Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μουσική: Νέα video clips που είδατε

More
23 Mar 2006 22:53 #10472 by Αταλάντη (Αλίνα) Αντωνίου
Εγώ ακούω κυρίως (κατά 90%) μπαρόκ και αναγεννησιακή, μεσαιωνική, ρομαντισμό και κλασσικισμό. Δηλαδή ό,τι θεωρείται 'κλασσική'.

Από 'κει και πέρα ακούω και rock κλασσική, και metal, και gothic, και κέλτικα, και ατμοσφαιρικά, και λίγη ηλεκτρονική (chill out κυρίως), και χαζοeurobeats παλιά, και χαζοdisco, και ebm, και κάποια επιλεγμένα ελληνικά πράγματα (Θοδωράκη, κάποια έντεχνα σύγχρονα), και η λίστα είναι γενικά μεγάλη, είμαι λάτρης της μουσικής.

Δεν ακούω σκυλάδικα, λαϊκά γενικά, beatάκια cluboειδή, pop (εκτός από Madonna που ακούω) και τέτοια παρεμφερή.

Υ.Γ. Dire Straits υπάρχει κάποιος που ακούει, εγώ. :P

If I had music in my head, defined enough, I would walk forever.

ποίηση και τέτοια * παρατημένη έκθεση εικόνων το κέιζιοναλ προφίλ ]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Mar 2006 01:18 #10483 by Αντώνης Κατρής
Κι εγώ δηλώνω λάτρης του κυρίου Knopfler.... Και ως αγαπημένο κομμάτι δηλώνω το Lady Writer. Δυστυχώς δε έχω καταφέρει να την ψάξω πάρα πολύ τη δουλειά όπως έχω κάνει με τον αξιότιμο Ritchie Blackmore...

More
24 Mar 2006 10:20 #10492 by babis
Εγω ακουω απο επικη μεταλ (η οτι αλλο μοιαζει σε αυτη), μεχρι επικη συμφωνια ορχηστρας, σαουντρακ και τετοια.

Απο τρανς και ηλεκτρονικα κομματια μεχρι και τζαζ.

Απο κλασσικη ροκ μεχρι ελληνικα (πολυ λιγα και με παρεα τα περισσοτερα)!!!

Απο τα αγαπημενα μου επισης ειναι και κελτικη ή ιρλανδεζικη μουσικη, η οποια να ειναι πολυ ατμοσφαιρικη!!! :D

More
04 May 2006 15:33 #11887 by Alex

Engine

Ray Alder - Vocals
Joey Vera - Bass
Bernie Versailles - Guitars
Pete Parada - Drums

Το δισκάκι βγήκε το '99 αλλά τώρα το ψάρεψα και το γέλιο είναι ζωγραφισμένο στα χείλη μου!Τι να πω πλέον μερικά άτομα φτιάχνουν κομματάρες για την πο...α τους...Ray Alder στα φωνητικά...Τί άλλο να πεις.Καθε progrssiveας πρέπει να ακούσει.

Κατεβάστε δύο κομμάτια από το site των Fates Warning

www.fateswarning.info/audio/Engine_Alone.mp3
www.fateswarning.info/audio/Engine_Taste.mp3

Ακούστε οπωσδήποτε το taste και αν μου πείτε οτι το refrain δεν το τραγουδούσατε τουλάχιστον για μια βδομάδα θα είστε μεγάλοι ψεύτες!

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
04 May 2006 16:34 #11895 by xrhstos
hard rock , rock , kai otidipote apo metal ... ektos apo glamour :P

a kai dhmotika - paradosiaka ! EFH THODI FOR THE WIN !:P

More
04 May 2006 16:58 #11900 by Ηλίας
Ελληνικό έντεχνο-Ροκ: Πυξ Λαξ, Μαχαιρίτσας, Τρύπες, Ξύλινα Σπαθιά, Όναρ, Παπακωνσταντίνου, Αλεξίου, Ιωαννίδης, Κατσιμίχα κτλ

Ελληνικό Low Bap: Active Member, Sadahzinia, Pandomim, Antiterra κτλ

Prodigy

Και φυσικά όλα τα καλά ξένα Classic Rock:

Mettalica, Aerosmith, Deep Purple κτλ

More
04 May 2006 20:20 #11911 by Μάκης Ζώτος
Loipon, exoume kai leme. Classic Rock. Dhladh Doors, Led Zeppelin, Who, Deep Purple, Jimi Hendrix kai Iggy Pop kai Rolling Stones kai Roxy Music kai fysika Dire Straits . Kapoios rothse , kapoioi apanthsan. Kai ego mesa. Vevaia apo tous '70s '80s mou aresoun kai oi Talking Heads .Ego malista tous prolava kai otan protovgikan. Akouo vevaia kai pollous allous. Kai ligo progressive kai ligo hard rock kai ligo heavy. Apo ta kainourgia mou aresoun oti mou akougontai pio oraia xoris na ksexorizo eidh. Ellhnika den akouo kati sygkekrimeno. Oti katsei sto radiofono thn ora pou odhgw kai den exo cd mazi mou.
Ayta ta oliga

Εκπομπή Virtual Flights: Κάθε Κυριακή 17:00-18:00.

More
04 May 2006 23:18 #11917 by S. K.
Ηλεκρονικη κυριως (trance, house, progressive, D&B κα).. Οσο πιο hard και μελωδικο τοσο καλυτερα. :) Επισης φοβερη ειναι η atmospheric D&B και η πιο freestyle σκηνη οπως prodigy, chemical brothers, overseer κτλ.

Παντως ακουω και αλλα ειδη απο τσιφτεντελια και σκυλαδικα (η γυναικα θελει κουνημα ρεεε!!) μεχρι metal..

spH3RiCal_v3CtoR: Th3_ImposSsiBl3 ~>O

More
05 May 2006 18:16 #11982 by Alex

Nienna wrote: Εγώ ακούω κυρίως (κατά 90%) μπαρόκ και αναγεννησιακή, μεσαιωνική, ρομαντισμό και κλασσικισμό. Δηλαδή ό,τι θεωρείται 'κλασσική'.

Από 'κει και πέρα ακούω και rock κλασσική, και metal, και gothic, και κέλτικα, και ατμοσφαιρικά, και λίγη ηλεκτρονική (chill out κυρίως), και χαζοeurobeats παλιά, και χαζοdisco, και ebm, και κάποια επιλεγμένα ελληνικά πράγματα (Θοδωράκη, κάποια έντεχνα σύγχρονα), και η λίστα είναι γενικά μεγάλη, είμαι λάτρης της μουσικής.

Δεν ακούω σκυλάδικα, λαϊκά γενικά, beatάκια cluboειδή, pop (εκτός από Madonna που ακούω) και τέτοια παρεμφερή.

Υ.Γ. Dire Straits υπάρχει κάποιος που ακούει, εγώ. :P

Discohouse με λυράρη δεν ακούς!Πολύ πράγμα ακούς βρε παιδί μου,πως προλαβαίνεις;Υπάρχει διαφορά από το ακούω και το "ακούω".Κι εγώ μπορεί να ακούω μπιτάκια στα club αν παω ή οτιδήποτε άλλο και να μην έχω πρόβλημα ή και να μου αρέσουν κιόλας...Αλλά στα ακουστικά για ακρόαση μόνο hard and heavy!

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
06 May 2006 00:34 #11999 by ribogio
Εγω ακουω περισσοτερο ελληνικη μουσικη αλλα και λιγο ξενη.Αγαπημενος τραγουδιστης ο ενας και μοναδικος νοτις σφακιανακης και απο ξενα britney spears.