Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Perfume - The Story of a Murderer

More
17 Jan 2007 14:54 #25647 by Βιβή Κεφαλωνίτη

Spartacus\ wrote: Αλήθεια πως κινηματογραφείς μια ιστορία που κεντρικό της θέμα είναι οι οσμές; Ο Τίκβερ μόνο το ήξερε και το κατάφερε.

Πρώτος το ήξερε ο Ζίνσκιντ και το έκανε βιβλίο!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jan 2007 19:30 #25663 by penny

Spartacus\ wrote: Ακριβώς. Αυτό που λες, παρότι δεν σου άρεσε η ταινία, δείχνει ουσιαστικά το πόσο άψογη δουλειά έκανε ο σκηνοθέτης και οι λοιποί συντελεστές.

Παρόλα αυτά εξακολουθώ να τη θεωρώ σιχαμένη (με το παρδόν κιόλας). Δε μπορούσα ποτέ νατην αγαπήσω, δε με άγγιξε ούτε στο ελάχιστο. Μόνο αρνητικά.. αποστροφή. *yiak*

More
17 Jan 2007 20:43 #25668 by Mitropoulos Kostis
Εμένα μόνο το τέλος με χάλασε λίγο...τι να πείς? :armata hit:

More
17 Jan 2007 22:39 #25673 by Kostas Sotiropoulos
Kι εμένα με χάλασε το τέλος και αρκετά μάλιστα αλλά σε καμία περίπτωση δε θα απέτρεπα κάποιον από το να τη δει. Απλά θα τον προειδοποιούσα (χωρίς spoiler) για το τί τον περιμένει... χιχι :wink:

More
17 Jan 2007 22:46 #25675 by Kostas Sotiropoulos

tiamat\ wrote:

Spartacus\ wrote: Ακριβώς. Αυτό που λες, παρότι δεν σου άρεσε η ταινία, δείχνει ουσιαστικά το πόσο άψογη δουλειά έκανε ο σκηνοθέτης και οι λοιποί συντελεστές.

Παρόλα αυτά εξακολουθώ να τη θεωρώ σιχαμένη (με το παρδόν κιόλας). Δε μπορούσα ποτέ νατην αγαπήσω, δε με άγγιξε ούτε στο ελάχιστο. Μόνο αρνητικά.. αποστροφή. *yiak*

Ίσως επειδή ήταν μια παραστατική ταινία, σου έδειχνε πράγματα με έντονο τρόπο, μπαίνοντας - ίσως σε υπερβολικό βαθμό - στον κόσμο που ανέλυε... εγώ δε τη θεωρώ καθόλου σιχαμένη. Άσε που κράτησα σημειώσεις για να φτιάξω το τέλειο άρωμα...

More
18 Jan 2007 00:52 #25681 by penny
Ο χαρακτήρας ήταν αποκρουστικότατος. Και κατ' επέκταση και η σεναριακή μορφολογία της ταινίας.

More
18 Jan 2007 12:00 #25684 by Δημήτρης Σκιάννης
Ο χαρακτήρας ήταν μια χαρά... :P Και μου άρεσε που αλληλοφαγώθηκαν εν τέλει,παρ'όλο που θα προτιμούσα να ζήσει ο κεντρικός χαρακτήρας (που έκανε τον μπάτσο).Πάντως σε μπλέκει αρκετά αλλά είναι καλά δουλεμένο το σενάριο...

More
19 Jan 2007 00:48 #25720 by penny

i-VTec\ wrote: Ο χαρακτήρας ήταν μια χαρά... :P

Να το κοιτάξεις αυτό! Κάπως έτσι ξεκινάνε όλοι!! :lol:

More
19 Jan 2007 01:40 #25727 by Kostas Sotiropoulos
Tiamat σου έχω πει ποτέ πόσο μ' αρέσει το άρωμα του σώματός σου;; Μμμ με εμπνέει να φτιάξω το ωραιότερο άρωμα... πώς θα το διατηρήσω για πάντα;;;; :twisted:

More
28 Jan 2007 11:09 #26064 by Σταματίνα
Ωραία ταινία, αλλά δεν ήταν αρκετά αντάξια του βιβλίου. Spart, μην σχολιάσεις, σε ικετεύω!!! 8O