- Thank you received: 26
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Ο σκηνοθέτης Masajaru δήλωσε: "Έχω βάλει όλη μου την καρδιά και την εμπειρία που έχω μαζέψει σε 35 χρόνια στο Like A Dragon: Yakuza. Το πάθος, το ταλέντο και οι αμέτρητες ώρες προσπάθειας ολόκληρης της ομάδας βοήθησαν στο να φέρουμε αυτή την εξαιρετική ιστορία στη ζωή, στη μορφή μίας καθηλωτικής σειράς που θα κυκλοφορήσει φέτος, τη χρονιά του Δράκου". Ο Takeuchi δήλωσε: "Νιώθω μεγάλη τιμή που μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω τον ρόλο του Kazuma Kiryu, ενός τόσο αγαπητού χαρακτήρα. Ειλικρινά πίστευα ότι θα ρίσκαρα τη ζωή μου. Το κοινό θα ευχαριστηθεί το ανθρώπινο δράμα και τις συγκρούσεις που συμβαίνουν γύρω από τον Kazuma".
Make the choice to take the next step. Like a Dragon: Yakuza comes to Prime Video October 24. pic.twitter.com/FasWRDpBez
— Prime Video (@PrimeVideo) June 4, 2024
Το Like A Dragon: Yakuza θα αποτελείται από 6 επεισόδια, εκ των οποίων τα πρώτα 3 θα κάνουν πρεμιέρα στις 25 Οκτωβρίου και τα υπόλοιπα την 1η Νοεμβρίου.
A new teaser for Amazons live action adaptation of Like A Dragon: Yakuza has arrived ? pic.twitter.com/XRFBzdQlkE
— GameSpot (@GameSpot) September 20, 2024