Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Paul Walker: Γενική συζήτηση

More
02 Dec 2013 00:06 - 21 Oct 2016 03:46 #135765 by Γιώργος Λόλας
Απεβίωσε ο Paul Walker

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο ηθοποιός Paul Walker σκοτώθηκε χθες σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο γνωστός ηθοποιός, που ήταν πρωταγωνιστής στη σειρά ταινιών Fast and Furious, βρέθηκε απανθρακωμένος μαζί με έναν φίλο του, καθώς γύριζαν από μια φιλανθρωπική εκδήλωση. Το αυτοκίνητο που επέβαιναν, τυλίχθηκε στις φλόγες, αφού πρώτα προσέκρουσε επάνω σε μια κολόνα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του δυστυχήματος.

Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι προχθές είχαν βγάλει ψευδή είδηση ότι ο σαραντάχρονος ηθοποιός είχε πεθάνει σε τροχαίο. Μια ημέρα αργότερα, τελικά συνέβη στην πραγματικότητα. Ολόκληρο το Hollywood έσπευσε να στείλει συλλυπητήρια μηνύματα στην οικογένεια του άτυχου ηθοποιού. Ο Paul Walker ήταν παντρεμένος με μια ελληνοσουηδέζα, ενώ επισκεπτόταν συχνά την χώρα μας.

Είναι κρίμα που δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους τόσο ξαφνικά, όταν μάλιστα επέστρεφαν από φιλανθρωπική οργάνωση που είχαν παραβρεθεί για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους.
Last edit: 21 Oct 2016 03:46 by Nikos Georgopoulos.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jul 2018 23:52 - 28 Jul 2018 23:56 #215966 by Μάνος Γρυπάρης
Στις 8 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ-ταινία από την Paramount για τον αδικοχαμένο Paul Walker, που χάθηκε σε ηλικία μόλις 40 ετών to 2013 επειδή ένα φιλαράκι του...είπε να driftάρει. Τραγική ειρωνεία.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Μας λείπει εδώ και πολλά χρόνια το παλικάρι. Εξαιρετικός ηθοποιός.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 28 Jul 2018 23:56 by Μάνος Γρυπάρης.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
28 Jul 2018 23:58 #215967 by Blood Prince
Οντως έχουν περάσει πολλά χρόνια και εμένα μου φαίνεται σαν να μην πέρασε ούτε ένα.Εκείνο το διάστημα είχα κάψει τα Fast and Furious και άλλες ταινίες του.R.I.P

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
18 Nov 2018 16:31 #220278 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε το φοβερό ντοκιμαντέρ που μόλις κυκλοφόρησε για τον αδικοχαμένο Paul Walker:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)