Βασισμένη στη σειρά του American McGee και της Electronic Arts.
Ο American McGee μαζί με τον David Hayter, σεναριογράφο των X-Men και voice actor του Solid Snake, θα δημιουργήσουν μία τηλεοπτική σειρά βασισμένη στην σειρά Alice.
Ο Hayter δήλωσε: "Τα American McGee’s Alice και Alice: Madness Returns είναι μία πολύ πρωτοποριακή παραλλαγή του κλασσικού παραμυθιού. Σε πάει σε μία διεφθαρμένη Χώρα των Θαυμάτων και αποκαλύπτει πτυχές που δεν είχε δει ποτέ ο κόσμος. Είμαι ενθουσιασμένος που θα φέρω αυτό τον κόσμο τρέλας και περιπέτειας στο ευρύ κοινό".
Η σειρά θα διαδραματίζεται μετά από τα γεγονότα του βιβλίου Through the Looking Glass, όπου η Alice βρίσκει το σπίτι της καμένο και τους γονείς τις να έχουν πεθάνει στη φωτιά. Η περιγραφή της σειράς είναι η εξής: "Η Alice είναι ο μοναδικός επιζών αυτού του φρικτού ατυχήματος. Μετά από πολλές απόπειρες αυτοκτονίας κλείνεται σε μία ψυχιατρική κλινική ώσπου καλείται πάλι στη Χώρα των Θαυμάτων. Ο μόνος τρόπος για να σωθεί η Alice είναι να μάθει περισσότερα για το θάνατο των γονιών της και να ελευθερώσει την Χώρα των Θαυμάτων από τις κακές δυνάμεις που την διαφθείρουν".
Ο McGee δήλωσε ότι ο Hayter είναι ιδανικός άνθρωπος για να φέρει τη σειρά Alice στην τηλεόραση: "Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω μαζί του και ξέρω ότι οι fans του Alice θα τον υποδεχτούν με πάθος". Η σειρά παρότι αναπτύσσεται, δεν έχει ακόμα βρει το κανάλι ή τη streaming υπηρεσία που θα την προβάλει, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση για το cast των ηθοποιών.
Το Amercan McGee’s Alice κυκλοφόρησε το 2000 και το Alice: Madness Returns το 2011. Τα τελευταία χρόνια ο American McGee αναπτύσσει τον τρίτο τίτλο της σειράς που θα ονομάζεται Alice: Asylum.