Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μουσική: Νέα video clips που είδατε

More
02 Jan 2006 23:47 #7212 by Mike S
Ουφ, ξεκινάμε:

Classic Rock

Led Zeppelin
Queen
Deep Purple
Pink Floyd

NU Metal

Linkin Park [προσκυνώ]
Mudvayne
Slipknot
Deftones
Korn

Metal

In Flames
Nirvana

Heavy Metal (όχι και τόσο φανατικά)

Blind Guardian

Όπως καταλάβατε... :supz:

WeLcoMe To HeLL...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
03 Jan 2006 00:59 #7213 by a Guest
Προτείνω κάτι καινούριο απο μια μπάντα παλιά κι αγαπημένη-
Deep Purple - The Rapture of the Deep με τους Purple να επιστρέφουν σε μεγάλα κέφια,έστω και χωρίς τον Jon Lord(στα πλήκτρα ο Don Airey,πρώην Rainbow) :prayer: :prayer:

More
03 Jan 2006 18:49 #7218 by Αντώνης Κατρής
Δε το έχω ακούσει αλλά αν είναι στα επίπεδα του Bananas τότε σίγουρα μιλάμε για κοροϊδία... ’λλωστε τι είναι οι Deep Purple χωρίς Ritchie Blackmore και Jon Lord??? Btw Darth_Yoda(ο Yoda δεν γίνεται Sith με την καμία αλλά τέσπα) Rainbow δεν ακούς καθόλου?

More
04 Jan 2006 19:19 #7230 by gary
proteino otidipote apo Monster Magnet anepifilakta!se 2 mines kikloforoun neo album ara osoi pistoi trexte na prolavete(ego tha trexo pantos).gia poio light akousmata,me ekpliktikes kithares omos,tsekarete ta apanta apo Muse.apo tin alli mou agapi pou einai to n.w.o.s.d.m. prepei oposdipote na akousete AtTheGates :supz: ,InFlames kai Soilwork.sto horo tou indie tora Franz Ferdinand,TheStrokes einai o,ti kalitero eho akousei apo ton horo auto ta teleutaia hronia.a kai oi Yeah Yeah Yeahs ehoun endiaferon(to hitaki tous 'date with the night' pezei kai se mia diafimisi pou einai mia astinomikina kai to girnaei kai ginetai xepopo se ena klouvi nomizo).

More
05 Jan 2006 01:53 #7248 by Αντώνης Κατρής
Να υποθέσω ότι γουστάρεις και Spiritual Beggars που παίζουν στο ίδιο περίπου είδος???

More
05 Jan 2006 05:14 #7252 by gary
e vevaia kai stonerades kai souidoi!the sun is high so am i.ebneusmenos stihos apo tous beggars:)

More
05 Jan 2006 12:01 #7258 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Εγώ !δαγκωτό! Iron Maiden. Έχω ξοδέψει μια περιουσία για να πάρω και τα 24 CD τους και πρόσφατα πήγα και στη Μαλακάσα για να δω την συναυλία τους. Πέρα από αυτά για την πλάκα μου ακούω 103,1(Ράδιο Αναγέννηση-παράνομος σταθμός) που βάζει συνέχεια πανυγηριώτικα.

More
06 Jan 2006 13:52 #7279 by Stratos Kiremis
Τελικά μου φαίνεται πάλι είμαι από τους πιο διαφορετικούς εδω μέσα...Rock (κυρίως Hard Rock - ΠΟΤΕ death κλπ) άκουγα μέχρι το τέλος του γυμνασίου (circa 1989-1990).

Το τι ακούω μπορεί να εκφραστεί με μια φράση για τα ελληνικά δεδομένα (αν και εντελώς παρεξηγημένη): "Μάνα Raver"...θυμάστε τον χαμό που είχε γίνει με τα parties μέχρι το 97-98?

Βασικά ΠΑΝΤΑ είμουν πορωμένος με την ηλεκτρονική μουσική απο αρχές 80...βλεπε Ζαν Μισελ Ζαρρ, Craftwerk αλλά και γενικότερα 70s-80s μουσική...disco κλπ...μπαλάντες όμως ποτέ και γενικότερα κλαψιάρικα και συναισθηματικά κομμάτια. Επίσης οποιοδήποτε τραγούδι/κομμάτι που έχει στίχο το έχω κόψει απο το 1993...
Οπότε ακούω: trance, goa, drum 'n' bass, ambient, tech/deep/electro/progressive house...με λίγα λόγια underground σκηνή...Αγαπημένα "μέρη": ’λσος, Battery, +soda...events σε Βαρημπόπη (δεν ξέρω αν το έγραψα σωστά), Θήβα, ’λιμος (εξ ου και το "Μάνα Raver")...Αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός (και μην βαρέσετε για αυτό): LIFE FM 89.2 ...μετά οι ιδιοκτήτες καθ'ότι ΑΣΧΕΤΟΙ με την underground σκηνή πούλησαν την συχνότητα στον αθλητικό σταθμό...και βέβαια δεν χρειάζεται να πω οτι δεν ασχολούμαι ΚΑΘΟΛΟΥ με αθλητικά θέματα...ούτε τα ακούω, ούτε τα διαβάζω, ούτε τα συζητώ, ούτε (λογικό) τα ξέρω, παρόλο που έπαιζα στο εφηβικό μπάσκετ της ΑΕΚ (δεν είμαι ΑΕΚ πάντως).

Επίσης δεν ακούω ΚΑΘΟΛΟΥ (και αυτό με ΚΕΦΑΛΑΙΑ) ελληνική μουσική...ούτε παλιά, ουτε καινούρια...ούτε βίσσηδες, ούτε πλουταρχους, σφακιανακηδες, ούτε όλους αυτους τους καραγκιόζηδες των τελευταίων 10-15 ετών...άντε κανα 3-4 (παλιά όπως το "κουρσάρος" και το "χαιρετίσματα") του Παπακωνσταντίνου. Δεν πάω (ούτε και να με πληρώσουν - και κυριολεκτώ σε αυτό...δηλ. δεν πάω "ούτε για την παρέα") σε ελληνικά μαγαζιά/σκυλάδικα/ρεμπετάδικα και όλα τα συναφή...με αηδιάζουν...

Πολλοί γνωστοί μου μάλιστα λένε ότι είμαι Έλληνας μόνο στην υπηκοότητα και στις επιλογές φαγητού. Χε, χε! (και δεν το ντρέπομαι ΚΑΘΟΛΟΥ μάλιστα) :) :) :) :o )

Λευτέρης

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
06 Jan 2006 17:31 #7284 by a Guest
Όλα σχετικά φίλε μου..Μεγαλώνοντας κανείς γίνεται λιγότερο απόλυτος κ'μαθαίνει να παίρνει απο κάθε χώρο ότι του πάει!Το κάθε στίλ έχει την ώρα του.Δεν πιστεύω π.χ. να βάλεις goa ή drum'n'bass στο γλέντι του γάμου σου!Προσωπικά δεν ενθουσιάζομαι κ'δε χαλιέμαι εύκολα,μου ψιλοαρέσουν όλα κ'τίποτα συγκεκριμένο,άλλωστε έχω παίξει σε ερασιτεχνικά γκρούπ απο μπαλάντες,λαικά,blues,progressive,metal,μέχρι κ' thrash! ! :-({|=

More
06 Jan 2006 17:46 #7286 by Γιώργος Γκούμας
Allwste opws exoun pei i mousiki den exei oria kai periorismous...headless exeis apolito dikio...