Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Matrix

More
14 May 2007 19:01 - 14 Feb 2016 06:15 #31404 by Kostas
Matrix was created by Kostas
Για εμένα αποτελεί μία από τις καλύτερες ταινίες βάση σεναρίου και ειδικών εφέ.
Ποια είναι η άποψή σας?
Last edit: 14 Feb 2016 06:15 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 May 2007 00:37 #31500 by penny
Replied by penny on topic Matrix
Δεν κάνουν όμως, ευτυχώς και δυστυχώς) τα εφέ μια ταινία. Θέλει ένα σωρό παράγοντες, και το κυριότερο: ένα άρτιο σενάριο κατάλληλα επεξεργασμένο και θεμελιωμένο.
Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για ένα τεράστιο σεναριακό υπόβαθρο (1η ταινία) το οποίο δυστυχώς έμεινε ανεκμετάλλευτο στις επόμενες 2.

More
19 Jun 2007 07:14 #33485 by Kostas
Replied by Kostas on topic Matrix
Diafwnw.Pisteuw oti ypir3e mia kali sinexeia sto senario.Kai ta kena pou afina einai kala pou to kanei.

More
12 Aug 2009 01:08 #58275 by Γιώργος Σουβατζίδης
Το Μάτριξ ήταν φοβερή σειρά ταινιών με εκπληκτικά εφέ αλλά και πολύ ενδιαφέρον σενάριο. Είχε ακόμα και φιλοσοφία μέσα. Το Matrix έθεσε νέα δεδομένα στα ειδικά εφέ και επηρέασε ακόμα και τη βιομηχανία των games. Θημυθείτε το bullet time του Max Payne.
Άρχοντας ο Laurence Fishburne στο ρόλο του Μορφέα. Ήταν ο αγαπημένος μου χαρακτήρας. Μου άρεσε γιατί ήταν δάσκαλος και γιατί έψαχνε το μαθητή που θα τον ξεπερνούσε!

Syberia και ξερό ψωμί!

More
27 Apr 2010 21:16 #71383 by Aνέστης Αδαμίδης
Κι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η τριλογία. Η μ@λ@κί@ είναι πως έχω σε DVD το 2 και 3 κα δεν μπορώ να βρω πουθενά το 1! Θα ήθελα κι εγώ να είμαι σε έναν κόσμο όπως το Matrix που ουσιαστικά είναι ο δικός μας κόσμος. Πάντως όποιος ξέρει από θεωρητική κατεύθυνση τον μύθο του σπηλαίου, θα καταλάβει μόνο τότε πιστεύω το νόημα του Matrix.

More
20 Mar 2014 19:08 #142156 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic Matrix
Ταινιάρες :)

More
21 Mar 2014 09:38 #142204 by Νικολής Ασημάκης
Πολύ ωραίες ταινίες με την πρώτη σαφώς ανώτερη. Έχει βγει και μια πολύ ωραία animated ταινία, The Animatrix. Να την τσεκάρετε όσοι δεν την έχετε δει.