Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ο Pac-man εν δράσει!

More
28 May 2008 15:03 #42775 by Μπάμπης Χαραλάμπους
[img

Το περιοδικό Variety δημοσίευσε πριν από μερικές μέρες μια – το λιγότερο – αξιοπερίεργη είδηση: το Pac-Man πρόκειται να μεταφερθεί στον κινηματογράφο. Ναι, το παιχνίδι όπου ένα κίτρινο πλάσμα σε σχήμα μισοφαγωμένης πίτσας καταβροχθίζει κουκίδες, την ίδια στιγμή που το κυνηγάνε χρωματιστά φαντάσματα, πρόκειται πιθανότατα (και με κάποιο απίθανο τρόπο που αγνοούμε) να γίνει ταινία για τη μεγάλη οθόνη. Την ιδέα είχε η εταιρεία παραγωγής Crystal Sky Entertainment, η οποία αγόρασε τα δικαιώματα του franchise. Το στούντιο έχει στις «περγαμηνές» του το Ghost Rider του 2006, ενώ έχει αναλάβει τη συμπαραγωγή του Castlevania μαζί με την Universal Rogue Pictures, σε σενάριο του Paul Anderson (Resident Evil, Mortal Kombat) και σκηνοθεσία του Sylvain White (Stomp the Yard). Να προετοιμαζόμαστε για σουρεαλιστικές καταστάσεις;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 May 2008 16:30 #42776 by Χρήστος Αρχοντάκης
Γιατι νομιζω οτι αυτο το εγχειρημα θα ειναι πατατα???
Μπορει ο pac-man να εχει κανει μεγαλη επιτυχια και να ειναι μεχρι σημερα ενα επιτυχημενο game αλλα η μεταφορα του στο πανι πιστευω οτι θα του χαλασει το image.
Φανταστειτε τωρα τον pac-man να εχει χερια και ποδια και να κυνηγαει τα φαντασματακια.
Νομιζω οτι δεν ακουγεται καλο....Θα δειξει ομως....

More
28 May 2008 17:03 #42777 by Γιώργος Πάσχος
Μα τόσα 3d pacman έχουν βγει που ο ήρωας έχει χέρια και πόδια, και κυνηγάει και φαντάσματα

More
28 May 2008 17:55 #42779 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν νομίζω ο Λιακόπουλος να δει τα φαντάσματα του Pac-Man και να αρχίζει να λέει διαφορα!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
28 May 2008 18:21 #42780 by Vassilis
Δεν μου φένετε πολύ ενδιαφέρων η υπόθεση... δεν ξέρω αν θα βγεί καλό.

More
29 May 2008 14:12 #42802 by Petros
εντάξει το Pacman εγώ θέλω να δω πώς θα κάνουν το The sims σε ταινία...

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
29 May 2008 15:24 #42806 by a Guest
Replied by a Guest on topic Ο Pac-man εν δράσει!
Μιλάμε για το απόλυτο σενάριο! Ο Mr Pac-man να κυνηγάει να φάει κερασάκια! Πςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!! :P