Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αστείες Διαφημίσεις

More
22 Jan 2007 23:03 #25876 by Elena Asmani
Η τελευταία διαφήμιση του ΓΕΡΜΑΝΟΥ με το σκυλάκο και τον γατούλι έχει πολύυυ γέλιο!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Jan 2007 12:01 #25881 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Υπάρχουν αρκετές έξυπνες διαφημίσεις αλλά δυστυχώς ΠΟΤΕ δεν θα φτάσουμε τα επίπεδα των ξένων που είναι πραγματικά πα-νέ-ξυ-πνες! Ακόμα και για το πιο "τελευταίο" προϊόν κάνουν ωραίες διαφημίσεις.

Από του Γερμανού, για να απαντήσω και στον Zahir, η πιο πετυχημένη ήταν η πρώτη-πρώτη που εμφανίστηκε ο σκυλάκος!

(πάντως άμα έχεις δει πολλές ξένες δεν συγκινήσε με τις Ελληνικές μούφες-που είναι και πολλές)

More
23 Jan 2007 16:29 #25886 by Παναγιώτης

Tyrenda\ wrote: Υπάρχουν αρκετές έξυπνες διαφημίσεις αλλά δυστυχώς ΠΟΤΕ δεν θα φτάσουμε τα επίπεδα των ξένων που είναι πραγματικά πα-νέ-ξυ-πνες! Ακόμα και για το πιο "τελευταίο" προϊόν κάνουν ωραίες διαφημίσεις.

(πάντως άμα έχεις δει πολλές ξένες δεν συγκινήσε με τις Ελληνικές μούφες-που είναι και πολλές)

Και εγω μαζι σου.. :mrgreen:

All the good things must come to an end.....

In that life its kill or be killed.

More
26 Jan 2007 14:16 #26004 by Ermina

Πάντως θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα απ' ότι ορισμένα χρόνια πριν...

"Mobiles"  

Κάθε Παρασκευή 19.00 - 20.00 από τον Gamesradio.gr

More
26 Jan 2007 14:45 #26006 by Kostas Giagias
Εγώ από την άλλη διαφωνώ...

Τα ελληνικά Spots δεν έχουν να ζηλέψουν από τα ξένα...

Γιατί εκτος από διεθνής παραγωγές (με άλλα budget βεβαια) οι τοπικές και των άλλων κρατών δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο...

Κατα καιρούς έχουν βγει ελληνικά που είναι πολύ καλές δουλειές...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
26 Jan 2007 15:01 #26012 by Βιβή Κεφαλωνίτη

beastie\ wrote: Κατα καιρούς έχουν βγει ελληνικά που είναι πολύ καλές δουλειές...

Επειδή προσωπικά έχω βαρεθεί να βλέπω την νοικοκυρά να πετάει τον κουβά, θέλω παραδείγματα γι'αυτό που λες!
Περιμένω γιατί όσο και να χτυπάω το κεφάλι μου δεν βρίσκω τίποτα!..

More
26 Jan 2007 18:33 #26026 by Kostas Giagias
Είναι πάρα πολλά spotάκια που είτε γυρίζονται στην Ελλάδα, είτε ειναι ελληνικες παραγωγές.

Κάποια από αυτά χρησιμοποιούνται από τις εταιρίες και στο Εξωτερικό (αν το προιον δουλευει και σε άλλες χώρες)
(Δεν μπορώ να θυμιθώ προιον μιας καταπληκτικης διαφήμισης που έπαιζε διεθνώς, είχε αεροπλάνα πλοια κλπ... δεν θυμάμαι όμως προιόν)

Από εκεί και πέρα πρέπει να μου δώσεις εσύ μερικά παραδείγματα για το τι εσυ θεωρείς καλό διαφημιστικό SPOT και μετά να δεις αν αυτά είναι Ελληνικά ή όχι...

Η διαφήμιση δεν μετριέται μόνο αν είναι εντυπωσιακό ένα clip αλλά με πολλούς δείκτες... brand awareness, μερίδιο αγοράς κλπ...
Πχ το σποτάκι "κλεφτοκοτάς" της NOVA δεν ήταν υπερπαραγωγή ... αλλά ήταν το πιο επιτυχημένο από όλους τους τομείς!!!

Hellenic Racing Team

More
26 Jan 2007 19:33 #26032 by Νikos Gameworld
Merikes diafimisis a3izoyn alla ales einai gia ta mpaza.
8imi8ite tin diafimisi toy 11 8 80 me tin gria.
[youtube:2avienbd]
[/youtube:2avienbd]

H tis alles pou akolouthisan.

[youtube:2avienbd]
[/youtube:2avienbd]

More
26 Jan 2007 19:34 #26033 by Kostas Giagias
σε ποια κατηγορία την βάζεις??? Αξίζει ή μπάζα??? LOL

Hellenic Racing Team

More
26 Jan 2007 22:37 #26038 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Πολύ καλή διαφήμιση, αφού ρωτάς beastie, είναι πχ. αυτή του Audi quatro (αν θυμάμαι σωστά), και έναν σκύλο στα χιόνια. Μη μου πεις ότι αυτή είναι ελληνική!!!

Πάντως από ξένες είναι πάααααρα πολλές οι οποίες δεν παίζοντε στην ελληνική tv. Συνήθως από internet τις βρίσκεις ή σε τίποτα κουλές συλλογές από περιοδικά.