Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
10 May 2007 13:59 #31185 by Kostas Sotiropoulos

profitis\ wrote: Βέβαια το σημείο με την Αμερικάνικη σημαία ήταν απίστευτα ξενέρωτο-ηλίθιο...

Ευτυχώς κράτησε πολύ λίγο η σκηνή :roll:  

profitis\ wrote: Επειδή δεν έχω διαβάσει ποτέ τα Comics της ομώνυμης σειράς, όλοι οι κακοί ήρωες αντλούνται απ εκει όπως και το βασικό storyLine? ή ειναι απλα Inspired και όχι based on στο comic;

Ούτε εγώ έχω διαβάσει τα κόμικς, αλλά απ' οσο ξέρω όλοι οι κακοί ήρωες αντλούνται απο αυτά. Τώρα για το storyline δεν είμαι σίγουρος. Ακόμη κι αν συμβαίνει αυτό όμως, αμφιβάλλω αν είναι ολόιδιο, σίγουρα θα υπάρχουν αλλαγές, αν σκεφτείς πως μιλάμε για ταινία (αλλιώς αφηγήσε μια ιστορία σε ένα κόμικ κι αλλιώς σε μια ταινία)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 May 2007 17:54 #31198 by Μάνος Αλιμπέρτης
Πραγματικα η σκηνή με την Αμερικάνικη σημαία ήταν τελειως ξεφτίλα.

Λογικά θα ακολουθήσει και Spiderman 4 ( με τόσο καλές εισπράξεις και fame που έχει αποκτήσει η σειρά )...

Tyrenda, προσωπικά εμένα ο χαβαλές που είχε μέσα η ταινία μου άρεσαν πάρα πολύ. Πιστεύω πως γίνεται να τα συνδιάσεις σωστά αυτα τα δύο-δηλ να να βάλεις και την περιπέτεια μαζί---.Βλέπε τους πειρατές της Καραιβικής.

Everything that has a beginning has an end...

More
10 May 2007 19:34 #31203 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Ούτε εμένα με χάλασε ο χαβαλές αλλά εδώ μιλάμε για μια μεταφορά ενός σουπερήρωα, που κατά βάση οι περιπέτειές του έχουν να κάνουν με τη δράση. βλ: Hulk-Fantastic Four-XMen (τα 2 πρώτα). Δλδ συγκριτικά με το αρχικό Spiderman ήταν απογοήτευση! Δεν λέω ότι δεν πέρασε ευχάριστα το 2ωρό, αλλά μέχρι έκει!
Όπως πολύ σωστά παρατήρησες, φτάσαμε να παρομοιάζουμε το Spiderman με τους Πειρατές! Καμία σχέση!!

More
10 May 2007 21:23 #31209 by Kostas Sotiropoulos

profitis\ wrote: Λογικά θα ακολουθήσει και Spiderman 4 ( με τόσο καλές εισπράξεις και fame που έχει αποκτήσει η σειρά)

Mόνο 4; Και 4 και 5 και 6ο Spiderman θα δούμε, όπως επίσημα ανακοίνωσε η Sony Pictures! Με άλλα λόγια θα βαρεθούμε να τον βλέπουμε :P

Να προσθέσω ότι η ταινία έκανε το μεγαλύτερο άνοιγμα τετραημέρου στην Αμερική με εισπράξεις $148 εκατ. 8O

More
12 May 2007 03:55 #31286 by penny
Για μία ακόμη φορά το Transporter2. Πολύ τον γουστάρω αυτό τον τυπά, κι όλα τα δυνατά-αδύνατα που πραγματοποιεί. Τρελό στυλάκι.. αχ θέλω και το τουτού του.. :oops:

υγ. Σε ντι-βι-ντι εννοείται.. το σινεμά φαντάζει πολύ μακρινό όνειρο αυτή την περίοδο.. *κλαψ!* :cry:

More
More
15 May 2007 21:07 #31484 by Elena Asmani
Wild Hogs - Οι Χαρλεάδες

Καθόλου κακή κωμωδία! Είχε τη πλάκα της να βλέπεις 4 μεσήλικες πάνω στις μηχανές τους να κάνουν road trip και φυσικά να τους συμβαίνουν χίλια μίρια κουλά! Περνάει πολύ ευχάριστα η ώρα πάντως αν θέλετε κάτι ανάλαφρο

More
15 May 2007 21:45 #31487 by Δημήτριος Σωτηρίου
Sunshine δεν μου άρεσε.
Spiderman 3 καλούτσικο.
Wild Hogs έτσι κι έτσι.
Scary Movie 4 μία από τα γίδια...
Norbit το είδαν κάτι φίλοι μου και στα μισά έφυγαν γιατί τους πήρε ο ύπνος ομαδικός...
Γενικά αυτήν την περίοδο δεν έχω δει κάτι το συνταρακτικό.

More
16 May 2007 00:15 #31497 by penny

tigraki\ wrote: Scary Movie 4 μία από τα γίδια...

xaxaxaxaxaxaxax πεθαίνω!!~! :P

More
16 May 2007 01:19 #31511 by Elena Asmani
Spiderman 3

Not bad τελικά