Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Resident Evil:Degeneration

More
18 Feb 2009 14:49 #50629 by Milkman14
Ανοιξα αυτο το θεμα για να μιλησουμε για αυτη την ταινια,η οποια εχει κυκλοφορισει απο τις 27 Δεκεμβριου στα στην Ευρωπη.
Κυριοι πρωταγωνιστες ειναι ο Leon.S.Kennedy και η Claire Redfield,οι οποιοι ερχονται αντιμετωποι και παλι με τον καταστροφικο ιο(T-Virus),ο οποιος αφανισε την Raccoon City πριν απο 7 χρονια.Σκοπος του Leon και της Claire ειναι να αποτρεψουν να μην επαναληφθει το ιδιο τρομακτικο φαινομενο.

Ειναι μια αυθεντικη CG ταινια που εχει πολλα να προσφερει!
Η ταινια δεν απευθυνεται μονο στους Fans αλλα και σε οσους θελουν να δουν κατι διαφορετικο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Feb 2009 15:39 #50631 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Την ειδες? Δεν ξερω γιατι αλλα ειμαι πολυ επιφυλακτικος μαζι της. Δεν την εχω δει ακομα και δεν μου εχει κινησει το ενδιαφερον. Για πες κανα σχολιο...

More
18 Feb 2009 21:11 #50645 by Πασχάλης Μαυρωδής
Και εμένα κάτι έχει πάρει το αφτί μου αλλά θα θελα να μάθω περισσότερα...

More
19 Feb 2009 23:09 #50694 by Πασχάλης Μαυρωδής
Την είδα χθές... Δεν με εντυπωσίασε και τόσο.. Και η ποιότητα των CG μου φάνηκε κατώτερη του Advent Children...

More
25 Feb 2009 14:36 #50915 by Milkman14

SquallLeonheart wrote: Η ποιότητα των CG μου φάνηκε κατώτερη του Advent Children...

Εμενα μου φανηκε αρκετα ρεαλιστικη.Το λεω αυτο γιατι ειναι η πρωτη φορα που βλεπω μια CG ταινια και ειδικα resident evil.Μπορω να πω οτι εμεινα ικανοποιημενος και απο την πλοκη και απο τα εφε κ.τ.λ.Το Αdvent Children δεν το εχω δει,μου εχουν πει οτι ειναι αρκετα καλο.Λοιπον θα παρω να την δω για να μπορεσω να συγκρινω και θα σου πω...