Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Θα δω το morbius για να τσεκάρω πόσο κακό είναι τελικά. Τις ταινίες τις κρατάω σε εξωτερικό δίσκο και τις πέρνω και μαζί μου αν χρειαστεί.Χθές βράδυ είδα την Zathura A Space Adventure !
Ταινία του 2005 η οποία αν και παιδική, θα μπορούσε να πει κανείς, μου άρεσε πάρα πολύ...από τις καλύτερες ταινίες ever.
Βλέπεται άνετα από παιδιά αλλά είναι για όλες τις ηλικίες.
Συνήθως όσες ταινίες βλέπω τις διαγράφω για να μην γεμίζω τον δίσκο αλλά την συγκεκριμένη θα την κρατήσω.
Τρομερή εικόνα να βρίσκεται το σπίτι σου στο διάστημα και να έχεις διάφορες εξωγήινες επισκέψεις.
H Kristen Stewart εμφανίστηκε και αυτή αλλά είχε κυρίως τον ρόλο cameo. Βέβαια όταν προβλήθηκε δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα το Twilight από το οποίο έγινε γνωστή.
Warning: Spoiler!Παντελάκης Ευάγγελος post=264235 userid=31768 Χθές βράδυ είδα την Zathura A Space Adventure ! Ταινία του 2005 η οποία αν και παιδική, θα μπορούσε να πει κανείς, μου άρεσε πάρα πολύ...από τις καλύτερες ταινίες ever. Βλέπεται άνετα από παιδιά αλλά είναι για όλες τις ηλικίες. Συνήθως όσες ταινίες βλέπω τις διαγράφω για να μην γεμίζω τον δίσκο αλλά την συγκεκριμένη θα την κρατήσω. Τρομερή εικόνα να βρίσκεται το σπίτι σου στο διάστημα και να έχεις διάφορες εξωγήινες επισκέψεις. H Kristen Stewart εμφανίστηκε και αυτή αλλά είχε κυρίως τον ρόλο cameo. Βέβαια όταν προβλήθηκε δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα το Twilight από το οποίο έγινε γνωστή. Θα δω το morbius για να τσεκάρω πόσο κακό είναι τελικά. Τις ταινίες τις κρατάω σε εξωτερικό δίσκο και τις πέρνω και μαζί μου αν χρειαστεί.