Τελικά μου φαίνεται πάλι είμαι από τους πιο διαφορετικούς εδω μέσα...Rock (κυρίως Hard Rock - ΠΟΤΕ death κλπ) άκουγα μέχρι το τέλος του γυμνασίου (circa 1989-1990).
Το τι ακούω μπορεί να εκφραστεί με μια φράση για τα ελληνικά δεδομένα (αν και εντελώς παρεξηγημένη): "Μάνα Raver"...θυμάστε τον χαμό που είχε γίνει με τα parties μέχρι το 97-98?
Βασικά ΠΑΝΤΑ είμουν πορωμένος με την ηλεκτρονική μουσική απο αρχές 80...βλεπε Ζαν Μισελ Ζαρρ, Craftwerk αλλά και γενικότερα 70s-80s μουσική...disco κλπ...μπαλάντες όμως ποτέ και γενικότερα κλαψιάρικα και συναισθηματικά κομμάτια. Επίσης οποιοδήποτε τραγούδι/κομμάτι που έχει στίχο το έχω κόψει απο το 1993...
Οπότε ακούω: trance, goa, drum 'n' bass, ambient, tech/deep/electro/progressive house...με λίγα λόγια underground σκηνή...Αγαπημένα "μέρη": ’λσος, Battery, +soda...events σε Βαρημπόπη (δεν ξέρω αν το έγραψα σωστά), Θήβα, ’λιμος (εξ ου και το "Μάνα Raver")...Αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός (και μην βαρέσετε για αυτό): LIFE FM 89.2 ...μετά οι ιδιοκτήτες καθ'ότι ΑΣΧΕΤΟΙ με την underground σκηνή πούλησαν την συχνότητα στον αθλητικό σταθμό...και βέβαια δεν χρειάζεται να πω οτι δεν ασχολούμαι ΚΑΘΟΛΟΥ με αθλητικά θέματα...ούτε τα ακούω, ούτε τα διαβάζω, ούτε τα συζητώ, ούτε (λογικό) τα ξέρω, παρόλο που έπαιζα στο εφηβικό μπάσκετ της ΑΕΚ (δεν είμαι ΑΕΚ πάντως).
Επίσης δεν ακούω ΚΑΘΟΛΟΥ (και αυτό με ΚΕΦΑΛΑΙΑ) ελληνική μουσική...ούτε παλιά, ουτε καινούρια...ούτε βίσσηδες, ούτε πλουταρχους, σφακιανακηδες, ούτε όλους αυτους τους καραγκιόζηδες των τελευταίων 10-15 ετών...άντε κανα 3-4 (παλιά όπως το "κουρσάρος" και το "χαιρετίσματα") του Παπακωνσταντίνου. Δεν πάω (ούτε και να με πληρώσουν - και κυριολεκτώ σε αυτό...δηλ. δεν πάω "ούτε για την παρέα") σε ελληνικά μαγαζιά/σκυλάδικα/ρεμπετάδικα και όλα τα συναφή...με αηδιάζουν...
Πολλοί γνωστοί μου μάλιστα λένε ότι είμαι Έλληνας μόνο στην υπηκοότητα και στις επιλογές φαγητού. Χε, χε! (και δεν το ντρέπομαι ΚΑΘΟΛΟΥ μάλιστα)
)
Λευτέρης