Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιo CD μουσικής αγοράσατε πρόσφατα ???

More
16 Feb 2007 22:49 #27227 by Chris Zotos
Μεγάλο θέμα και δε θα το συζητήσω εδώ για να μη βγούμε και πολύ off-topic !!! Πάντως καλά ελληνικά τραγούδια υπάρχουν, σωστά μυαλά για να τα ακούσουν δύσκολα βρίσκει κανείς !!! :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Feb 2007 23:29 #27230 by Giannis Banakos
:cool: se afto exis dikio file tilion...tha simfoniso mazi sou... :mrgreen:

Live For Ever...

More
17 Feb 2007 17:25 #27258 by Χριστόφορος

Tilion\ wrote: Μεγάλο θέμα και δε θα το συζητήσω εδώ για να μη βγούμε και πολύ off-topic !!! Πάντως καλά ελληνικά τραγούδια υπάρχουν, σωστά μυαλά για να τα ακούσουν δύσκολα βρίσκει κανείς !!! :wink:

Χωρίς παρεξήγηση τα τελευταία χρόνια επειδή η ελληνικη μουσική έχει γίνει για τα σκουπίδια(πέρα από την παλιά σχολή)έχω στραφεί στην ξένη rock.

Anyway πρόσφατα επειδή έχω ορισμένες οικονομικές δυσκολίες(αγόρασα το 360 βλέπετε)αγόρασα μόνο το call me when you're sober των evanescence-δεν ενθουσιάστηκα πέρα από δυό,τρία τραγούδια.

PSN: personGR

More
17 Feb 2007 18:16 #27260 by Chris Zotos

person\ wrote: Χωρίς παρεξήγηση τα τελευταία χρόνια επειδή η ελληνικη μουσική έχει γίνει για τα σκουπίδια(πέρα από την παλιά σχολή)έχω στραφεί στην ξένη rock.

Δεν είναι έτσι !!! Ακόμα και σήμερα υπάρχουν καλά ελληνικά τραγούδια, αρκεί να ξέρεις που να στραφείς !!!
Το σίγουρο είναι ότι ο Σύγχρονος (Ποιοτικός) έλληνας, με μικρό το έψιλον (ΟΧΙ αυτός που τραγουδά για την πατρίδα, αλλά αυτός που γράφει και τραγουδά για τον άνθρωπο), τραγουδιστής έχει καταντήσει σαν τα καναρίνια !!! Ναι μεν μπορεί να τραγουδάει ωστόσο πάντα βρίσκεται "εσώκλειστος σε πέντε τείχους" !!! :wink:

More
17 Feb 2007 18:18 #27262 by Χριστόφορος

Tilion\ wrote:

person\ wrote: Χωρίς παρεξήγηση τα τελευταία χρόνια επειδή η ελληνικη μουσική έχει γίνει για τα σκουπίδια(πέρα από την παλιά σχολή)έχω στραφεί στην ξένη rock.

Δεν είναι έτσι !!! Ακόμα και σήμερα υπάρχουν καλά ελληνικά τραγούδια, αρκεί να ξέρεις που να στραφείς !!!
Το σίγουρο είναι ότι ο Σύγχρονος (Ποιοτικός) έλληνας, με μικρό το έψιλον (ΟΧΙ αυτός που τραγουδά για την πατρίδα, αλλά αυτός που γράφει και τραγουδά για τον άνθρωπο), τραγουδιστής έχει καταντήσει σαν τα καναρίνια !!! Ναι μεν μπορεί να τραγουδάει ωστόσο πάντα βρίσκεται "εσώκλειστος σε πέντε τείχους" !!! :wink:

Πάλι ξεφύγαμε απ΄το θέμα!!!

:off-topic:

PSN: personGR

More
17 Feb 2007 19:04 #27264 by Αντώνης Κατρής
Λοιπόν εγώ τελευταία πήρα το 2 του Κωνσταντίνου Βήτα που είναι η μουσική από την παράσταση του Δημήτρη Παπαϊωάννου. Όσοι έχουν δει την παράσταση (είμαι μέσα σε αυτούς) πιστεύω ότι το έχουν ήδη πάρει... Για τους υπόλοιπους είναι πολύ καλή επιλογή πιστεύω. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάπως ψαγμένο αλλά αυτό δεν είναι τόσο το δυνατό του σημείο όσο το ότι γενικά οι μελωδίες και οι συνθέσεις είναι πραγματικά επιβλιτικές

More
17 Feb 2007 19:27 #27265 by Anna R
Οντως οι μελωδίες του Κωνσταντίνου Βήτα είναι απο τις καλύτερες και ειδικά η μουσική που ακούγεται στην παράσταση 2. Νομίζω οτι όντως οποιος εχει δει την παράσταση δεν μπορει να "ξεκολλήσει" γενικότερα για πολλές μέρες και όντως πάει και αγοράζει κατευθείαν το cd. :wink:

More
18 Feb 2007 11:10 #27287 by Chris Zotos

person\ wrote:

Tilion\ wrote:

Πάλι ξεφύγαμε απ΄το θέμα!!!

:off-topic:

Ναι, συγγνώμη δηλαδή, αλλά όταν δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε κάτι δεν πρέπει απλώς να πετάμε την ταμπέλα με το Off-topic !!! Σου είπα και σε σένα αλλά και σε κάποιον άλλο σε άλλο topic ότι το θέμα είναι πολυδιάστατο και, ειδικά εγώ, αν αρχίσω δεν τελειώνω !!! Οπότε αν θες να αντιταχθείς στην καλή ελληνική μουσική ξεκίνα ένα νέο topic Και τα λέμε εκεί !!!

More
09 Mar 2007 19:46 #28732 by Nikos
Εγω πριν 6 μερες πηρα 2 CDs
1)Dream Evil - UNITED
2)Motorhead - Kiss Of Death

Και τα δυο ειναι ολα τα λεφτα :D

More
05 Jul 2007 11:38 #34674 by Νικολής Ασημάκης
Τώρα που είμαι Ρουμανία χάζευα στα CDάδικα και βρήκα σε εξευτελιστηκές τιμές και πήρα τα

1. Wishmaster - Nightwish

2. Century Child - Nightwish

και τα 2 είναι εκπληκτικά, αλλά όχι σαν το τελευταίο τους CD με τα live best of! :wink: