Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ζητούμενα τραγούδια από games, ταινίες, διαφημίσεις κτλ.

More
28 Oct 2010 03:32 #82742 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Θα το προσθέσω στην συλλογη μου με τα epic κομματια ;)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Oct 2010 16:11 #82788 by rafor
Καλο το τραγουδακι.Ερωτηση κρισεως:Γιατι στις ευρωπαικες διοργανωσεις ,(champions league,euro league)βαζουν ολο κατι τετοια τραγουδια που μοιαζουν με υμνους απο την καθολικη εκκλησια?(εδω ειμαι και off topic και αυτο που γραφω ειναι fail,το ξερω)

More
09 May 2011 17:02 #93046 by eliminator
Ρε παιδια ξερει κανεις το τραγουδι σε μια διαφημηση του compact disc club που παιζεται αυτο το καιρο, νομιζω το πρωτο που παιζει ειναι που δειχνει και τον τραγουδιστη...Παει καπως:"Since I was young the life was so wonderful" αλλα επειδη το αγγλικο δε το πολυ εχω μπορει να λεει και κατι αλλο....

More
09 May 2011 21:11 #93080 by Μπάμπης Χαραλάμπους

eliminator wrote: Ρε παιδια ξερει κανεις το τραγουδι σε μια διαφημηση του compact disc club που παιζεται αυτο το καιρο, νομιζω το πρωτο που παιζει ειναι που δειχνει και τον τραγουδιστη...Παει καπως:"Since I was young the life was so wonderful" αλλα επειδη το αγγλικο δε το πολυ εχω μπορει να λεει και κατι αλλο....

Χαχαχα, ακριβως το ιδιο τραγουδι εψαχνα εγώ και ο ThunderHawk.

Τελικά το βρήκαμε. Ειναι το The Logical Song από τους Supertramp

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
11 May 2011 13:24 #93208 by eliminator

BigBoss wrote:

eliminator wrote: Ρε παιδια ξερει κανεις το τραγουδι σε μια διαφημηση του compact disc club που παιζεται αυτο το καιρο, νομιζω το πρωτο που παιζει ειναι που δειχνει και τον τραγουδιστη...Παει καπως:"Since I was young the life was so wonderful" αλλα επειδη το αγγλικο δε το πολυ εχω μπορει να λεει και κατι αλλο....

Χαχαχα, ακριβως το ιδιο τραγουδι εψαχνα εγώ και ο ThunderHawk.

Τελικά το βρήκαμε. Ειναι το The Logical Song από τους Supertramp

Σε ευχαριστω, το εψαχνα τοοοοσο καιρο!

More
30 May 2011 14:08 #94064 by Ιβάν
Παιδιά, χρειάζομαι την βοήθειά σας. Ξέρει κανείς την μουσική που χρησιμοποιήτε στο παρακάτω βίντεο. Και πιο συγκεκριμένα, η μουσική που χρησιμοποιήτε στην πρώτη ομάδα, δηλαδή από την αρχή έως το 1:40.

[youtube:1jxhqii9]
[/youtube:1jxhqii9]

Ευχαριστώ εκ των προταίρων.

More
More
31 May 2011 01:13 #94116 by Ιβάν

tomtoub wrote: Hans Zimmer - Do you think I'm a Saxon?

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ tomtoub! Και λέω, κάτι μου θυμίζει αυτή η μουσική! :icon applaud:

More
31 May 2011 04:20 #94117 by tomtoub
Κι εμένα το ίδιο... :Ρ
SoundHound ftw! :)

More
17 Jun 2011 17:56 #94715 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Οκ, παιδιά έχω σκάσει! Μπορεί κάποιος να μου πει το όνομα της "μελωδίας" αυτής, που την έχουν όλα τα βίντεο για ΑΤΙΑ και μεταφυσικά πράγματα?

Ελπίζω να μην φοβάστε τους εξωγήινους...
:245smbx4

PC user forever !!!