Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Scream (2021)

More
12 Oct 2021 18:13 #256265 by Κώστας Δαλακλίδης
Scream trailer

Το πρώτο τρέιλερ για το Scream είναι εδώ. Η πέμπτη ταινία του εξαιρετικά επιτυχημένου franchise τρόμου βγαίνει σύντομα στις αίθουσες.

Το τρέιλερ ξεκινά με μια σκηνή που θα είναι πολύ οικεία στους fans της πρώτης ταινίας του Wes Craven του 1996. Μια κοπέλα τρομοκρατείται στο σπίτι μέσω του τηλεφώνου της, από μια τρομακτική φωνή που θέλει να “παίξει ένα παιχνίδι”. Αλλά αυτή τη φορά ο δολοφόνος χρησιμοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία για να μπει στο σπίτι της.

Στη συνέχεια, περνάμε στη Sydney Prescott (Neve Campbell), τον κύριο χαρακτήρα του franchise, η οποία λέει ότι οι δολοφονίες έχουν ξεκινήσει ξανά, οδηγώντας την Dewey Riley (David Arquette) και την Gale Weathers (Courtney Cox) πίσω στο Woodsboro για να αντιμετωπίσουν το κακό Ghostface για άλλη μια φορά. Υπάρχει επίσης ένα νέο καστ νεαρών ηθοποιών. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

Το Scream σκηνοθετείται από τους Tyler Gillett και Matt Bettinelli-Olpin, οι οποίοι προηγουμένως ηγήθηκαν της διάσημης κωμωδίας τρόμου του 2019 Ready or Not. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Jack Quaid (The Boys), η Melissa Barrera (Vida) και η Jenna Ortega (Insidious: Chapter 2, Jurassic World: Camp Cretaceous). Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Entertainment Weekly, η Campbell συζήτησε πώς ένιωθε όταν επέστρεψε στη σειρά, μετά από τέσσερις προηγούμενες ταινίες σε σκηνοθεσία του αείμνηστου Craven. "Πραγματικά δεν ήμουν σίγουρη", είπε. "Η ιδέα να κάνω αυτές τις ταινίες χωρίς τον Wes μου φαινόταν πρόκληση. Αγάπησα πολύ αυτόν τον άνθρωπο. Αλλά ο Matt και ο Tyler μου έγραψαν ένα γράμμα, μιλώντας για την εκτίμησή τους και τον μεγάλο σεβασμό τους για τον Wes Craven, και μου είπαν ότι ο λόγος που είναι σκηνοθέτες σήμερα είναι εξαιτίας αυτών των ταινιών και εξαιτίας του Wes, και αυτό σήμαινε πολλά για μένα".

Σε άλλα σχετικά νέα, το Ghostface εμφανίζεται επίσης στο Call of Duty Season 6. Το skin του Ghostface θα είναι επίσημα διαθέσιμο στις 19 Οκτωβρίου. Το skin εμφανίζεται ως κλειδωμένη επιλογή στο μενού Operators κάτω από το Warsaw faction.

Η πέμπτη ταινία του εξαιρετικά επιτυχημένου franchise τρόμου βγαίνει στις αίθουσες στις 14 Ιανουαρίου 2022.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Oct 2021 20:15 #256327 by Απόστολος Μητσακούλης
Θα το τσεκάρω οποσδήποτε αλλά σαν το πρώτο δν έχει :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.