Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Matrix Resurrections 2

More
22 Dec 2021 21:58 #258825 by Μάνος Γρυπάρης
Το Matrix Resurrections προβάλεται αυτές τις ημέρες στις αίθουσες και το συνδρομητικό δίκτυο HBO Max. Ωστόσο, επειδή τα πηγαίνει πολύ καλά, απ' ότι φαίνεται ετοιμάζεται και sequel.

Οι Neo (Keanu Reeves), Trinity (Carrie Ann Moss) και Morpheus (πλέον τον παίζει ο Yahya Abdul-Mateen II) δίνουν τις μάχες τους στον εικονικό κόσμο του Matrix. Αν σκεφτούμε ότι το αρχικό Matrix είχε δύο sequels, θα μπορούσε το Matrix Resurrections να έχει άνετα 1-2 sequels.

Σύμφωνα με το Gamespot, από την ταινία και τους βασικούς ηθοποιούς προκύπτει ότι ένα sequel βρίσκεται στα σκαριά. Οι Keanu Reeves και Carrie Ann Moss στην ταινία είναι σε φάση εξερεύνησης, όπως και ο Yahya Abdul-Mateen ως Μορφέας, ο οποίος είπε ότι "Αν ακολουθήσει κι άλλη ταινία, αυτό είναι κάτι που το αφήνω στους Θεούς και όταν φτάσεις σε μια τέτοια γέφυρα τότε την διασχίζεις. Πάντως είμαι ενθουσιασμένος με ότι έχουμε τώρα".

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Dec 2021 18:52 #259244 by Stathis Moose Stathopoulos
Οι ηθοποιοί του Matrix Resurrections θέλουν sequel

Neo, Trinity και Μορφέας συμφωνούν.

Το Matrix Resurrections προβάλεται αυτές τις ημέρες στις αίθουσες και το συνδρομητικό δίκτυο HBO Max. Ωστόσο, επειδή τα πηγαίνει πολύ καλά, απ' ότι φαίνεται το cast θα ήθελε και sequel.

Οι Neo (Keanu Reeves), Trinity (Carrie Ann Moss) και Morpheus (πλέον τον παίζει ο Yahya Abdul-Mateen II) δίνουν τις μάχες τους στον εικονικό κόσμο του Matrix. Αν σκεφτούμε ότι το αρχικό Matrix είχε δύο sequels, θα μπορούσε το Matrix Resurrections να έχει άνετα 1-2 sequels.

Σύμφωνα με το Gamespot , από την ταινία και τους βασικούς ηθοποιούς προκύπτει ότι ένα sequel βρίσκεται στα σκαριά. Οι Keanu Reeves και Carrie Ann Moss στην ταινία είναι σε φάση εξερεύνησης, όπως και ο Yahya Abdul-Mateen ως Μορφέας, ο οποίος είπε ότι "Αν ακολουθήσει κι άλλη ταινία, αυτό είναι κάτι που το αφήνω στους Θεούς και όταν φτάσεις σε μια τέτοια γέφυρα τότε την διασχίζεις. Πάντως είμαι ενθουσιασμένος με ότι έχουμε τώρα".

Please Log in or Create an account to join the conversation.