Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheReaper wrote: Είδηση έχει βγει για μια επικείμενη ταινία του ομώνυμου παιχνιδιού και έχει τρελαθεί το ίντερνετ. Τουλάχιστον το κομμάτι του που έχει ασχοληθεί με το θέμα αυτό... Εν πάση περιπτώσει, υπήρξε αυτή η είδηση, η οποία είναι επίσημη και όχι fan-made. Το cast που έχει ανακοινωθεί σύμφωνα με την πηγή έχει βρντερά ονόματα σε βαρυσήμαντους ρόλους, όπως τον Vin Diesel στο ρόλο του Shao Khan και της Megan Fox στο ρόλο της Kitana.
Εάν πραγματοποιηθεί η εν λόγω ταινία, η οποία θα είναι βασισμένη στα τελευταία παιχνίδια της σειράς, πολλοί από τους λάτρεις του ονόματος θα σπεύσουν να τη δουν.
Εσείς τι νομίζετε; Είναι πράγματι ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα ή ακόμη μια ράδιο-αρβύλα; Προσωπικά, έχω λόγους να πιστεύω ότι δε θα συμβεί κάτι τέτοιο. Τα σχόλια δικά σας.
Πηγή: nowloading.co
TheReaper wrote: Για μένα μερικά ονόματα για την ταινία είναι ψιλοτρολάρισμα. Ένα αυτό. Άλλο, θέλω να πω ότι είναι η είδηση που είχα διαβάσει σχετικά με την Megan Fox και το λόγο για τον οποίο θα ήθελε να παίξει το ρόλο της Kitana. Σόρρυ κοπελιά, αλλά αν θέλεις να παίξεις ένα χαρακτήρα για τις βεντάλιες του, τότε δε ξέρεις πως να παίξεις σωστά. Δηλαδή την April O'Neil την έπαιξε επειδή είχε μικρόφωνο;
Γενικά το καστ το βλέπω, κι εκεί που βλέπω ένα όνομα που με εντυπωσιάζει και με κάνει να λέω ότι πράγματι θα διαπρέψουν στους ρόλους αυτόυς, βλέπω κάποιο άλλο που με κάνει να ξύνω τα μούσια μου με απορία...
Επίσης, αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη, μέσα στο άρθρο που παρέχω γίνεται λόγος για κυκλοφορία μέσα στο 2017. Μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα πολύ φοβάμαι ότι καλύτερη ταινία θα είναι το story mode του παιχνιδιού.