Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

"Οι Cineπαρμένοι": Κάθε Σάββατο 16:00-18:00

More
23 Dec 2006 22:09 #24277 by Alx
Welcome προτείνετε από τώρα καμιά ταινιά γιατί έχω να πατίσω σε videoclub κανά δίμηνο και σε σινεμά από το τελευταίο Batman :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Dec 2006 00:44 - 25 Dec 2006 18:32 #24285 by Elena Asmani
Για Cinema σου προτείνω το "The Prestige" που βγαίνει τη Τρίτη στις αίθουσες, φρέσκο πράγμα!!

Από dvd τώρα δες και το "The Sentinel" που ήταν καλούλι!
Βέβαια εξαρτάται και από το είδος ταινίας που προτιμάς
Last edit: 25 Dec 2006 18:32 by Elena Asmani.

More
24 Dec 2006 11:59 #24301 by Kostas Sotiropoulos
Γεια σας και από μένα, τον έτερο Σινεπαρμένο :cool:

Ονομάζομαι Κων/νος Σωτηρόπουλος και μαζί με τα άλλα 3 παιδιά (Πέννυ Γεωργίου, Έλενα Ασμάνη και Γιώργο Χριστόπουλο) έχουμε αναλάβει την ιερή αποστολή της κινηματογραφικής σας ενημέρωσης. Με πλούσιες προτάσεις και ειδήσεις από τον κόσμο του κινηματογράφου, παρουσιάσεις νέων ταινιών κάθε βδομάδα, σινέ νέων και κουτσομπολιών, εντυπώσεων από ταινίες που είδαμε, προτάσεις για soundtracks από τα οποία παίζουμε κάποια κομμάτια, ενημέρωση για τις νέες ταινίες σε DVD, αφιεώματα και πολλά άλλα. Όλα αυτά με τη συνοδεία κινηματογραφικής κυρίως μουσικής και πάντα με πολύ κέφι και καλή διάθεση.

Συντονιστείτε στον gamesradio.gr και τους Σινεπαρμένους κάθε Σάββατο 16:00 - 18:00.

More
24 Dec 2006 18:59 #24314 by penny

Hazuki\ wrote: Welcome προτείνετε από τώρα καμιά ταινιά γιατί έχω να πατίσω σε videoclub κανά δίμηνο και σε σινεμά από το τελευταίο Batman :P

Εσύ το παράκανες :P

More
29 Dec 2006 02:36 #24534 by Mitropoulos Kostis
Καλώς ήρθατε στην παρέα μας!

More
29 Dec 2006 03:54 #24545 by penny

More
29 Dec 2006 11:05 #24549 by George Christopoulos
Τι να πω και γω από τη ζωή μου τώρα... με κάλυψαν οι προγράφοντες κύριοι συνάδελφοι... Τι ιερή αποστολή είπαν, τι ατέρμονο ταξίδι, καλά αυτό δεν είναι εκπομπή... το LotR είναι...

Αλόχα μολόχα και από μένα. My name is Christopoulos, George Christopoulos (Κριστόπουλος, που με λέει και ένας ξάδερφος) και είμαι ο ύστατος της παρέας των Σινεπαρμένων. Θα τα λέμε κάθε Σάββατο...

Α!... και μια συμβουλή: ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΙΝΕΜΑ! Αφήστε για λίγο πισιά και πιάστε τα ποπκόρνια...  :P

Zahir\ wrote: Έλενα Ασμάνη εδώ, που μαζί με τους άλλους δύο σινεπαρμένους Κώστα Σωτηρόπουλο και Πέννυ Γεωργίου, θα σας κρατάμε συντροφία κάθε σάββατο από τις 4-6 με πολλά νέα από το χώρο του κινηματογράφου!

ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ?  :lol:  :lol:  :lol:

"Οι Cineπαρμένοι" - κάθε Σάββατο 16:00 με 18:00 στον Gamesradio.gr

More
29 Dec 2006 14:23 #24566 by Kostas Sotiropoulos

Hazuki\ wrote: Welcome προτείνετε από τώρα καμιά ταινιά γιατί έχω να πατίσω σε videoclub κανά δίμηνο και σε σινεμά από το τελευταίο Batman :P

Πώς άντεξες τόσο καιρό μακριά από μια σκοτεινή αίθουσα;; Με εκπλήσεις!! 8O

Εγώ δεν αντέχω πάνω από μια βδομάδα! :D

Spartacus\ wrote: Α!... και μια συμβουλή: ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΙΝΕΜΑ! Αφήστε για λίγο πισιά και πιάστε τα ποπκόρνια...

More
29 Dec 2006 14:57 #24568 by penny
Εν τω μεταξύ, τον κακομοίρη τον Hazuki τον σχολιάζουμε εδώ, τ'ακούει και φέιςτουφέις.
Φρόντισε τουλάχιστον την επόμενη φορά να έχεις δει κάποια ταινία eh.. Αλλιώς με τον κηδεμόνα σου! :P

More
30 Dec 2006 01:12 #24628 by Elena Asmani

Zahir\ wrote: Έλενα Ασμάνη εδώ, που μαζί με τους άλλους δύο σινεπαρμένους Κώστα Σωτηρόπουλο και Πέννυ Γεωργίου, θα σας κρατάμε συντροφία κάθε σάββατο από τις 4-6 με πολλά νέα από το χώρο του κινηματογράφου!

ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ?