Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Manos\ wrote: Επειδή τα Games αρχίζουν όλο και περισσότερο να αναπτύσσουν...σχέσεις με το Cinema, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα τέτοιο topic στο οποίο θα γράφουμε ποια Games έγιναν ταινίες, ποιες ταινίες έγιναν Games αλλά και ποια Games θα ακολουθήσουν τον δρόμο της 7ης τέχνης και θα τα δούμε στην μεγάλη οθόνη. Αυτό τον καιρό όπως έχουμε αναφέρει παίζεται ήδη το Doom στις Αίθουσες ενώ μέσα στο 2006 θα δούμε και το Dungeon Siege!
Στο Site μας υπάρχει και κατηγορία ειδήσεων για τα Games στο Cinema απ' όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για τα Games που έγιναν ή που θα γίνουν μελλοντικά ταινίες. Σχετικό link:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... w_topic=30
Ψηφίστε την αγαπημένη σας Game Movie στο γκάλοπ του site:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... s&pollID=7
Αναλυτικά η λίστα, την οποία θα ανανεώνω ανάλογα με τα Replies που θα κάνετε!
person\ wrote: Βασικά το θέλω να δω σε ταινία το Elder Scrolls III: Morrowind...Αλλά που..
Nikolis\ wrote: Τι θα κάνουν; Θα βγάλουν και από μια ταινία για κάθε είδος χαρακτήρα έτσι ώστε να χαίρονται όλοι; Δεν το νομίζω.
(edit) Ελπίζω να μην έχει αναλάβει την σκηνοθεσία καμιάς από τις ταινίες που ανέφερες Αντώνη ο γωστός φλούφλης συν άχρηστος Uwe Boll, αλλιώς R.I.P.. (Εκτός από το Postal εννοώ, αυτό το ξέρω)
Nikolis\ wrote: Προσωπικά δεν πιστεύω πως είναι εφικτό να βγάλουν ένα RPG σε ταινία