Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Dragonball KAI

More
17 Jan 2010 18:01 #68029 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Η καλη εικονα οφειλεται στην Animeclipse. Τα Αγγλικα Rips ειναι επιεικως απαραδεκτα και δεν βλεπονται. Οτι θα εφτανε 2010 και θα μας λεγανε πως ετσι ειναι το Rip του HD δε θα το φανταζομουν ποτε. Viva la Animeclipse!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Apr 2010 10:18 #70035 by nikpros1
Replied by nikpros1 on topic Dragonball KAI
Συμφωνω πρεπει να δωσουμε τα ευσημα στην animeclipse για την εξαιρετικη ποιοτητα. Συνεχιστε ετσι δυνατα παιδια!

More
02 Apr 2010 13:51 #70050 by Aνέστης Αδαμίδης
Ρε παιδιά τι να πω, δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι τι κάνουν, που τα ξοδεύουν και συνεχώς βγάζουν καινούρια σειρά; Ειλικρινά με έχει κουράσει όλο το σκηνικό. Εντάξει, είπαμε, Dragon Ball, αλλά μου φαίνεται πως κάποιος το έχει παρατραβήξει. Στο τέλος θα καταντήσουνε σαν το One Piece, που συνεχώς λένε πως θα το πάνε μέχρι το επεισόδιο 400 μετά μέχρι το 800 και τώρα μέχρι το 1000. Εγώ το βαρέθηκα και σταμάτησα να παρακολουθώ. Δηλαδή καταντάει ελεϊνό αυτό το πράγμα. Εγώ θα προτιμούσα να τα κάνανε κανονικές ταινίες, αλλά πιο προσεγμένες. Όχι αυτό το πράγμα. Αυτό μου θυμίζει μόνο επιχειρηματικά κόλπα, που προσπαθούν να τους πιάσουν όλους κορόιδα, πλασάροντας κάτι σχετικά καινούριο, για να τους πάρουν τα λεφτά. Όπως λένε και οι TXC:

ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΟΛΥ....

More
03 Jun 2010 13:35 #73173 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic Dragonball KAI
Συνεχίζουν ακόμα αυτοί??? 8O :mrgreen:

Υ.Γ.:666 τα ποστ...τυχαίο?Δεν νομίζω. :mrgreen:

More
11 Feb 2011 18:01 #89627 by Γιάννης Παναγιωτίδης
ρε παιδιά, εσείς που παραπονιέστε για την διάρκειά τους, δεν ξέρετε ότι πρώτα τα βγάζουν σε manga (κομικς) και μετά τα κάνουμε anime? Πως να το κάνουμε δηλαδή? ο άνθρωπος θέλει και συνεχίζει την δουλειά του και η ομάδα που φτιάχνει τα ανιμε απλά τον ακολουθεί. Πιστεύω πως καλά κάνανε και την ξαναδείχνουν την σειρά, έτσι θα μπορέσουν να το δουν και οι καινούργιοι...
Απλά πολλές φορές βγαίνουν και κάτι άκυρα επεισόδια, τα γνωστά φιλλερς, για να μην είναι η σειρά κοντά στα κομικς.
Είδα το παράδειγμα του One Piece πιο πάνω και έχω να πω πως το βάθος της σειράς το κάνει να κρατάει τόσα επεισόδια. Για να απολαύσετε κάτι πρέπει να το τελειώσετε σε μια μέρα? Εγώ ένα χρόνο βλέπω one piece και ακόμα δεν το βαρέθηκα (φυσικά εγώ είμαι καμένος με αυτό :P )

More
06 Apr 2011 13:11 #91707 by Κωνσταντίνος Αβορίτης
Έχω δει μέχρι στιγμής σχεδόν όλα τα επισόδια που έχουν κυκλοφορήσει από τη σειρά. Απο τη μία, είναι καλό που κατάφεραν να μειώσουν τον αριθμό των επεισοδίων. Από την άλλη όμως, από αυτή τη συμπίεση, υπάρχουν κάποια κενά στην πλοκή κι έτσι ο θέατής δεν παίρνει και την σαφέστερη εικόνα. Για παράδειγμα (Προσοχή Spoiler για όσους δεν έχουν δει τα πρώτα...10 επεισόδια) :

:2npdee5y

More
27 Jul 2011 09:41 #96720 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Δεν νομίζω να χάνει σημαντικά στοιχεία, αυτό που αναφέρεις θα ήταν "χάσιμο" χρόνου καθώς προηγούνται πολύ πιο σημαντικά στοιχεία.