- Thank you received: 533
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Σε Skyrim και Final Fantasy ειδικά που το soundtrack είναι απλά ΕΠΙΚΌ (και αναφέρω αυτά γιατί με αυτά ασχολήθηκα τελευταία) και εγώ δεν βάζω κάτι από πίσω,έχουν κάνει τόσο καλή δουλειά που είναι αμαρτία να μην το ακούσεις πέρα του ότι προσφέρουν από μόνα τους στο παιχνίδι αυτό το κάτι που ίσως να ήθελα από πλευράς μουσικής.Και το Ori and the blind forest και to Child of Light επίσης είχαν απίστευτο soundtrack.Prince of Persia 30 wrote: Εγώ όταν παίζω ακούω συνήθως την μουσική ή και τους ήχους που υπάρχουν στο παιχνίδι.Ειδικά σε Ηorror Games αλλά και σε FPS,Adventures αλλά και Racing είναι προτιμότερο κάποιος να ακούει τους ήχους του παιχνιδιού.Αν ακούς άλλη μουσική είναι σαν να βλέπεις μια ταινία στο mute.
Μουσική ας πούμε απο το smartphone μπορεί να ακούω όταν πάιζω Fifa κάποιες φορές ή ΝΒΑ και γενικότερα sports games (όχι πάντα όμως) και ακούω τραγούδια τα οποία αυξάνουν την ένταση π.χ Linkin Park-Runaway
Έτσι,metal και ξερό ψωμί! \m/Mystique wrote: Στα παιχνιδια που το επιτρεπουν ακουω μονο μεταλ, στο Skyrim που παιζω περισσοτερο ακουω την original μουσικη για να μην μου αποσπα την προσοχη.