Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fate/Stay night

More
11 Jan 2014 00:16 #138952 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Σωστά όσα γράφεις,από ότι φαίνεται πραγματικά δεν θυμόμουν καλά όσα είχα διαβάσει.Μια ζωή θα μπερδεύω τα Heaven's Feel και Hollow Ataraxia xD.Πάντως η σειρά θα κυκλοφορήσει κάπως έτσι:
Fate: 2014 - 2015
Unlimited Bladeworks: 2015 - 2016
Heaven's Feel: 2017 - 2018

Έχουμε χρόοοονια μπροστά μας :D

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jan 2014 00:28 #138954 by Νικολής Ασημάκης
Δεν μου φαίνεται λογικό να βγάλουν τώρα Fate route και να το διαφημίζουν με τις σκηνές από το Heaven's Feel route. Αρχικά το Heaven's Feel ταιριάζει καλύτερα με το Fate/Zero αν το σκεφτείς, πιο σκοτεινό κλπ. Από την άλλη στο ίδιο το video βλέπουμε το opening του Heaven's Feel από το Realta Nua, καθώς και αυτόνομες σκηνές, πάλι από το Heaven's Feel (Kirei με σπαθιά, Shirou με το χέρι του Archer κλπ). Προσωπικά αυτό θα έκανα, καθώς το κοινό θέλει περισσότερο να δει το αχρησιμοποίητο Heaven's Feel, ειδικά τώρα που η ufotable έβγαλε ένα γαμηστερά σκοτεινό Fate/Zero, άρα μπορεί εύκολα να ανταπεξέλθει με ένα εξίσου γαμάτο Heaven's Feel, παρά με ένα remake fate ή unlimited blade works, που καλώς ή κακώς, έχουμε ήδη.

More
11 Jan 2014 00:49 #138956 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Εμένα προσωπικά θα μου άρεσε το remake του Fate,η ufotable έδειξε πολύ δυνατά στοιχεία στο Zero.

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
15 Oct 2014 13:52 #150434 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Επιτέλους ξεκίνησε το Fate!Υπό το όνομα Fate/stay night: Unlimited Blade Works,έχουν βγει τα 2 πρώτα επεισόδια,μεγάλης διάρκειας κιόλας (47 λεπτά το καθένα).I'm sooooo fired up :D!