- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
krabby wrote: Πολύ ωραίο θέμα...απλα συγκρίνοντας resident evil με saw είναι σαν σύγκριση Real Madrid Vs Newport of downtown london
Υ.Γ ξέρω πως δεν τα σύγκρινες ,απλά μου έκανε εντύπωση το saw σαν game..
gullarm wrote: προσωπικά δεν μου αρέσουν οι ταινίες από games, καμία μέχρι σήμερα. Αδιάφορες μέχρι ύπνου. Επικό fail που εξυπηρετεί κιόλας για εμετό αν έχεις πιει πολλά ξύδια, είναι το DOOM με τον The Rock (Ντουέην Γουέϊντ).
gullarm wrote: συγνώμη αλλά το TRON που κολλάει; τελείως άσχετο με το τόπικ. Απ' όσο θυμάμαι, δεν έχει βγει game βασισμένο στο TRON, τουλάχιστον αυτό του 1982 που μου άρεσε, γιατί το sequel μου φάνηκε άκρως μέτριο. ΔΕΝ συγκρίνεται με την επική ιδέα και υλοποίηση του αρχικού TRON. (που ήταν από τις πρώτες, μαζί με το Star Wars, που χρησιμοποίησαν εφφέ φτιαγμένα από τον υπερυπολογιστή Cray. Τα λεγόμενα Computer Generated Imagery - CGI).
λάθος μουgullarm wrote: @Vasilis
αν δεν δίνεις 100% σημασία στο τόπικ που ΕΣΥ έφτιαξες, τότε άστο, κακώς κάθισα και έγραψα.
Ξέρεις δεν είναι όμορφο, να φτιάχνεις τόπικ, να κάθεται ο άλλος να γράφει (για την ενημέρωση όλων αλλά και την δική σου) και μετά να του ρίχνεις στην μάπα "δεν δίνω 100% σημασία".
τι να πω....απορώ...