Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στο Παρα 5

More
05 Dec 2006 17:30 #23253 by Νικολής Ασημάκης

Balidor\ wrote: ΛΟΟΛ
Είναι ένα επεισόδιο filler, χεχεχε !
πολύ ρομάντζο ρε παιδιά, εκτος απο την SUPER CULT Θώδη, δεν  γέλασα πουθενά αλλού !

Βαρετό, ξενέρωσα...

Tο ίδιο και εγώ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Dec 2006 21:59 #23260 by Kleanthis
Replied by Kleanthis on topic Στο Παρα 5
Δε ξέρω αν σας ήταν αδιάφορο το χθεσινό επεισόδιο -εφόσον δεν παρακολουθώ τη σειρά, δε μπορώ να εκφέρω εμπεριστατομένη άποψη- προσωπικά, όμως, έριξα απίστευτο γέλιο με τη σκηνή, όπου εμφανίστηκε η μεγάλη Efi Thodi...
Κατά τύχη, λοιπόν, έκατσα να δω το χθεσινό επεισόδιο -όχι πως το σνομπάρω, αλλά ελλέιψη χρόνου, δε μπορώ να το παρακολουθώ συστηματικά...
Είδα όλη την πλοκή, ώσπου να επέλθει η Κάθαρσις με την εμφάνιση της Thodi και να ρίξω ένα γέλιο άλλο πράγμα...
Προσπαθούσα το άλλο πρωί να θυμηθώ από πότε είχα να γελάσω έτσι με την Ελληνική τηλεόραση:
1) Δύο Ξένοι, με κάτι απίστευτες ατάκες Ντένης Μαρκορά.
2) Και οι Παντρεμένοι έχουν ψυχή, με κάτι απίστευτες ατάκες Ακάλυπτου.
3) Ερωτοδικείο, με ατάκες Πέπης - Λεοτσάκου.
4) Αϋπνίες, με τραγούδια Κατέλη.

Ενώ η άλλη κανόνιζε Κέλτικες ορχήστρες και τα τοιαύτα, της ήρθε η κατραπακιά με Efi Thodi LIVE @ Γιου' ρ' τζαστ του γκουντ του μπι τρου... :D

More
06 Dec 2006 11:52 #23289 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Που να το παρακολουθούσες από την αρχή PASaris, να δεις τί γέλιο θα είχες ρίξει..

More
07 Dec 2006 12:02 #23343 by εΛεφαντος.
Πολύ κακό το επεισόδιο... Ηδη από τότε που ανακοινώθηκε ότι θα το συνεχίσει και του χρόνου, άρχισε τα πολύ κιτς πράγματα. Με το τελευταίο επισόδιο μου έδειξε ο Καπουτζίδης ότι θέλει κατευθείαν να ακολουθήσει την πορεία του "Καφέ της χαράς"

Ως τώρα είχε μια φθήνουσα πορεία, με το προηγούμενο είχε μια κατηφόρα πορεία...

Αν πρέπει να βλέπουμε επαναλήψεις-τηλεταινίες-χάλια επεισόδια και μονο ένα αξιοπρεπη επεισόδιο κάθε δίμηνο τότε καλύτερα ας το τελείωνε πιο νωρίς για να έμπαινε στην συνειδησή μας στις "Ηall of fame" σειρές!!!!

More
11 Dec 2006 23:20 #23615 by Petros
Replied by Petros on topic Στο Παρα 5
Επιτέλους!!! ένα αξιοπρεπές επεισόδιο και επιτέλους προχωρεί λίγο η ιστορία και στο τέλος της σειράς(έκτος αν βάλουν επανάληψης )

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
11 Dec 2006 23:26 #23617 by Νikos Gameworld
Replied by Νikos Gameworld on topic Στο Παρα 5
poles apokalipsis se ayto to episodio.Oi parea ton 5 dixnei na exei na perni ta pano tis kai na 3ediploni to mistirio.Apo ti katalabeno den exoyn mini polla episodia akomi.

More
11 Dec 2006 23:32 #23618 by Νικολής Ασημάκης
Τι έγινε σήμερα, γιατί δεν το είδα. :oops:

More
12 Dec 2006 11:06 #23625 by Βιβή Κεφαλωνίτη

Nikolis\ wrote: Τι έγινε σήμερα, γιατί δεν το είδα. :oops:

Θα σε μαλώσω Nikolis!!
Λοιπόν εν συντομία και τα βασικότερα: Βρήκαν τον πατέρα του Πολίτη ο οποίος τους διηγήθηκε τα πάντα. Ο Πολίτης έκανε επίσκεψη-έκπληξη στην Ντάλια που ήταν μαζί με τα παιδιά (εκτός του Σπύρου), και του λέγαν ότι λαλακία μπορείς να φανταστείς, κάνει ντου η συμπεθέρα με τον Θωμά και όσο ο Πολίτης ήταν στην τουαλέτα, η Μαρινέλα αρχίζει να φωνάζει για τους δολοφόνους που κυνηγάνε, τ'ακούει ο Πολίτης κι εκεί που όλοι νομίζαμε ότι έχει το πάνω χέρι και τελείωσαν όλα, μπουκάρει ο Σπύρος ο οποίος αποκαλύπτει ότι ο Πολίτης εκτός από την Ελευθερία, σκότωσε και την γυναίκα του και την έθαψε στον κήπο του εξοχικού του, κι ότι περιπολικό κατευθύνεται προς τα εκεί, κι ότι όλη η ομολογία του πατέρα του υπάρχει σε βίντεο.. Και κάπου εκεί τελείωσε..

Μάλλον βέβαια ο Σπύρος μπλοφάρει όσον αφορά την αστυνομία, αλλά εάν όντως συμβαίνει αυτό και γιατί θα τα μάθουμε ελπίζω πριν τις γιορτές..

More
12 Dec 2006 13:47 #23632 by Petros
Replied by Petros on topic Στο Παρα 5

Nikolis\ wrote: Τι έγινε σήμερα, γιατί δεν το είδα. :oops:

Μην ανήσυχης Nikoli εγώ έχω τη λυση μπορείς να το δεις στα video.google.com όταν το βγάλουν ¨) :lol:

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
12 Dec 2006 14:49 #23636 by Νικολής Ασημάκης
Eυχαριστώ και τους δυο σας! :D

Υ.Γ. Εντάξει Tyrenda, από δω και μπρος θα είμαι συνεπείς στις υποχρεώσεις μου! :lol: