Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Naruto Official Thread

More
28 Feb 2009 16:38 #51045 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ πιστεύω πως αφού με αυτό τον τρόπο καταφέρνει να "είναι θεός" πρέπει να τρώει πολύ damage. Τώρα εμένα αυτό το μηχάνημα εκτός από για να στέλνει chakra και να ελέγχει τις "μαριονέτες" του, εγώ νομίζω πως είναι και κάποιοσύστημα για να τον κρατά εν ζωή. Δεν χωρά ο νους μου να το παίζει θεός, αλλά αν σταματήσει να τη βγάλει καθαρή! Θέλω να είναι παντοτινή η βλάβη του! :twisted: Ειδικά άμα σκοτωθεί εν τέλει η Hinata... (ξαναδιάβασα το μάνγκα και πρόσεξα τη σκηνή που την καρφώνει!!! :cry2:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Feb 2009 16:54 #51047 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Μπα, δεν πιστευω οτι την καρφωνει...Λογικα το παιζει, ετσι ωστε να εκνευρισει τον Ναρουτο και να βγει το Nine-Tails. Ο Pain ειναι εξυπνος και ο Ναρουτο βλακακος. Του ειχε πει πως θα του παρει το Nine-Tails, αλλα μπορει οσο το ειχε sealed, να μην μπορουσε να το κλεψει. Τωρα που βγηκε ομως, λογικα θα ειναι πιο ευκολο να του το παρει, ΑΝ καταφερει και επιβιωσει απο τις επιθεσεις του.

More
28 Feb 2009 17:06 #51049 by Νικολής Ασημάκης
OMG man. Τη σκηνή με τη Hinata που λες τη σκέφτηκα και εγώ μόλις είδα το κάρφωμα. Πχ. να κόψει το μπράτσο ώστε να φανεί αίμα και να εκνευρίσει τον μπόμπο και να βγει ο Kyubi

More
28 Feb 2009 17:16 #51052 by Νικολής Ασημάκης
Διαβάζοντας το προηγούμενο manga που μιλάει ο Pain, τολμώ να πω πως μου θυμίζει τρομερά τον Κάπταιν Νίμο στο βιβλίο του Ιουλίου Βερν που είχε φτιάξει την ατομική βόμβα για να σταματήσουν οι πόλεμοι....

More
28 Feb 2009 20:34 #51056 by Milkman14
Replied by Milkman14 on topic Naruto Official Thread

Milkman14 wrote:

Nikolis wrote: Μια ερωτησούλα... Τα Rinengan είναι σαν τα Sharingan και τα Byakugan, δηλαδή τα βγάζεις, τα χρησιμοποιείς και μετά έχει πάλι κανονικά μάτια, ή είναι συνέχει έτσι τα μάτια σου;

Το Rinengan νομιζω ειναι τα μοναδικα ματια που ειναι μονιμα αλλα σαν το Sharingan,oχι του Sasuke αλλα του Uchiha Madara δεν τα νικαει κανενας.

Τελικα περνω πισω αυτο που ειπα,το Rinnegan ειναι το πιο δυνατο ματι.Δες αυτο το βιντεο και θα λυθουν ολες οι αποριες για το Rinnegan και για τον Pain...

[youtube:20np5t8v]
[/youtube:20np5t8v]

More
23 Apr 2009 13:55 #52310 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ελληνικη μεταφραση Naruto

Ενα νεο group απο Ελληνες αποφασισε να αρχισει τη μεταφραση του SHhippuuden. Το ονομα τους Taka-Greece, ναι προκειται για ''παραρτημα'' του γνωστου Αγγλοφωνου group Taka. Τα releases τους μπορειτε να τα βρειτε στο επισημο site των Taka, στο section, Foreign Releases.

Παω να κατεβασω μερικα επεισοδια να δω και εγω την ποιοτητα της δουλειας τους, η οποια οπως φιανεται ειναι εξαιρετικη.

More
11 May 2009 18:24 #52710 by Milkman14
Παναντως παιδια εγω εχω ξενερωσει μετα επεισοδια που αναφερονται στο ''Three Tail''.Δηλαδη βλεπω Naruto μονο για να ''βλεπω''.Ειλiκρινα ποιο βαρετο που ειναι αυτη τη στιγμη δεν μπορει να γινει.Ανυπομονω ποτε θα τελειωσει για να συνεχισει την πορεια του manga.

More
11 May 2009 21:31 #52717 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ πάλι έχω σταματήσει να βλέπω το anime από τότε που είχαν τον τύπο στο φίλτερ που ντε και καλά είχε ένα μέρος της δύναμης του Nine-Tails.

More
12 May 2009 16:28 #52757 by Milkman14

Nikolis wrote: Εγώ πάλι έχω σταματήσει να βλέπω το anime από τότε που είχαν τον τύπο στο φίλτερ που ντε και καλά είχε ένα μέρος της δύναμης του Nine-Tails.

Καταλαβα ποιο εννοεις,αυτο ηταν το 3 season.Για μενα ο τριτος κυκλος ''παλευοτανε'' καπως αλλα ο καινουργιος ειναι για τρελους υπνους!!! :lol: :lol:

More
11 Jun 2009 15:57 #54077 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Απο την αλλη Πεμπτη, το anime σταματαει τα ελεεινα fillers και επανερχεται στην κανονικη ροη του σεναριου, το οποιο ειναι περιπου, ετη φωτος πισω απο το Manga. Ηρθε επιτελους η ωρα του Sasuke και της μοναδικης επιθεσης που γνωριζει(chidori).

Ελπιζω μονο να παρουν το μαθημα τους και να βελτιωσουν αισθητα το animation και την ποιοτητα του σχεδιου, Παραλυτα χερια και ποδια, ξεθωριασμενα χρωματα στα ρουχα και περιβαλλοντα χωρις την παραμικρη καλλιτεχνικη λεπτομερεια, ειναι μερικα απο τα στοιχεια που καταστρεφουν το Naruto.