Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
06 Mar 2018 21:35 #213207 by Aνέστης Αδαμίδης
Είδα το Justice League. Κατάλαβα γιατί απογοητεύθηκε τόσος κόσμος από την ταινία. Η αλήθεια είναι επίσης ότι περίμενα αρκετά περισσότερα κι εγώ, αλλά τα κόβω για extra, deleted scenes κλπ που θα βγουν με κάποια blu-ray έκδοση.

Επίσης, είδα το Teen Titans: The Judas Contract, μια ομοίως μέτρια κατά την άποψή μου ταινία. Κάποια πράγματα θεωρώ πως έπρεπε να μείνουν στο σενάριο του κόμικ, καθώς ήταν αρκετά σημαντικά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Mar 2018 10:31 #213220 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ρε παιδιά πως γίνεται αυτή η μπούρδα το Shape of Water να πήρε Όσκαρ καλύτερης ταινίας; Είμαστε σοβαροί; Μέτρια στην καλύτερη...Ουσιαστικά είναι μια ανανεωμένη έκδοση του Splice. Δεν γίνεται να παίρνεις στα σοβαρά τον θεσμό των Όσκαρ πλέον.

More
10 Mar 2018 00:52 - 10 Mar 2018 01:00 #213296 by Georgios Manolis
Είδα κι εγώ το Black Panther με τη σειρά μου.Απο τις πολύ καλές ταινίες της Marvel κατά τη γνώμη μου.Θίγει ένα θέμα που είναι παγοσμίως γνωστό και πάντα επίκαιρο,τον ρατσισμό.Όμως υπερβάλει και πολλές φορές σου το πετάει στα μούτρα.Μέχρι που
Warning: Spoiler!
Πολύ δυαντός πρωταγωνιστής και βασικός κακός.Όχι οτι οι υπόλοιποι χαρακτήρες τα πηγαίνουν άσχημα.
Η Wakanda ξεχωρίζει σαν setting.απο τα πιο όμορφα τοπία που έχει δημιουργήσει η Marvel αν και σε κάποια σημεία το CGI φαίνεται περίεργο.Ακόμα κι αν δεν είστε φαν του Marvel universe,ρίξτε της μια ματιά.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
Last edit: 10 Mar 2018 01:00 by Georgios Manolis.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
19 Mar 2018 13:33 #213532 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα το Edge of Tomorrow, που είναι εμπνευσμένο από το Ιαπωνικό manga All You Need Is Kill. Πολύ καλή ταινία δράσης/επιστημονικής φαντασίας με τον Κρουζ και την Μπλαντ να είναι αρκετά καλοί στις ερμηνείες τους. Το plot αρκετά πρωτότυπο, αν θέλετε να δείτε κάτι διαφορετικό με επίθεση από εξωγήινους δείτε το, αξίζει.

More
21 Mar 2018 00:12 #213581 by Aνέστης Αδαμίδης
Είδα το Thor: Ragnarok. Μέτρια ταινία, οφείλω να ομολογήσω, δεν γνωρίζω τι άποψη κυκλοφορεί γενικά γι' αυτή. Πολύ κωμωδία σε μια κατά τ' άλλα ταινία δράσης. Δεν είχε καμιά τρομερή πλοκή. Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν η Blanchett ως Hela. Αλλά καλύτερη σεκάνς στην ταινία ήταν η εμφάνιση του Strange. Όλο αυτό το κομμάτι ήταν φοβερό.

More
21 Mar 2018 11:18 #213591 by Angel
Είδα το Jumanji και πραγματικά χάρηκα ταινία μετά απο άπειρο καιρό :P Πολύ πετυχημένη!

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
21 Mar 2018 14:27 #213595 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα και εγώ το Jumanji χθες! Ούτε συνεννοημένοι να ήμασταν! Μου άρεσε και μένα, αρκετά διασκεδαστική και ευχάριστη. Δεν ξέρω αν ήταν καλύτερη από την παλιά, αλλά σίγουρα ήταν άξια συνέχεια. Πολύ καλοί ηθοποιοί, ταίριαζαν πολύ μεταξύ τους και έπαιζαν ωραία τους ρόλους τους. Από τις πιο ευχάριστες ταινίες που είδα το τελευταίο καιρό.

More
21 Mar 2018 14:31 - 21 Mar 2018 14:34 #213596 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

TheReaper wrote: Είδα το Thor: Ragnarok. Μέτρια ταινία, οφείλω να ομολογήσω, δεν γνωρίζω τι άποψη κυκλοφορεί γενικά γι' αυτή. Πολύ κωμωδία σε μια κατά τ' άλλα ταινία δράσης. Δεν είχε καμιά τρομερή πλοκή. Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν η Blanchett ως Hela. Αλλά καλύτερη σεκάνς στην ταινία ήταν η εμφάνιση του Strange. Όλο αυτό το κομμάτι ήταν φοβερό.

Από τις καλύτερες της Marvel για μένα και για αρκετούς από ότι έχω δει σε σχόλια σε imdb και youtube. Είχα πολύ χαμηλές προσδοκίες γιατί είχα διαβάσει για το πολύ χιούμορ αλλά ταίριαξε απίστευτα σαν μείγμα και βγήκε εξαιρετικό αποτέλεσμα, δεν το περίμενα γιατί η ιστορία που βασίστηκε η ταινία είναι πιο σκοτεινή. Διασκεδαστική, πολύ δράση, οπτικοακουστικά ήταν σχεδόν τέλεια με ένα απίστευτο soundtrack. Δεν το περίμενα να βγει καλή και εντυπωσιάστηκα. Αυτή και το 1ο Guardians από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της Marvel για μένα.
Last edit: 21 Mar 2018 14:34 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
22 Mar 2018 12:15 - 22 Mar 2018 16:42 #213615 by Μάνος Γρυπάρης
Είδα το νέο Tomb Raider και ειλικρινά ήταν καλύτερο από τις σούπες της Angelina Jolie. Η Alicia Vikander τα πήγε πολύ καλά στο ρόλο της και τηρουμένων των αναλογιών του σεναρίου, η ερμηνεία που έβγαλε ήταν πολύ καλή. Κατευθείαν στο πετσί του ρόλου. Οι παραπομπές από το παιχνίδι-prequel του 2013 είναι αρκετές, αλλά το σενάριο αλλάζει σε πολλά σημεία και σας περιμένουν εκπλήξεις.

Δείτε το review μου για την ταινία

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 22 Mar 2018 16:42 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
26 Mar 2018 11:52 #213725 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα το Tomb Raider χθες, καλό ήταν, δεν καταλαβαίνω τις τόσο αρνητικές κριτικές που διάβασα. Decent plot με κάποιες καλές ανατροπές, ωραία σκηνικά, ικανοποιητική δράση και πάρα πολύ καλή η Βικάντερ, ευχάριστη έκπληξη, εξαιρετική στο ρόλο της. Έχει αλλαγές από το παιχνίδι, αν είχαν βάλει 2-3 πραγματάκια ακόμα θα ήταν ακόμη καλύτερη. Αρνητικό το αδιάφορο soundtrack και η κακή εναλλαγή σκηνών σε κάποια σημεία, τα cuts έμοιαζαν απότομα. Θα ήθελα πολύ να δω σε ταινία τα πρώτα 2 παιχνίδια, τα παλιά, αλλά εδώ δυστυχώς για μένα που θέλω Ατλαντίδες και Δράκους θα ακολουθήσουν τα reboot. Πετυχημένη πάντως η μεταφορά από παιχνίδι σε ταινία, μπράβο τους και ξανά μπράβο στην Βικάντερ, δεν το περίμενα.