- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
legend10 wrote: παιδιά αυτό είναι ένα θέμα για όσους ψάχνουν υπότιτλους και δεν μπορούν να βρουν και κάνω τη αρχή ψάχνοντας υπότιτλους για το πρώτο επεισόδιο τής τέταρτης σεζόν του big bang theory είχα βρει άλλα όταν τους βάζω μου δείχνει κάτι ιερογλυφικά αντί για ελληνικά γράμματα περιμένω link!!!
Προσπαθώ να βάλω υποτίτλους για μια ταινία που έχω σε 4Κ, αλλά όταν συνδέω τον δίσκο για να δω την ταινία στην τηλεόραση, οι υπότιτλοι εμφανίζονται με τα σπασμένα γράμματα, σαν κινέζικα. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση? Η ταινία για την οποία μιλάω είναι Η Επιστροφή (4Κ), και μέχρι τώρα όποιους υποτίτλους έχω κατεβάσει, δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει.
TheReaper wrote: Προσπαθώ να βάλω υποτίτλους για μια ταινία που έχω σε 4Κ, αλλά όταν συνδέω τον δίσκο για να δω την ταινία στην τηλεόραση, οι υπότιτλοι εμφανίζονται με τα σπασμένα γράμματα, σαν κινέζικα. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση? Η ταινία για την οποία μιλάω είναι Η Επιστροφή (4Κ), και μέχρι τώρα όποιους υποτίτλους έχω κατεβάσει, δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει.