Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Ο συνδημιουργός της σειράς Craig Mazin είχε επιβεβαίωσε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 12 Φεβρουαρίου. Αρχικά ήταν προγραμματισμένα για τον Ιανουάριο, αλλά λόγω του πολύ φορτωμένου προγράμματος τους Pedro Pascal, αναβλήθηκαν για ένα μήνα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max (@streamonmax)
"It can happen to anybody."
Pedro Pascal, who showed up to the Golden Globes red carpet with his arm in a sling, said his injury was caused by a fall. pic.twitter.com/ZpLgrNeXWI
— The Associated Press (@AP) January 8, 2024
Επιπλέον, η Storm Reid κέρδισε το βραβείο για ως καλύτερη guest actor σε μια δραματική σειρά και ο Nick Offerman κέρδισε το βραβείο για τον καλύτερο guest actor σε δραματική σειρά. Οι ηθοποιοί έπαιξαν τον φίλο της Ellie Riley και τον Bill αντίστοιχα. Η Ellie Riley είπε: "Δεν μπορώ να βρω λέξεις για να περιγράψω τα συναισθήματά μου" αμέσως μετά την νίκη της. "Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη. Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν στο ταξίδι μου και με υποστήριξαν. Ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να γίνω η Riley. Είμαι για πάντα υπόχρεη και ήταν τιμή μου".
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Storm Reid (@stormreid)
Ο ηθοποιός μοιράστηκε επίσης ολόκληρη την ομιλία του, στην οποία χαρακτήρισε το σενάριο για το επεισόδιό του το καλύτερο που του είχαν δώσει ποτέ.
vengeance!ellie is coming . pic.twitter.com/G4Wi8yz2Uv
— tony (@joeIsmillers) January 7, 2024