Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheReaper wrote: Ειλικρινά, ήταν η χειρότερη αποκάλυψη στην ιστορία των χειρότερων αποκαλύψεων. Θέλω να πω, δεν εξήγησε κάτι, δε σημαίνει κάτι, δεν είναι συνθηματικό. Τίποτα. Απλά το πέταξε εκεί.
Για την ταινία που είδες. Μπορεί να είχε καλή εξέλιξη χαρακτήρων με την "κρυφή γνώση" που αποκτούσε ο Χάρι, αλλά μετά ήταν εντελώς ξεκούδουνο.Blood Prince wrote:
TheReaper wrote: Ειλικρινά, ήταν η χειρότερη αποκάλυψη στην ιστορία των χειρότερων αποκαλύψεων. Θέλω να πω, δεν εξήγησε κάτι, δε σημαίνει κάτι, δεν είναι συνθηματικό. Τίποτα. Απλά το πέταξε εκεί.
Για ποιά ταινία λές ;
TheReaper wrote: Έχει δει κανείς την ταινία Area 51; Ωραία, μην τολμήσετε να τη δείτε. Είναι άθλια. Είναι απαράδεκτη. Εϊναι για τα πανηγύρια. Είναι καλό να μη γίνονται αυτά.
Η ταινία δεν είναι ακριβώς τρόμου ή επιστημονικής φαντασίας. Δεν είμαι σίγουρος πως να τη χαρακτηρίσω, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι εν τέλει δεν βλέπεται.
Blood Prince wrote: Κατεβάζω την ταινία Ghosts of War. 5,9 έχει στο IMDB σε κάποιους δεν αρέσει από σχόλια που έχω διαβάσει αλλά εγώ την βρίσκω ενδιαφέρουσα.