Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Dune: Part Three

More
22 Mar 2024 00:08 #275396 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Dennis Villeneuve, σκηνοθέτης των ταινιών Dune, έκανε δηλώσεις για την δημιουργία της τρίτης ταινίας.

Ως γνωστόν, η νέα σειρά ταινιών Dune θα είναι τριλογία. Ωστόσο, ο Villeneuve θα κάνει μία παύση πριν από την τρίτη ταινία, καθώς δήλωσε: "Ένιωσα ότι ήταν καλή ιδέα να προχωρήσω στο sequel αμέσως μετά το πρώτο μέρος. Ήδη σχεδιάζαμε, γράφαμε και άλλα. Αλλά σήμαινε επίσης ότι για έξι χρόνια ήμουν στο Arrakis ασταμάτητα και νομίζω ότι θα είναι υγιές να κάνετε και λίγο μία παύση. Πρώτον, πρέπει να βεβαιωθώ ότι έχουμε ένα δυνατό σενάριο. Αυτό που θέλω να αποφύγω είναι να μην έχω κάτι έτοιμο. Δεν το έκανα ποτέ και τώρα νιώθω ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο λόγω του ενθουσιασμού. Επίσης, το σενάριο θα πρέπει να είναι αληθινό, πρέπει να είναι σχετικό γιατί αν κάνω ποτέ το Dune Messiah, θα είναι επειδή θα είναι καλύτερο από το δεύτερο μέρος. Διαφορετικά, δεν θα το κάνω".

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Mar 2024 09:50 #275410 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Dune: Part Three
Dune: Part Three

Ο Dennis Villeneuve την ετοιμάζει, αλλά θα...καθυστερήσει.

Ο Dennis Villeneuve, σκηνοθέτης των ταινιών Dune, έκανε δηλώσεις για την δημιουργία της τρίτης ταινίας.

Ως γνωστόν, η νέα σειρά ταινιών Dune θα είναι τριλογία. Ωστόσο, ο Villeneuve θα κάνει μία παύση πριν από την τρίτη ταινία, καθώς δήλωσε: "Ένιωσα ότι ήταν καλή ιδέα να προχωρήσω στο sequel αμέσως μετά το πρώτο μέρος. Ήδη σχεδιάζαμε, γράφαμε και άλλα. Αλλά σήμαινε επίσης ότι για έξι χρόνια ήμουν στο Arrakis ασταμάτητα και νομίζω ότι θα είναι υγιές να κάνετε και λίγο μία παύση. Πρώτον, πρέπει να βεβαιωθώ ότι έχουμε ένα δυνατό σενάριο. Αυτό που θέλω να αποφύγω είναι να μην έχω κάτι έτοιμο. Δεν το έκανα ποτέ και τώρα νιώθω ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο λόγω του ενθουσιασμού. Επίσης, το σενάριο θα πρέπει να είναι αληθινό, πρέπει να είναι σχετικό γιατί αν κάνω ποτέ το Dune Messiah, θα είναι επειδή θα είναι καλύτερο από το δεύτερο μέρος. Διαφορετικά, δεν θα το κάνω".

Ο Villeneuve έχει τέσσερα projects σε στάδιο παραγωγής, τα οποία περιλαμβάνουν την ταινία για την Κλεοπάτρα, και ένα μυστηριώδες project που δεν έχει ανακοινωθεί - "πρέπει να δει το φως της ημέρας αρκετά γρήγορα", είπε.

More
06 Apr 2024 10:19 #275558 by Nikos Georgopoulos
Σε στάδιο παραγωγής

Σύμφωνα με το Deadline και το Entertainment Weekly, ο σκηνοθέτης Denis Villeneuve και η Legendary ξεκίνησαν την προετοιμασία της ταινίας Dune: Part Three, η οποία θα ολοκληρώσει την τριλογία.
Το να γυρίσει τρεις ταινίες Dune ήταν το σχέδιο του Villeneuve εξ αρχής. «Πάντα οραματιζόμουν τρεις ταινίες», είπε ο Villeneuve στο Entertainment Weekly. "Δεν είναι ότι θέλω να κάνω ένα franchise, αλλά αυτό είναι το Dune και το Dune είναι μια τεράστια ιστορία. Για να το τιμήσεις, νομίζω ότι θα χρειαζόσουν τουλάχιστον τρεις ταινίες. Αυτό θα ήταν το όνειρο. Να ακολουθάς τον Paul Atreides είναι κάτι το ωραίο».

More
02 Jul 2024 09:17 #276463 by Nikos Georgopoulos
Περίοδος κυκλοφορίας

Σύμφωνα με μια αναφορά από το Deadline, ξέρουμε την περίοδο κυκλοφορίας για το Dune: Part Three. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Villeneuve ακόμα φτιάχνει το σενάριο για την τρίτη ταινία και θα είναι η τελευταία στη σειρά. Το Dune: Part Three δεν είναι η μόνη συνεργασία της Villeneuve με την Legendary Entertainment καθώς δουλεύουν και σε ταινία που θα λέγεται Nuclear War: A Scenario, η οποία θα είναι βασισμένη σε ένα βιβλίο που εξηγεί τι θα γινόταν αν είχε ξεσπάσει πυρηνικός πόλεμος.
Το Dune: Part Three αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2026.