H πρωταγωνίστρια των ταινιών Jumanji δεν γνωρίζει ακόμα αν θα υπάρξει άλλη ταινία στο μέλλον.
Η Sony Pictures αναβίωσε με επιτυχία τη σειρά Jumanji με την ταινία "Jumanji: Welcome to the Jungle" το 2017 και ακολούθησε το "Jumanji: The Next Level" το 2019. Και οι δύο ήταν εισπρακτικά μεγαθήρια, αλλά ακόμα δεν έχουμε ακούσει για άλλη μια ταινία. Η ηθοποιός Karen Gillan, η οποία πρωταγωνίστησε στις νέες ταινίες Jumanji, δήλωσε στο Collider ότι κανείς δεν την έχει προσεγγίσει για άλλη μια συμμετοχή, τουλάχιστον όχι ακόμα. Η Karen Gillan δήλωσε στο site
Collider
ότι :"Στην πραγματικότητα δεν ξέρω τίποτα για το επόμενο. Κανείς δεν μου έχει μιλήσει, οπότε νομίζω... δεν ξέρω. Υποθέτω ότι θα κάνουν μία και δεν ξέρω πώς θα το αντιμετωπίσουν. Ελπίζω όμως να κάνουν κι άλλο, γιατί έχει τόση πλάκα".
Το "Jumanji: Welcome to the Jungle" απέφερε 962 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως το 2017, καθιστώντας το την πέμπτη μεγαλύτερη ταινία της χρονιάς στο παγκόσμιο box office, πολύ μπροστά από τα "Spider-Man: Homecoming", "Guardians of the Galaxy Vol. 2", "Thor: Ragnarok" και "Wonder Woman". Το "Jumanji: The Next Level" το 2019, απέφερε 800 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ολοκληρώνοντας τη χρονιά ως η 10η ταινία με τα υψηλότερα έσοδα διεθνώς.Οι ταινίες περιλαμβάνουν έναν μακρύ κατάλογο μεγάλων ονομάτων. Εκτός από την Gillan, οι ταινίες περιλαμβάνουν τους The Rock, Jack Black και Kevin Hart στο βασικό καστ, με τους Awkwafina, Danny Glover και Danny DeVito να προστίθενται στο καστ για τη συνέχεια. Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο Jumanji του Chris Van Allsburg. Το franchise μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στην οθόνη με την ταινία Jumanji του 1995 με πρωταγωνιστές τους Robin Williams, Bonnie Hunt και Kirsten Dunst. Οι νέες ταινίες σκηνοθετήθηκαν από τον ο Jake Kasdan, ο οποίο είναι γιος του σεναριογράφου του Star Wars Lawrence Kasdan.