels first appeared, are able to interface with the Evangelion. One such teenager is Shinji Ikari, whose father heads the NERV team that developed and maintains the Evangelion. Thrust into a maelstrom of battle and events that he does not understand, Shinji is forced to plumb the depths of his own inner resources for the courage and strength to not only fight, but to survive, or risk losing everything.''

Απο τα καλυτερα anime ολων των εποχων...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Sep 2016 04:02 #187956 by Μάνος Γρυπάρης
Βρήκα το επικό intro theme του:

Κι όλα αυτά μέσω της απίστευτης παρωδίας ενός υποτιθέμενου Hitler theme!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
23 Sep 2016 09:33 - 23 Sep 2016 09:35 #187961 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Την πρώτη φορά που το είχα δει είχα ξετρελαθεί, ήμουν βέβαια και έφηβος. Είναι ένα μέτριο άνιμε το οποίο προσπαθεί να το παίξει ψαγμένο και κουλτούρα συνδυάζοντας mechs. Ο πρωταγωνιστής είναι από τους χειρότερους αν όχι ο χειρότερος που έχω δει και μάλιστα είχε ψηφιστεί μια περίοδο όντως ο χειρότερος. Ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος που (πλέον) δεν μου αρέσει, έχω δει αρκετά άτομα που το κριτικάρουν και έχω κοντραριστεί πολλές φορές με άτομα που τους αρέσει.

Τεσπα, δείτε εδώ για γέλιο, το επικό είναι ότι οι στίχοι ταιριάζουν και είναι φτιαγμένοι και για το Evangelion και για το Yu-Gi-Oh. Κλάμα!
Last edit: 23 Sep 2016 09:35 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
25 Sep 2016 10:03 #188013 by Νικολής Ασημάκης
Εμένα συνεχίζει να μου αρέσει, απλά το θέμα είναι ότι ξεκίνησε σαν "ένα mecha της σειράς" και εξελίχθηκε σε κάτι άλλο, που προσπάθησε να χώσει μέσα ανάλυση κατάθλιψης κλπ. Το πρώτο μισό μου άρεσε, το δεύτερο με κέρδισε. Το είδα πριν 2-3 χρόνια, δεν νομίζω να το ξαναδώ (δεν ξαναβλέπω γενικά σειρές, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων). Αλλά θέλω να δω τις 3 ταινίες που έχουν βγάλει.

More
25 Sep 2016 22:45 #188030 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Zaratoth wrote: Εμένα συνεχίζει να μου αρέσει, απλά το θέμα είναι ότι ξεκίνησε σαν "ένα mecha της σειράς" και εξελίχθηκε σε κάτι άλλο, που προσπάθησε να χώσει μέσα ανάλυση κατάθλιψης κλπ. Το πρώτο μισό μου άρεσε, το δεύτερο με κέρδισε. Το είδα πριν 2-3 χρόνια, δεν νομίζω να το ξαναδώ (δεν ξαναβλέπω γενικά σειρές, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων). Αλλά θέλω να δω τις 3 ταινίες που έχουν βγάλει.

Τις ταινίες τις βρήκα προσωπικά κακές. Το ανιμε γενικά μου άρεσε απλά τώρα όχι όπως όταν το είδα πρώτη φορά, το βρίσκω μέτριο. Αλλά οι ταινίες δεν μου άρεσαν.. Δες τες όμως γιατί εξηγεί κάποια πράγματα.

More
25 Sep 2016 23:52 #188031 by Νικολής Ασημάκης
Έχω δει μόνο την "End of Evangelion" ή όπως τη λένε, που είναι και καλά εναλλακτικό τέλος της σειράς. Τις τρεις ταινίες που κάνουν...rework όλη τη σειρά της έχω στο πρόγραμμα για κάποτε.

More
25 Oct 2016 23:51 #188946 by Aνέστης Αδαμίδης
Είναι ένας τύπος εκεί στο anidb, ο οποίος είναι Έλληνας και έχει κάνει και ανάλυση σε βάθος της σειράς. Μου έστειλε τον "οδηγό" για την κατανόηση της σειράς, αλλά δεν το έχω ακόμη τελειώσει. Είναι πολύ το διάβασμα. Από τα όσα έχω έως τώρα διαβάσει, είναι πλήρης οδηγός, έχει επεξηγήσεις ακόμη και για πασιφανή πράγματα.

Προσωπικά, δεν με εντυπωσίασε. Ήταν ωραίο αρχικά με όλες τις μάχες και τα ρομπότ, αλλά όταν το γύρισε σε βαριά φιλοσοφία, εκεί με έκανε να το ξανασκεφτώ. Όπως ο Zaratoth λέει ότι τον κέρδισε το δεύτερο μισό, εγώ θα έλεγα ότι μάλλον με έχασε.

Ήταν ωραία σειρά, με καινοτόμες ιδέες και οφείλω να το αναγνωρίζω αυτό. Αλλά τον μη-μυημένο τον αφήνει να αναρωτιέται τι ήταν αυτό που είδε. Ξέρει κανείς να μου πει πως να συνάψω το αρχείο που είναι .rar μορφής?

More
26 Oct 2016 09:18 #188961 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

TheReaper wrote: Είναι ένας τύπος εκεί στο anidb, ο οποίος είναι Έλληνας και έχει κάνει και ανάλυση σε βάθος της σειράς. Μου έστειλε τον "οδηγό" για την κατανόηση της σειράς, αλλά δεν το έχω ακόμη τελειώσει. Είναι πολύ το διάβασμα. Από τα όσα έχω έως τώρα διαβάσει, είναι πλήρης οδηγός, έχει επεξηγήσεις ακόμη και για πασιφανή πράγματα.

Προσωπικά, δεν με εντυπωσίασε. Ήταν ωραίο αρχικά με όλες τις μάχες και τα ρομπότ, αλλά όταν το γύρισε σε βαριά φιλοσοφία, εκεί με έκανε να το ξανασκεφτώ. Όπως ο Zaratoth λέει ότι τον κέρδισε το δεύτερο μισό, εγώ θα έλεγα ότι μάλλον με έχασε.

Ήταν ωραία σειρά, με καινοτόμες ιδέες και οφείλω να το αναγνωρίζω αυτό. Αλλά τον μη-μυημένο τον αφήνει να αναρωτιέται τι ήταν αυτό που είδε. Ξέρει κανείς να μου πει πως να συνάψω το αρχείο που είναι .rar μορφής?

Στο "add file" όταν έχεις πατήσει για να απαντήσεις στο thread δεν μπορείς να το βάλεις; Καλά η ανάλυση του καθενός μπορεί να μην είναι αντικειμενική αν και χωρίς να το διαβάσεις δεν μπορείς να ξέρεις. Θα είχε ενδιαφέρον αυτή η ανάλυση αν και σχεδόν όλα τα έχω καταλάβει. Βέβαια έχουν περάσει πολλά χρόνια από όταν το είχα δει. Παλιά σε τέτοια άνιμε έγραφα σημειώσεις και συζήταγα με τον φίλο μου που τα βλέπαμε για να βρίσκουμε και καλά εξηγήσεις.

More
26 Oct 2016 19:14 #188989 by Aνέστης Αδαμίδης
Δεν με άφησε να το βάλω, γιατί όπως είπα είναι αρχείο .rar