Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
29 Jul 2007 12:57 #35897 by Ανδρέας Γρυπάρης
Δράση : Transformers (Τέτοιο οργασμό πολέμου δεν ξανάνιωσα, το είχα πει και στο σχετικό topic)

Κοινωνικά : Brokeback Mountain (Μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς αλλά δεν χορταίνω να την βλέπω!, αυτή η ταινία μου έμαθε πάρα πολλά που πρέπει να προσέχω στην ζωή μου{για να μην καταλήξω όπως είχε το τραγικό τέλος της :cry: [πάνω που περίμενα να χωρίζαν και οι 2 και να ζούν μαζί σε μια καλύβα σκοτόθηκε ο ένας απο τους δύο :o ]} ένας παραπάνω λόγος να μην δεσμεύομαι

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jul 2007 17:26 #35946 by penny
Αeon Flux
Συμπαθητική φουτουριστική περιπέτεια. περνάει ευχάριστα η ώρα, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο και.. φυσικά δε θυμάσαι τίποτα αφ' ότου τελειώσει.

Domino
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω το λόγο που "θάφτηκε" τόσο. Μια χαρά στο ύψος της στεκόταν.

More
30 Jul 2007 21:15 #35953 by Kostas Sotiropoulos

thoughtless\ wrote: Η ταινία The painted veil έχει και πολύ ωραίο soundtrack.

Συμφωνούμε! :mrgreen:

Θα αρέσει πολύ σε όσους συμπαθούν το φλάουτο και το πιάνο...

Τhe Devil Wears Prada

A ρε Meryl σκίζεις... :cool: Ευχάριστη ταινία :wink:

More
30 Jul 2007 21:24 #35954 by Νικολής Ασημάκης
Είδα την ταινία "Ώρες" με Μέριλ Στριπ και Νικόλ Κίντμαν και "Το Σκοτεινό Ποτάμι". Λίγο ψυχοπλάκωμα, αλλά τα ήθελα και τα έπαθα! :mrgreen:

More
30 Jul 2007 22:28 #35963 by Esperos
Σαν φανατικός ταινιόφυλλος

More
30 Jul 2007 23:06 #35968 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Μόλις είδα το Shade με Stewart Townsend και θεματολογία τις απάτες στο πόκερ! Για όσους γουστάρουν τα χαρτιά και τις απάτες με συνεχείς ανατροπές! Μικρό αλλά ευχάριστο! Και μ'ένα πέρασμα του Stallone..

More
13 Aug 2007 14:32 #36262 by Kostas Sotiropoulos
Cars

Πρωτότυπο και διασκεδαστικό.

Τhe Ant Bully

Ωραίο coumputer animation με μυρμήγκια. Αστείο και εντυπωσιακό σε μερικές στιγμές.

Looney Tunes: Back in Action

Οι διαχρονικές φιγούρες δίνουν ρέστα... (που είναι το καρότο μου; :mrgreen: )

More
19 Aug 2007 03:05 #36305 by Kostas Sotiropoulos
The Bourne Supremacy

Δε λέω, ωραία η πλοκή γενικά και όπως εξελίσσεται, οι χαρακτήρες κτλ αλλά ρε άνθρωπε σκηνοθέτα, γιατί μας ζαλίζεις έτσι με την κάμερα;; Δηλαδή ήμαρτον, πολύ κουραστικό αυτό το στυλ, που για μένα προσωπικά χαλάει όλη την ταινία! Και μετά σου λέει "σκηνοθετική άποψη"... λαμακίες... λέω εγώ :P

More
22 Aug 2007 14:18 #36382 by Kostas Sotiropoulos
1408

To "θρίλερ" που βγήκε τη προηγούμενη βδομάδα στους κινηματογράφους με τον John Cusack. Έβαλα " " γιατί μόνο θρίλερ δεν ήταν. Μέτριο και ξεφουσκώνει γρήγορα... next please...

Τhe Guardian

Kαλό ταινιάκι που είδα σε DVD (ακόμη και για cinema καλό θα ήταν όμως). Οι Kevin Costner & Άστον Κάτσερ είναι ταιριαστοί στους ρόλους τους. Και δράση έχει, και ενδιαφέρον έχει και λίγη - κλαψ, σνιφ - συγκίνηση έχει (με το τέλος), και την προτείνω για οικιακή ψυχαγωγία. Τελικά, τραβάνε πολλά ζόρια οι επαγγελματίες ναυαγοσώστες στην εκπαιδευσή τους 8O

More
23 Aug 2007 18:09 #36426 by penny
Deja-vu
88 Μinutes
Miami Vice
Scoop

Απλά συμπαθητικά. Θα τα έχω ξεχάσει μετά από λίγο καιρό.

To Kακό

Ok. Αυτό ήταν ένα καλό βήμα μπροστά, αλλά και πάλι.. δεν βλέπω ταινίες με ζόμπι για να πεθάνω στο γέλιο. Τις βλέπω για να τρομάξω.

Te Descent

Καλή αλλά.. αρκετές λεπτομέρειες το χαλάνε και σου αφήνουν την πίκρα στο στόμα.
υγ. Το Νο1 ευκολοστονατρομάξειεπειδήτοέχειυποβάλλειηατμόσφαιρακαισκέφτεταιπιθανάμπ00σενάρια είμαι εγώ. Ε.. δεν τρόμαξα :? Τουλάχιστον όχι όσο θα ήθελα για να εκτιμήσω μία ταινία.

Εντ δε γουίννερ ίζ:

*ταράμταράμ*

28 Weeks Later

Έχοντας γοητευτεί με το 28 Days Later, βίωσα ανάλογα συναισθήματα και με αυτή. Μπορεί να έχανε σαν σύνολο σε ατμόσφαιρα, αλλά ήταν σίγουρα πιο ολοκληρωμένη.
Μακάρι να βγουν και οι μήνες :cool: