Αυτή η είδηση λοιπόν, έχει την πλάκα της και για αυτό και την παραθέτω αν και δεν είναι καθόλου κινηματογραφική (προς το παρόν τουλάχιστον). Η ζωή του διεθνώς διάσημου ζευγαριού των David και Victoria Beckham παρωδείται σε ένα θεατρικό μιούζικαλ που βασίστηκε πάνω τους. Το έργο ονομάζεται MacBecks, τίτλος βασισμένος κάπως στην τραγωδία του Shakespeare, MacBeth και παρουσιάζει την πρώην Spice ως μία υπερ-φιλόδοξη και αδίστακτη σύζυγο. Η μουσική κωμωδία περιλαμβάνει εκτός φυσικά από τους χαρακτήρες του David Beckham και της Victoria , τον χαρακτήρα του Alex Ferguson και της Rebecca Loos - της γυναίκας που υποστήριζε ότι είχε σχέση με τον Beckham το 2004. Οι MacBecks πραγματοποίησαν την πρεμιέρα τους στο Δουβλίνο και οι παραγωγοί ελπίζουν ότι θα το μεταφέρουν στο West End μέσα στην χρονιά.
Πάμε σε άλλο!
Η Angelina Jolie δήλωσε ότι ανέλαβε τον ρόλο στο Wanted προκειμένου να την βοηθήσει να ξεπεράσει τον θάνατο της μητέρας της. Η ηθοποιός - που οσονούπω θα γεννήσει δίδυμα - έπεσε σε κατάθλιψη μετά τον θάνατο της μητέρας της Marcheline Bertrand και παραδέχεται ότι ήθελε έναν ρόλο με μεγάλες φυσικές απαιτήσεις ώστε να μην σκέφτεται. Λέει χαρακτηριστικά, "Μόλις είχε πεθάνει η μητέρα μου και ήθελα να κάνω κάτι που απαιτούσε φυσική δραστηριότητα ώστε να ξεφύγει το μυαλό μου λίγο. Είχα αρχίσει να βυθίζομαι σε ένα πολύ σκοτεινό μέρος... δεν ήμουν ικανή ούτε από το κρεβάτι μου να σηκωθώ και ήθελα κάτι που θα με κρατούσε δραστήρια".
Ας δούμε αλλο ενα...
Ο Thomas McCarthy, συγγραφέας και σκηνοθέτης του The Visitor, θα συμμετέχει στη νέα ταινία του Roland Emmerich, 2012. Ο McCarthy θα συμπληρώσει το cast του οποίου επικεφαλής είναι ο John Cusack και το οποίο περιλαμβάνει τους Amanda Peet, Chiwetel Ejiofor, Thandie Newton, Danny Glover και Oliver Platt. Ο McCarthy θα υποδυθεί τον φίλο της Peet η οποία θα υποδυθεί την πρώην σύζυγο του χαρακτήρα που υποδύεται ο Cusack. Τα γυρίσματα του 2012 θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο στο Vancouver.
Και τελος...
O Josh Holloway θα συμμετέχει στη νέα κωμωδία των αδελφών Polish, Stay Cool. Ο Holloway (o ξανθός κούκλος του Lost) θα συμπρωταγωνιστήσει με τους Winona Ryder, Mark Polish, Sean Astin, Chevy Chase, Hilary Duff και Jon Cryer. Η ιστορία όπως σας έχουμε ήδη πει αφορά έναν πετυχημένο συγγραφέα που καλείται να αντιμετωπίσει τον πρώτο του έρωτα όταν επιστρέφει στην γενέτειρά του. Ο Holloway θα υποδυθεί τον πρώην φίλο του παιδικού έρωτα του πρωταγωνιστή. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Michael Polish.