Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Latin: Μουσική και χορός

More
10 Mar 2019 13:23 #223934 by Μάνος Γρυπάρης
Ξεκίνησα να ασχολούμαι με Latin μουσική και χορούς στα τέλη του 2017.

Από τα είδη Latin μου αρέσει κατά κύριο λόγο η Bachata με μεγάλη διαφορά από τα άλλα τραγούδια, μιας και είναι το μόνο είδος που έχει πάντοτε στίχους Γι' αυτό είναι και το πιο εμπορικό από κάθε άλλο latin είδος. Οι στίχοι κάθε τραγουδιού αν τους ψάξετε μιλούν για έρωτες, αγάπες, χωρισμούς και άλλα πολλά. Anyway, η bachata έχει επίσης και εκπληκτική τεχνική. Αν αρχίσεις να την μαθαίνεις δεν την αφήνεις.

Στο σημερινό βίντεο μιας και έχουμε απόκριες και απόκριες=latin μουσική, πήγα την Χριστιάνα για μάθημα στη σχολή Stella Dance Art δίπλα στο μετρό Δάφνης. Η Στέλλα έχει 3η θέση στο παγκόσμιο του Miami και πρωτιές σε Ελλάδα και Ευρώπη και είναι κατά πολλούς η καλύτερη στο είδος της. Ο Άρης Αγγελόπουλος είναι επίσης από τους καλύτερους bachateros.

Δείτε το μάθημα που μας έκαναν. Πως είδατε την Χριστιάνα? Τα πήγε καλά για αρχή? :)

Οδηγίες:
1)Κατεβάστε τα παρακάτω αγαπήμενα τραγούδια Bachata που μόλις ακούσατε.
➡️

➡️

➡️

➡️

➡️

2)Σας άρεσαν? Κάντε Like στη Stella Dance Art και ελάτε για δωρεάν εβδομάδα Latin. ➡️
FB.com/StellaDanceArt
3)Ενημερωθείτε για Latin parties στη σελίδα της σχολής. Once you go Latin you never go back!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Κωστας Σουφλακος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Mar 2019 14:08 #223936 by Κωστας Σουφλακος
Μανο επειδη ενδιαφερομαι εδω και παρα πολυ καιρο για λατιν , αλλα λογω μιας παραστασης που ετοιμαζω δεν εχω χρονο . Μεχρι ποτε ισχυει αυτο με τα δωρεαν μαθηματα ? (Με εκανες να θελω να παω λατιν χωρις να εχω ιδεα !)

More
05 May 2019 22:03 - 05 May 2019 23:04 #225013 by Μάνος Γρυπάρης

The Creed wrote: Μανο επειδη ενδιαφερομαι εδω και παρα πολυ καιρο για λατιν , αλλα λογω μιας παραστασης που ετοιμαζω δεν εχω χρονο . Μεχρι ποτε ισχυει αυτο με τα δωρεαν μαθηματα ? (Με εκανες να θελω να παω λατιν χωρις να εχω ιδεα !)

Μέχρι εντός 2019. Αρκεί να πείτε ότι είδατε το βίντεο του GameWorld.
Τώρα που ξεκίνησαν και τα καλοκαιρινά party στο Bolivar Beach Bar...μαζεύεται 400 άτομα κόσμος οπότε μην λείψει κανείς! :)

Επίσης στην Κύπρο διεξήχθη το Cyprus Salsa Congress για ένα τριήμερο + την Δευτέρα 25/3 που είχαμε αποχαιρετιστίριο pool party. Φιλοξένησα έναν φίλο από Αθήνα και πήγαμε παρέα Αγία Νάπα στο Grecian Park Hotel. Φοβερή εμπειρία. 6 σεμινάρια την ημέρα, χορός το μεσημέρι, το ίδιο και το βράδυ (το πιάσαμε από Παρασκευή βράδυ για την ακρίβεια).

Δείτε την εμπειρία μας στο σχετικό βίντεο:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 05 May 2019 23:04 by Μάνος Γρυπάρης.